„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 21

• 44 465
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
  • Разград
След 5 часов  път от Анталия към 19,00 часа вечерта МАА и Карото са спрели за почивка във Фетхие. Първото което е направил веднага се е цопнал във водата. Водата била прекрасна.

Тогава се променили и плановете им и решили да нощуват в Фетхие.

Госпожата е решила и тя да покаже част от себе си и написала 9 часа сутринта във Фетхие.

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 17 май 2015, 12:57 от vania_e

# 136
Аданалъ - 59-ти епизод:

http://vbox7.com/play:83ab7d62b5

# 137

Ани  newsm51 newsm51 newsm51 благодаря за преведения епизод!

# 138
Не мога да отрека, че госпожата ме дразни  Twisted Evil
Белите и хавлиени чехли още повече.

Лава, аз точно това гледах снощи. Лилаво- червения изплетен елек върху изгорялата от ютия риза.

# 139
След 5 часов  път от Анталия към 19,00 часа вечерта МАА и Карото са спрели за почивка във Фетхие. Първото което е направил веднага се е цопнал във водата. Водата била прекрасна.

Госпожата е решила и тя да покаже част от себе си и написала 9 часа сутринта във Фетхие.

Скрит текст:

Явно момчето обича да шофира Thinking Доста път е от Истанбул до Анталия newsm78 Обаче тази ме разбива със снимки Joy...хотелски чехлички и море  hahahaестетка Joy Joy Joy

# 140
  • София

Скрит текст:

Залезът страхотен... Водата прекрасна... Ех, как да не пътуваш с него!!! На мен ми харесва повече пътуването с кола вместо самолет, момичета Simple Smile но таз' Каролинка-Минка ме дразни много. Почват да ме сърбят чирпанските ми ръчички и да ми кипва кръвчицата  #2gunfire

# 141
Добро утро,

Лава, не е от Завръщане. Залагам на Аданалъ. Тъй весело звучи, че е точно за там.

Силистра, ти си била работна пчеличка. Браво на теб.

Снощи гледах Аданалъ и там в един сън на Али, той се видя с жена и  три деца. Жена му - прахосница и мързелана, излезе вечерта с приятелки, а той остана с децата. Много готин беше. Тъй му ходеше да му викат - Татенце искам шоколад. Grinning
Много сладко беше, но той май се стресира от съня Joy Трички, да те дърпат за крачолите #Crazy #Crazy hahaha Много му прилича да гушка бебета  Grinning  
+1 Да много.

Този сън на Али е от  22 епизод http://www.vbox7.com/play:45221b6b02
от 9:06 до 11:29 .Това е след като в 21 епизод Идил беше на посещение в автомивката /беше изпекла кекс   Laughing и с не изгладена и мръсна риза беше и с  зле изплетен елек / с идеята майката на Али да не я иска за снаха .Плана и успя само при кандидат свекървата. Али след този сън се усети, че Идил прави всичко това за да се откаже от нея.

Голям смях падна, всички се оказаха сити, само той миличкия стоически изяде не само първото парче кекс , ами се жертва и с второ Joy Joy Това е то любовта ooooh!

# 142
С кола наистина е по неописуемо пътуването. Виждаш толкова живот, природа....
Спираш където си искаш, разхождаш се , пренощуваш някъде. Просто страхотно.
Аз от Бургас до Мармарис съм ходила и си беше гот.
Пък Истанбул  - Анталия е върхът.
Щом са минали и спрели и в Фетие, друг известен турски курорт е блаженство за душата.

# 143

Скрит текст:

Ваня благодаря за снимките и информацията . Много е слаб МАА на какво ли се дължи ? Дали пък Карото не му изсмуква силите освен парите  #2gunfire #2gunfire?
Аз мисля че нарочно пуска снимки за да дразни милионоте фенове от женски пол на МАА ( вий  те ме аз съм с него )   341uu  341uu  341uu

# 144
Здравейте, момичета! Интересно ми е МАА, като е имал толкова успешна кариера на модел, защо все още не е сред тези среди? На Джансу и моделството и актьорската игра и вървят повече от добре....
А нашият МАА застой и липса и в двете, тези пари за екскурзии...ако са само от салона му, доста класов ще излезе?

# 145
Много странна птица ми се вижда, направо мистериозен човек. Джансу и тя пробира информацията, която дава в медиите, но присъства в тях за разлика от МАА.

# 146

Здравейте!

# 147
Аданалъ - 59-ти епизод:

http://vbox7.com/play:83ab7d62b5

Скрит текст:
Ани, тенкс. smile3525

# 148

Здравей, Славена Hug Нещо се бави сценарият  Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 17 май 2015, 17:43 от cu4ito

# 149
Скрит текст: