„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 21

• 44 469
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
  • Разград
Снимки на хотела - цъкни върху снимката за по-голям размер.

И малко информация за хотелския - комплекс, но на руски.
Скрит текст:

Белек, отель Calista Luxury Resort Hotel построен в 2007 году, общая площадь 120 000 м2. Отель поражает своей архитектурой и назван в честь Калисты - мифологической нимфы совершенной красоты
Отель состоит из одного 5-этажного здания, шести 4-этажных корпусов и четырнадцати 2-этажных вилл:
Пятизвездочный курортный отель Calista Luxury предлагает проживание по системе «все включено». В распоряжении гостей собственный участок пляжа на средиземноморском побережье, школа серфинга и парусного спорта и роскошный спа-салон. В 7 км находятся 10 полей для гольфа.Все номера курортного отеля Calista Luxury располагают балконом или террасой с видом на море или горы В отеле Calista работают 10 ресторанов с кухней на любой вкус.

# 121
Снимки на хотела - цъкни върху снимката за по-голям размер.

И малко информация за хотелския - комплекс, но на руски.
Скрит текст:

Белек, отель Calista Luxury Resort Hotel построен в 2007 году, общая площадь 120 000 м2. Отель поражает своей архитектурой и назван в честь Калисты - мифологической нимфы совершенной красоты
Отель состоит из одного 5-этажного здания, шести 4-этажных корпусов и четырнадцати 2-этажных вилл:
Пятизвездочный курортный отель Calista Luxury предлагает проживание по системе «все включено». В распоряжении гостей собственный участок пляжа на средиземноморском побережье, школа серфинга и парусного спорта и роскошный спа-салон. В 7 км находятся 10 полей для гольфа.Все номера курортного отеля Calista Luxury располагают балконом или террасой с видом на море или горы В отеле Calista работают 10 ресторанов с кухней на любой вкус.

Хотела е много добър аз бях там 2013 и като цяло ми харесва да почивам в Белек и съм във възторг от обслужването ( не правя реклама ) . Просто там не гледат на туристите като натрапници и не само там .

# 122

Стягайте багажите за Анталия - хотел Calista Luxury Resort Hotel

Аз никъде не отивам, докато не обръсне брадата!

Мъчно ми е за него, защо пак е сам?

Ами Дани вярваш ли че Карото не е наблизо или скрита в някой мол  #2gunfire #2gunfire

Ами нали някой писа, че рускините казват, че са заедно, та вече не ми е мъчно, че е сам, ами че е с нея. Тя очи няма ли, брадата не вижда ли? Ами този тъжен поглед не вижда ли? Я да го вкара в ред, че всички ни измъчи.
Той може да се усмихва!

Но едно не може да се отрече - знае къде да почива момчето.

Последна редакция: нд, 17 май 2015, 00:32 от Дданни

# 123
Момичета, изписали сте света. Голям зор видях докато ви изчета и стигна.
Сезонче, дружке ,мислила си за мен виждам. Права си мила , от тази брада не знам как ще му намеря хубавите устни. И да знаеш ,че не бях при Нашия Мъж , а моя мъж ме занесе от сутринта до вечерта мед да вадя. Че докато наготвя и да ви изчета то среднощ стана.
А утре съм нагости на малкия син и пак през деня няма да мога да ви следя. Моля ви поспрете се , помислете малко и за мен, че после ще трябва да ви чета сценариите като днешния - за Робинзон Крузо и Петкан.
Ваня , благодаря ти за темата и за новите  актуални снимки. Вече знаем как изглежда към днешна дата. Малко хърбав, много брада но устните му са все така сладки и сочни, само за целувки нищо , че се губят в космите. Само да ми паднеееееееееееее, първо ще го обръсна , че после ще го нацелувам.
Ако знаех , че е в този хубав хотел там щях да отида днес, а не да вадя мед.
Лека нощ, и да сънувате нашия ага   bouquet newsm51 newsm51 newsm51  love001

# 124
  • Разград

# 125
 wavey

Един поздрав-загадка  от мен  Simple Smile  от кой от  сериалите  с МАА  е  тази песничка

с превод http://vbox7.com/play:a996cac5

# 126
Добро утро, сладурани! Пожелавам ви, слънце в очите! Hug

image hosting free

images hosting

# 127
Добро утро, момичета! Позволявам си да цитирам един пост на
eva6516 от стара тема, който много ми хареса:
"Но , няма спор, това е един прекрасен актьор
Не само красив , но и със сигурност добър човек
В интервю казва, че не обича да разстройва или да обижда хората, защото после не може нито да спи, нито да яде
Израснал е в обикновено семейство, средностатистическо за Турция- 6 деца, три по-големи сестри и двама по-големи братя, той е най-малък
Майка му се е научила да чете и пише по-късно с помощта  на нейния брат, израсла е в село ,където момичетата не са ходели на училище
Радва се ,когато хората край него са щастливи
Казва, че жена ще му стане тази ,от която веднага ще поиска да има дете
Мечтал е да стане летец и да пътешества по света
Обича да спортува
Е, как няма да ни хареса ?"

# 128
Добро утро,

Лава, не е от Завръщане. Залагам на Аданалъ. Тъй весело звучи, че е точно за там.

Силистра, ти си била работна пчеличка. Браво на теб.

Снощи гледах Аданалъ и там в един сън на Али, той се видя с жена и  три деца. Жена му - прахосница и мързелана, излезе вечерта с приятелки, а той остана с децата. Много готин беше. Тъй му ходеше да му викат - Татенце искам шоколад. Grinning

# 129
Много сладък татко, нали? Легендата Мараз Али с три дечица, които са го накачулили и искат нещо от него.

# 130
Добро утро,

Лава, не е от Завръщане. Залагам на Аданалъ. Тъй весело звучи, че е точно за там.

Снощи гледах Аданалъ и там в един сън на Али, той се видя с жена и  три деца. Жена му - прахосница и мързелана, излезе вечерта с приятелки, а той остана с децата. Много готин беше. Тъй му ходеше да му викат - Татенце искам шоколад. Grinning
Много сладко беше, но той май се стресира от съня Joy Трички, да те дърпат за крачолите #Crazy #Crazy hahaha Много му прилича да гушка бебета  Grinning 

# 131
Привет на все заварила Hug......Hug и на тези, които, ще се появят. Hug.......Hug
Ванче, тази песничка май и от Аданалъ не е, сигурно е от някой друг сериал с негово участие.
Значи човека е на почивка с Карото и дъщеричката й, няма лошо.
На последните две снимки(с мъжа във фойето на хотела и с шапката с фен) си личи, че е той, това е обнадеждаващо, Laughing само да си намали брадата, че и тази му е длъжка.

# 132
Добро утро,

Снощи гледах Аданалъ и там в един сън на Али, той се видя с жена и  три деца. Жена му - прахосница и мързелана, излезе вечерта с приятелки, а той остана с децата. Много готин беше. Тъй му ходеше да му викат - Татенце искам шоколад. Grinning

Сезонче ,поздравления за точния отговор. Това е песента,която пее Идил в 20 епизод на Аданалъ в караоке бара. Ето и текста на другата песен,която тя пее http://bg.musicplayon.com/Nil-Karaibrahimgil-P-rlanta-lyrics-4251490.html и изпълнението на Идил
http://www.dailymotion.com/video/x8vbjy_adanali-idil-in-pirlanta-sarkisi_shortfilms

Ето и оригинала

Последна редакция: нд, 17 май 2015, 12:48 от лава

# 133
Ааа ясно. Значи песента, изпята от леко държащата се Идил. Али как я изтърпя тогава, да му се чудиш.
То свиркане от други мъже, тази къса пола, това фръцкане. Голямо търпение прояви. Е малко заплахи с жестове имаше, ама удържа фронта да не набие някой. И това в името на любовта му към Идил.
А към онова сладурче Назлъ, само предупреждения имаше - " Трезвена едвам те издържам, а ако си пияна незнам как ще те изтърпя". Вече нервите му бяха опънати и изхабени, сигурно от възрастта и случващото се в живота му и тъй лошо и незаслужено се отнасяше с невинното момиче.

# 134
Добро утро,

Много сладко беше, но той май се стресира от съня Joy Трички, да те дърпат за крачолите #Crazy #Crazy hahaha Много му прилича да гушка бебета  Grinning  
+1 Да много.

Този сън на Али е от  22 епизод http://www.vbox7.com/play:45221b6b02
от 9:06 до 11:29 .Това е след като в 21 епизод Идил беше на посещение в автомивката /беше изпекла кекс   Laughing и с не изгладена и мръсна риза беше и с  зле изплетен елек / с идеята майката на Али да не я иска за снаха .Плана и успя само при кандидат свекървата. Али след този сън се усети, че Идил прави всичко това за да се откаже от нея.

Общи условия

Активация на акаунт