„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 21

• 44 421
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
  • Разград

https://www.youtube.com/watch?v=9OFoT098Wrk
Нещо не ми хареса представянето и. Май много не и обърнаха внимание.

# 181
И Карото първа писта с чехличките Joy hahaha Имаше ледена кофа, сега това може да е някаква тяхна инициатива newsm78

# 182
Здравейте  bouquetЗорница снимките са от 78 турски епизод след рожденния ден на Бедирхан сутрента Simple Smileдано съм била полезна.Искам да благодаря на Ваня за хубавата тема и на всички които я правят такава.Дерзайте момичета ,а ние ви четем с удоволствие newsm51 newsm51 newsm51

# 183

Това е нова снимка във Фейса на МАА  а сестра му Шебнем му пише  Ne güzel çıkmışsın:)). Ако може някой да го преведе че чичо Гугъл една недомислица ми преведе

Последна редакция: нд, 17 май 2015, 22:28 от nkv_sz

# 184
Не е нова, но е хубав и усмихнат, макар и брадат Heart Eyes

# 185
  • plovdiv
Превода е Колко хубаво си излезнал .Поне така мисля  bouquet

# 186
Зори, тези две снимки са много хубави. Приличат да са зад кадър. Ама нали уж били вече скарани, защо се смеят така.
Еххх колко е хубаво да си млад..
Старост - нерадост са казали хората и вида на Алакурт е това в момента.
Дано се опомни и се  промени осезаемо външно.
Дайте да пишем на кака му Шебнем да пише и върху друга му, по стара снимка, та да му светне лампичката на този момък.
Каролина се е запознала с него май като е брадясал вече. И тъй му е свикнала и едва ли ще  предивява друго.

# 187
Здравейте  bouquetЗорница снимките са от 78 турски епизод след рожденния ден на Бедирхан сутрента Simple Smileдано съм била полезна.Искам да благодаря на Ваня за хубавата тема и на всички които я правят такава.Дерзайте момичета ,а ние ви четем с удоволствие newsm51 newsm51 newsm51

keete благодаря  bouquetявно съм гледала в грешната посока мислех че е от излъчените вече епизоди а то от последните. smile3525

# 188
Та то дори ортака му във филма Емре е по готин сега.
Първият му приятел, както каза Надето е в пъти по симпатичен.
Ама нека да не му е Първи, а Втори. Тъй по си прилича.  Laughing

Зори, в тази сцена май  разбраха че Остаряват. Живота си минава през пръстите ни.....и добре че децата остават. Simple Smile

Последна редакция: нд, 17 май 2015, 23:05 от This_season

# 189
Та то дори ортака му във филма Емре е по готин сега.
Първият му приятел, както каза Надето е в пъти по симпатичен.
Ама нека да не му е Първи, а Втори. Тъй по си прилича.  Laughing

Зори, в тази сцена май  разбраха че Остаряват. Живота си минава през пръстите ни.....и добре че децата остават. Simple Smile
Не е лош Емре, но не ме впечатли.
Обаче на мен ли ми се стори newsm78 на последните фотки или се заблудих, newsm78 че краката на Мехмет са като солети и както обичам да казвам, заслабнал е като на световния шампион щеките, май не се заблуждавам, че е отслабнал?!
Карото му изпи сосеца. Laughing Mr. Green Joy

# 190
  • Разград
Дайте да пишем на кака му Шебнем да пише и върху друга му, по стара снимка, та да му светне лампичката на този момък.
Каролина се е запознала с него май като е брадясал вече. И тъй му е свикнала и едва ли ще  предивява друго.

Май от както е с тази Каро се е отдалечел малко от каките си. Сега те пак обикалят с Еркан по планините, а той с Карото по морето.

# 191
В планините няма молове и 5 звездни хотели Laughing Карито няма какво да търси в планините Rolling EyesТам е за един по-друг тип хора, с които нейната персона не ми се връзва Rolling Eyes

# 192
Приветт,момичетааааа Hug...Нямате изчитане ,еййййй... Naughty hahaha hahaha hahaha
А...пък ,тва нашто момче  Shocked,вече хептен я е ударил през просото...а Карото Mr. Green...само като я видя и ми се повдига... Whistling
Цъ цъ цъ...язък ...му за красота и сексапила на Мехметчо... #Cussing out ooooh! #Crazy

Фахрието с белата рокличка е доста прилична bowuu...но с този опушен грим Rolling Eyes...сега той ли е на мода newsm78...май остарявам вече ooooh! hahaha hahaha hahaha

Ванче Hug...мерси за новата тема...

# 193
Аданалъ - 60-ти епизод:

http://vbox7.com/play:2b96b8d1e6

# 194
Заинтригувах се с тази сцена в 78 еп- оригиналните турски серии и я гледах.
Скрит текст:
На 35:38 - Големи сладури са, и т-ъ-ъ-кмо да се целунат по устата и хоп Бедирханчо се изяви с гласеца си, а после в леглото тримата са супер сладки- татко Боран му прави бръ-бръ с устатата и малкия повтаря след него- Съла се засмя истински от сърце- страхотно мила семейна идилия-гледайте го, много ще се изкефите, аз поне 6 пъти го гледах

Обаче тя нали беше бременна, а не ми се видя да има корем? А тази 78 серия нали е предпоследна?

Последна редакция: пн, 18 май 2015, 00:51 от helen.nona

Общи условия

Активация на акаунт