„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 21

• 44 413
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
Момичета, вчера, онзи ден или по онзи някой беше публикувал страните, където се продават Турските сериали.
Бихте ли го сложили пак. Peace

# 256
  • Разград
Момичета, вчера, онзи ден или по онзи някой беше публикувал страните, където се продават Турските сериали.
Бихте ли го сложили пак. Peace

Страните са много, някои сериали са продадени над 70 държави.

# 257
Наде, бе, нали търсим с нещо да го оправдаем! Я фенове, я нещастна любов. Не можем да приемем, че е "сульо" по душа.
[/color]

За  този МЪЖ ли е определението newsm78

picture share

# 258
Наде, бе, нали търсим с нещо да го оправдаем! Я фенове, я нещастна любов. Не можем да приемем, че е "сульо" по душа.
[/color]

За  този МЪЖ ли е определението newsm78

picture share

Не, Цвети, за този

# 259
[/color]

За  този МЪЖ ли е определението newsm78

picture share

Не, Цвети, за този

И на двете снимки е сниман един и същ човек  newsm78Може видът му да е различен, но ДУШАТА  #Crazy  newsm78 Различен външен вид....различна възраст....различни модни тенденции Laughing
и....7 години по-късно... newsm78

И щях да пропусна  Joy нищо, че никак, ама никак не харесвам бради, ако ми падне в този вид, както е на тази снимка, Joy няма да го върна Joy hahaha

Последна редакция: пн, 18 май 2015, 19:52 от cu4ito

# 260
А, душата и на двамата я харесвам, но външният вид само на единия, нали затова търсим доказателства, че не е сульо по душа, ами я заради фенки, я заради любови, я заради нещо друго. Дегизировка, демек!

Аз пък го връщам с първия полет. Стратегията му работи, една луда фенка по-малко.

Последна редакция: пн, 18 май 2015, 19:58 от Дданни

# 261
Още няколко снимки от неделното пътешествие на сестри - Алакурт.

Якуб / съпругът на Нюргюл / със водача.

Шебнем с водача.

Нюргюл с  дъщеря си / Хелен / и водача.

Ваня, имаш ли представа тези снимки от планина в  Турция ли са? Много е красиво! 

Шебнем, Якуб и Еркан / водача /.

Сестрите и цялата група.

# 262
прочетох ви най-после newsm68 ,здравейте,

За Ваня

усещам,че малко настроението е паднало в темата ,ама след вида на МАА от последните му  снимки е нормално,аз си го харесвам какъвто си е,определено е спрял да се поддържа, а тази с него коя е

# 263
Това е артистката, която играе Мая в последните епизоди на Мъжът от Адана/Adanali.

# 264

Сонам Капур, Ева Лонгория, Анди Макдауъл и Джансу Дере

Последна редакция: пн, 18 май 2015, 21:43 от tsveti1967

# 265

Дани толкова много любов сме инвестирали в него че ни е срам и да си го помислим  smile3516

# 266
  • София
прочетох ви най-после newsm68 ,здравейте,

За Ваня

усещам,че малко настроението е паднало в темата ,ама след вида на МАА от последните му  снимки е нормално,аз си го харесвам какъвто си е,определено е спрял да се поддържа, а тази с него коя е

Аууу, много прилича на Каролинка-Минка Simple Smile  newsm78 newsm78 newsm78
Но сега като се загледах, Дданнил, има право.

# 267
Никче, (така ми идва отвътре, като видя ника ти nkv_sz), имам избор - щом Мехмет не става, отивам при Боран или при Али. Те досега не са ме разочаровали.

# 268
  • near Sofia, Bulgaria
От кои точно фенки се крие с този вид, нали в едно интервю казва, че сериалите в Турция били като "фаст фууд" и след края им вече нямало истерия по актьорите! А МАА не е снимал от доста време, явно видът му или е резултат от някаква депресия, или така се харесва, или пък шантава комбинация от двете!? newsm78

# 269
Никче, (така ми идва отвътре, като видя ника ти nkv_sz), имам избор - щом Мехмет не става, отивам при Боран или при Али. Те досега не са ме разочаровали.

Дани  Simple Smile Надя се казвам по  Боран аз съм отдавна ( или поне в мечтите си )  луда Али още не съм започнала да го гледам  newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт