„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 21

• 44 423
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
постоянно излизат нови снимки на Джансу Heart Eyes

# 241
Джансу се снимала по хавлия, ама как тъй е пропуснала с чехли да се фотне..
Явно не следи като нас мома Каролина Joy

# 242
ddkal,  страхотни клипчета, в първото са събрани едни от най-култовите моменти!  bouquet  bouquet
 Silistra, сега вече народа ще се успокои Wink Момчето ни го играе,,под прикритие" или по-точно ,,под брадато покритие"

Ваня, мерси за актуалната информация   bouquet
Сезони, борбата ще продължи.....противникът не е от ранга на Джансу  Rolling Eyes Не може българска лъвица да се изплаши от някаква си там.....как и беше името(онази с чехленцата) newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: пн, 18 май 2015, 16:40 от cu4ito

# 243
С друг тоалет:

# 244
nkv_sz, cu4ito,   bouquet   bouquet

Много благодаря да инфото.  Да обобщя какво разбрах - за Анталия - значи водата става и в Май, но който се страхува да не настине да почака Юни.

За планините,  Cu4ito, само ако не ти е сложно, попитай, може и на лични да пишеш.  Знам,че имат прекрасни места, но колко са достъпни, не знам.

За Каролина, разбрах те, но аз си мисля, че който обича морето, обича и планината, обича природата, обича и хората.  А тя какъв човек е по-скоро нищо не мисля, защото не я познавам, но й пожелавам да бъде щастлива и да има най-добрия татко за детето си.

А за Мехмет Алакурт, абе и той май е от модите - като че ли и в София някаква такава мода забелязвам.  Преди 2-3 седмици една събота като се пооправи времето, и аз като не успях да се вредя селянка, викам, я малко на въздух - и в паркчето зад Хилтън, едни брадати, 30, 35+, нахакани, с кучета, с велосипеди, стил на обличане дървосекач както го дискутирахте. А и дрехите са подходящи за планинари. Но не мога да кажа дали това е мода, защото София е с доста висока надморска височина и този стил просто подхожда на климата.

Много хубави снимки!   

То в Анталия времето скоро ще настане не за хора, но Май може и да бива.  Някой знае ли водата става ли за къпане през Май - или зависи на кое място в Анталия.

Дайте да пишем на кака му Шебнем да пише и върху друга му, по стара снимка, та да му светне лампичката на този момък.
Каролина се е запознала с него май като е брадясал вече. И тъй му е свикнала и едва ли ще  предивява друго.

Май от както е с тази Каро се е отдалечел малко от каките си. Сега те пак обикалят с Еркан по планините, а той с Карото по морето.

Три поредни години през май почивам в Турция и мога да кажа, че водата е супер. Аз лично обичам да се къпя в морето , но повечето от хората - особено българските туристи седят по басейните на хотела. Аз съм била в Кушадаса и в Дидим, където температурите са по-ниски в сравнение с Анталия, така че с гаранция водата става през м. май.

# 245
Благодаря ти, Ваня!!!    bouquet  bouquet  bouquet

Чак сега видях поста ти, но ще разгледам линковете по-отблизо.

Наистина ли няма хотели?  За кои планини говориш?  А дай малко повече инфо къде си ходила.

Планинарите, Привет - Дайте малко инфо как са базите по турските планини.  Планински курорти, места, които сте посетили и/или планирате.

Нямам представа как са базите им. Снимките които пускат Шебнем и Еркан са  от Erikli Yaylası Yalova  и Topçular Vapur Iskelesi , не знам къде се намира това. Еркан е планински водач и не за пръв път са с него на пътешествие.
Разгледай фейса му има клипчета от хижи и различни пътувания.
https://instagram.com/ercanimo/
https://www.facebook.com/ercanseremet53?fref=pb&hc_location=friends_tab

# 246
# 247
# 248
  • Разград

Нееееееееее, това е фотографа на Лореал.

# 249
Здравейте,дано ви зарадва с малко информация за Дилявер и Емре

http://www.img-share.eu/main/download_image/20150518_100608d68zl6f.jpg - линк  за сваляне

http://www.img-share.eu/main/download_image/20150518_100617s0ofJ53.jpg -линк за сваляне

# 250
Джансу фотомодел, лице....а пък без педикюр. Как тъй не и са лакирани краката.
Кой от Лореал и е позволил това Grinning....тц.тц..
Все забележки трябва да им правиш hahaha

# 251

И на мен ми направи впечатление, че е без педикюр, ама те доста от моделите си ходят така натюр Thinking.

# 252

Джансу си е почти натюр на тези снимки, много е свежа, харесва ми.
Човек, който държи на външността си никога не би допуснал да се занемари независимо заради фенове ли е, заради бягство от тълпата ли е, или поради други причини...... Peace да бе, сега пък феновете му, ще излезнат виновни заради видът му. Stop

# 253
Наде, бе, нали търсим с нещо да го оправдаем! Я фенове, я нещастна любов. Не можем да приемем, че е "сульо" по душа.

# 254
  • Разград
Още няколко снимки от неделното пътешествие на сестри - Алакурт.

Якуб / съпругът на Нюргюл / със водача.

Шебнем с водача.

Нюргюл с  дъщеря си / Хелен / и водача.

Шебнем, Якуб и Еркан / водача /.

Сестрите и цялата група.

Последна редакция: пн, 18 май 2015, 18:50 от vania_e

Общи условия

Активация на акаунт