„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 21

• 44 478
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Ванче благодарско за новата къща   bouquet

# 226
  • София
То това снимка ли е. Каролина замазана. И с тази шапка....ужасът е пълен.
Мехмет поне бива. Изпустял ама хваща окото.
Докато туй Каролиново лице  Shocked

Ееее Сезонче и друг път съм го писала " любовта е сляпа и лудостта я води "  newsm78 newsm78

nkv_sz, тя любовта е сляпа и луда, ама все иде ден гръм ще те удари. Нашете магаренце може да си има трескици, но си е наше и си го обичаме. Таз'  #2gunfire магарица не му пасва и това си е.

# 227
Момичета ако с Джансу трябва да се боря, няма да мога. Харесвам всичко женско в нея и ще я оставя на Алакурт да и се наслади. Laughing
Ама той сляп за такава красота, та и сърдит Grinning.  Нямал да чака жена и на капризите и не можел да издържа. Ми такива сме ние- глезанки. Simple Smile

Аданалъ:
Уж я изоставя и си тръгва, пък я целуна така хубаво Назлъ. Като го гледаш отстрани как се целува - мммм....прекрасен е. Профила му е много хубав, целувайки се.
И защо трябваше да убиват Мария. Много тъжно  и крайно. Този филм освен комедията в него, драмата, трагедията и ужасът
са в повече.

# 228

Класна дама е Джансу   bouquet  Можем да сме горди с ,,българската връзка" в произхода и Grinning

# 229
Момичета, има ли вече снимки на Джансу от Кан? Някой беше споменал, че днес ще е нейното представяне....

# 230
  • под най-голямото листо на тиквата
 newsm51

# 231
Аз влизам на оперативка , а на вас давам да четете за Нашия Мъж, защо ходи така неглиже.  bouquet

# 232
Аз влизам на оперативка , а на вас давам да четете за Нашия Мъж, защо ходи така неглиже.  bouquet

То хубавият кон и под скъсан чул се познава. Спасение от фенките явно няма, затова е обезобразил коня.
Ама и те, да се спрат малко, че да може човекът да се приведе в ред, да сложи тридневната брадичка, очилата, часовника, пръстена, лежерно разкопчана бяла риза и да можем ние, по-възпитаните фенки, да се радваме отдалеч.

# 233
Момичето ни се подготвя за дефилето, да й пожелаем успех Peace

Последна редакция: пн, 18 май 2015, 15:42 от DimiMeVi

# 234
  • София
Джасу е прекрасна наистина и много ми харесва,дори и в друг филм,като Езел,интелигентна и хубава жена ,супер е !

# 235

# 236
То това снимка ли е. Каролина замазана. И с тази шапка....ужасът е пълен.
Мехмет поне бива. Изпустял ама хваща окото.
Докато туй Каролиново лице  Shocked

Ееее Сезонче и друг път съм го писала " любовта е сляпа и лудостта я води "  newsm78 newsm78

nkv_sz, тя любовта е сляпа и луда, ама все иде ден гръм ще те удари. Нашете магаренце може да си има трескици, но си е наше и си го обичаме. Таз'  #2gunfire магарица не му пасва и това си е.

Марго и на мен Карото на ми харесва  #2gunfire #2gunfire #Cussing out , ама МАА не ме пита .А за любовта и лудостта и аз от личен опит да кажа че като ме халоса мисленето трудно ми се отдава  newsm78 newsm78

# 237
  • Разград

Последна редакция: пн, 18 май 2015, 16:15 от vania_e

# 238

# 239
  • Разград
На живо от фестивала

https://www.youtube.com/watch?v=o_SMZRogu9U

Общи условия

Активация на акаунт