„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 21

• 44 496
  • 743
  •   1
Отговори
# 210

Аз не видях никъде техни снимки , вероятно не гледам където трябва .

Постнете тук ако може .

# 211
  • near Sofia, Bulgaria
Сезонче, то каквото застанало, това излязло! Simple Smile

# 212
Хубаво би било, ако снимките не са папарашки, ами ТОЙ и ТЯ снимани в общо начинание, я със сестрите на планина, я заедно в мола, я заедно в топлата морска вода, ама не снимани от 100 км. Ей такива снимки нямат, иначе две папарашки заедно имат, на които хич не са усмихнати. Защо нямат, не знаем, но поживьом, увидим.

Съвсем различно стоеше, когато беше сниман до Лейля и до Селин.

# 213
  • Разград
  Кан

# 214

нерде Каролинка, нерде Джансу

# 215
То това снимка ли е. Каролина замазана. И с тази шапка....ужасът е пълен.
Мехмет поне бива. Изпустял ама хваща окото.
Докато туй Каролиново лице  Shocked

Ееее Сезонче и друг път съм го писала " любовта е сляпа и лудостта я води "  newsm78 newsm78

# 216
# 217
Хубаво би било, ако снимките не са папарашки, ами ТОЙ и ТЯ снимани в общо начинание, я със сестрите на планина, я заедно в мола, я заедно в топлата морска вода, ама не снимани от 100 км. Ей такива снимки нямат, иначе две папарашки заедно имат, на които хич не са усмихнати. Защо нямат, не знаем, но поживьом, увидим.

Съвсем различно стоеше, когато беше сниман до Лейля и до Селин.
Ми ненапразно са казали хората, че зад всеки успял и красив мъж, стои една силна, уверена, красива и умна жена, защото ако мъжът е главата то жената е шията, и я накланя, и върти в различни посоки.
Жената може да изстреля мъжа си във висините, или да го сравни със земята.
Харесват ми новите снимки на Джансу, изглежда свежа и доволна от това, което прави.

# 218
Много хубави снимки!   

То в Анталия времето скоро ще настане не за хора, но Май може и да бива.  Някой знае ли водата става ли за къпане през Май - или зависи на кое място в Анталия.

Дайте да пишем на кака му Шебнем да пише и върху друга му, по стара снимка, та да му светне лампичката на този момък.
Каролина се е запознала с него май като е брадясал вече. И тъй му е свикнала и едва ли ще  предивява друго.

Май от както е с тази Каро се е отдалечел малко от каките си. Сега те пак обикалят с Еркан по планините, а той с Карото по морето.

Три поредни години през май почивам в Турция и мога да кажа, че водата е супер. Аз лично обичам да се къпя в морето , но повечето от хората - особено българските туристи седят по басейните на хотела. Аз съм била в Кушадаса и в Дидим, където температурите са по-ниски в сравнение с Анталия, така че с гаранция водата става през м. май.

# 219
Джансу е очарователна на тези снимки.
ВАНЯ, къде е Енгин Йозтурк сега, знаеш ли? Дали не е качил някоя снимчица от Кан някъде. Поне тази мистерия да разбулим.

Последна редакция: пн, 18 май 2015, 14:10 от Дданни

# 220
То това снимка ли е. Каролина замазана. И с тази шапка....ужасът е пълен.
Мехмет поне бива. Изпустял ама хваща окото.
Докато туй Каролиново лице  Shocked

Ееее Сезонче и друг път съм го писала " любовта е сляпа и лудостта я води " newsm78 newsm78
smile3521

И по този повод.

http://www.spiralata.net/kratce/index.php/istoriite/654-ludostta

# 221
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
 newsm39
Привет момичета еййййй такъв маратон му направих тези дни, че от четене не можах да се включа  hahaha
То света сте изписали
Между другото и аз от доста време насам се замислям  newsm78 точно върху това, че уж МАА е с Карото а пък една обща снемка нямат като изключим папарашките  Thinking
С Тоя ЛЪВ голям зор ще види украинката ама не се знае колко ще издържи труден им е характера, наистена малко странни птици си падат  Whistling Tired нали го имам вкъщи  hahaha hahaha hahaha но пък не можеш скуча с такъв индивид  #Crazy #Crazy

# 222
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

това малкият Али ли е?
някой знае ли?
Ама много му отиват тезииии бебета беее, айде вече да се прави негови Heart Eyes Heart Eyes Embarassed

# 223
Наистина ли няма хотели?  За кои планини говориш?  А дай малко повече инфо къде си ходила.

Планинарите, Привет - Дайте малко инфо как са базите по турските планини.  Планински курорти, места, които сте посетили и/или планирате.

В планините няма молове и 5 звездни хотели Laughing Карито няма какво да търси в планините Rolling EyesТам е за един по-друг тип хора, с които нейната персона не ми се връзва Rolling Eyes

Prinx, много пъти съм била в Турция, но не съм ходила в планински курорт. Миналата година, когато бях на почивка в Турция, екскурзовода ни разказа, че в последно време турците са започнали да обръщат внимание и на планинския туризъм и развиват и планинските си курорти, но за съжаление не си спомням имена. Ако наистина проявяваш по-специален интерес, мога да се поинтересувам и съответно да ти дам по-подробна информация Simple Smile Написаното по-горе беше от мои впечатления от снимки на МАА и семейството му, където са в хижи, които са с нормалните условия, които може да предложи една планинска хижа. Интересите на Каролина, по мои впечатления(пак от публикувани снимки) съвсем не клонят към простичкият, но иначе прекрасен живот в планината LaughingТова имах предвид Grinning

# 224

това малкият Али ли е?
някой знае ли?
Ама много му отиват тезииии бебета беее, айде вече да се прави негови Heart Eyes Heart Eyes Embarassed

Много сладък  Heart Eyes Има ги едни мъже, от онези с главните букви 100% МЪЖ, на които толкова им приличат бебета Hug Едни от най-красивите сцени с Буран, като изключвам любовните, бяха с Бедирхан. Толкова трогателни...да се чудиш кого от двамата да нагушкаш първо  Hug Hug Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт