„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 21

• 44 427
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
Много хубави снимки!   

То в Анталия времето скоро ще настане не за хора, но Май може и да бива.  Някой знае ли водата става ли за къпане през Май - или зависи на кое място в Анталия.

Дайте да пишем на кака му Шебнем да пише и върху друга му, по стара снимка, та да му светне лампичката на този момък.
Каролина се е запознала с него май като е брадясал вече. И тъй му е свикнала и едва ли ще  предивява друго.

Май от както е с тази Каро се е отдалечел малко от каките си. Сега те пак обикалят с Еркан по планините, а той с Карото по морето.

# 196
Наистина ли няма хотели?  За кои планини говориш?  А дай малко повече инфо къде си ходила.

Планинарите, Привет - Дайте малко инфо как са базите по турските планини.  Планински курорти, места, които сте посетили и/или планирате.

В планините няма молове и 5 звездни хотели Laughing Карито няма какво да търси в планините Rolling EyesТам е за един по-друг тип хора, с които нейната персона не ми се връзва Rolling Eyes

# 197
Вижте на какво попаднах - българка убита с камъни заради прелюбодейство.

В този форум - Ислямът без маски и грим. 
https://www.facebook.com/groups/208891822634414/

# 198
  • Разград
Наистина ли няма хотели?  За кои планини говориш?  А дай малко повече инфо къде си ходила.

Планинарите, Привет - Дайте малко инфо как са базите по турските планини.  Планински курорти, места, които сте посетили и/или планирате.

Нямам представа как са базите им. Снимките които пускат Шебнем и Еркан са  от Erikli Yaylası Yalova  и Topçular Vapur Iskelesi , не знам къде се намира това. Еркан е планински водач и не за пръв път са с него на пътешествие.
Разгледай фейса му има клипчета от хижи и различни пътувания.
https://instagram.com/ercanimo/
https://www.facebook.com/ercanseremet53?fref=pb&hc_location=friends_tab

Последна редакция: пн, 18 май 2015, 01:56 от vania_e

# 199
Много хубави снимки!   

То в Анталия времето скоро ще настане не за хора, но Май може и да бива.  Някой знае ли водата става ли за къпане през Май - или зависи на кое място в Анталия.

Дайте да пишем на кака му Шебнем да пише и върху друга му, по стара снимка, та да му светне лампичката на този момък.
Каролина се е запознала с него май като е брадясал вече. И тъй му е свикнала и едва ли ще  предивява друго.

Май от както е с тази Каро се е отдалечел малко от каките си. Сега те пак обикалят с Еркан по планините, а той с Карото по морето.

Здравей сега е малко хладна водата в Анталия но пък е супер да се излежаваш на плажа . Там е хубаво да се ходи ( поне аз мисля така ) до края на юни . После става много горещо и влажно и трудно се лишавам от климатика и вечер е така . После след 15 септември пак е супер времето .

# 200
Аданалъ - 60-ти епизод:

Скрит текст:
Аниии, тенкс за епизода.
Снощи изгледах любимите ми сцени. Heart Eyes
Бяха много сладки Али и Назлъ, мнооооого. Two Hearts
Толкова е естествена, пряма като малко дете, открита, че как да не се влюби в нея Али.
Ха сега здраствуйте на все заварила Hug.....Hug и на тези, които, ще се появят. Hug.......Hug
Вчера засякох анонса по БТВ за тази седмица, беше много вълнуващ.

# 201
Добро утро,
Аз днес сутринта засякох анонса и той е - куршума следващ терасата и живота на Съла.
Горките баби, които не знаят истината и какво се случва напред. Сигурно вече оплакват Съла на  седенките си. Grinning

Аз съм ходила в Мармарис началото на октомври и беше пренаселено и много топло. Анталия е по на юг и там със сигурност е още по горещо.

Щом МАА се е отдалечил от компанията, значи му е много приятно с Каро. Може.и да се обичат хората, ама не е това начина.
Първо с мен трябваше да опита hahaha

# 202
Привет  Hug 55 Hug
Успешна нова седмица ви пожелавам, слънчеви дни и свежо настроение, като на тези маргаритки Heart Eyes:

# 203
Още една нова снимка от фотосесията й, със същите дрехи е и в същата кола.

Все повече и повече започвам да и симпатизирам.

# 204
Добър ден и от мен!
Вчера изчетох първа тема за филма. Специални благодарности за Ваня и Мар-Мил - Ваня изравя чудесна информация, Мар-Мил е превела няколко обширни интервюта с Мехмет от хърватски, няколко статии за филма, за Джансу. Подхващам темите една след друга, толкова хубави неща има във всяка. За вас момичета:

И една снимка на Джансу, която Ваня е качила в първата тема, Джансу с Карл Лагерфелд.

Хубавица!

# 205
Ще си позволя да цитирам Мар-Мил от първа тема. Дано няма нищо против. Но реших, че на всички ще е забавно да ползват нейното лекарство. Знаем диагнозата, лекарството по усет сме го улучили от раз.

Мар-Мил:
"Почти цял ден на комп. си имам заредена тази страница -
https://www.google.bg/search?q=Mehmet+Akif+Alakurt&hl=bg& … =1184&bih=855
- не мога да му се нагледам в различните му превъплъщения. Дали това не е диагноза ?! newsm78 newsm78 newsm78 newsm78"

# 206
  • near Sofia, Bulgaria
http://m.hurriyet.com.tr/Haber?id=27694061 За такива общи снимки ли питахте? Wink

# 207

Какво имаш пред вид, нещо не схванах  newsm78.

# 208
  • near Sofia, Bulgaria

Какво имаш пред вид, нещо не схванах  newsm78.
Стана въпрос скоро, че нямат общи снимки

# 209
То това снимка ли е. Каролина замазана. И с тази шапка....ужасът е пълен.
Мехмет поне бива. Изпустял ама хваща окото.
Докато туй Каролиново лице  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт