„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 21

• 44 411
  • 743
  •   1
Отговори
# 270
  • под най-голямото листо на тиквата
Момичета, на снимките от пост 272 на Цвети 1967, тази с червената рокля Анди Макдауъл ли е, че на нея ми прилича ама доста по-старичка  newsm78

# 271
Момичета, на снимките от пост 272 на Цвети 1967, тази с червената рокля Анди Макдауъл ли е, че на нея ми прилича ама доста по-старичка  newsm78
Тя е, да

# 272

Дани  Simple Smile Надя се казвам по  Боран аз съм отдавна ( или поне в мечтите си )  луда Али още не съм започнала да го гледам  newsm78 newsm78
Наде, ще луднеш и по него, ако го почнеш. По- добре ги карай един по един, ако ти е слабо сърцето. Моето едвам издържа. Затова Али сега съм го изоставила малко (след като го изгледах на руски, разбира се).

# 273
  • near Sofia, Bulgaria
Никче, (така ми идва отвътре, като видя ника ти nkv_sz), имам избор - щом Мехмет не става, отивам при Боран или при Али. Те досега не са ме разочаровали.

Дани  Simple Smile Надя се казвам про Боран аз съм отдавна ( или поне в мечтите си ) Али още не съм започнала да го гледам  newsm78 newsm78
Гледай го, няма да съжаляваш, там ще "оплакнеш" око след последните снимки на всеобщия любимец!  #Crazy  Heart Eyes  Embarassed

# 274
# 275

Оле, да, тя е. Изобщо не я познах.

# 276
  • Разград

Кратко видео
https://instagram.com/p/21HKKWhLAp/

# 277
Мая има лека прилика с Каролина. Но първата е по симпатична.
Джансу е с умопомрачителен гащеризон!!!
Как пък един хубав мъж не се завърта покрай нея.

# 278
От кои точно фенки се крие с този вид, нали в едно интервю казва, че сериалите в Турция били като "фаст фууд" и след края им вече нямало истерия по актьорите! А МАА не е снимал от доста време, явно видът му или е резултат от някаква депресия, или така се харесва, или пък шантава комбинация от двете!? newsm78

Ох, аз му търся оправдания, а ти така логично и методологично ги оборваш.

# 279
  • near Sofia, Bulgaria

Оле, да, тя е. Изобщо не я познах.
Понякога и "Лореал" е безсилен да прикрие белезите на времето... Иначе страхотна актриса!

# 280
  • near Sofia, Bulgaria
От кои точно фенки се крие с този вид, нали в едно интервю казва, че сериалите в Турция били като "фаст фууд" и след края им вече нямало истерия по актьорите! А МАА не е снимал от доста време, явно видът му или е резултат от някаква депресия, или така се харесва, или пък шантава комбинация от двете!? newsm78

Ох, аз му търся оправдания, а ти така логично и методологично ги оборваш.
И на мен ми се иска да го оправдая, обаче ме е яд, защото го "открих" преди три месеца и ме разтърси, пък той отдавна вече не изглеждал така!  Cry На една възраст сме, по-рано да го бях "срещнала"...  Crossing Arms

# 281
  • Разград

# 282
Когато се прибрах моите хора ме чакаха да вечеряме и даваха точно любимата ми сцена. Heart Eyes
Ревнивия ни Боранчо в леглото със Съла и Бедирханчо когато и се обясняваше, че не може да понесе друг да мисли за нея, и че е по-силно от него. Много сладко я гледаше в края на сцената, мноооого. Heart Eyes
Връщам се да Ви изчета.

Последна редакция: пн, 18 май 2015, 21:05 от Neidjal

# 283
Когато Съла звънна на Боран, докато беше в болницата - на края на разговора по уредбата извикаха "д-р Зейнеп..." . Точно тогава Боран погледна малко странно. Мисля, че усети неспокойството на Съла, но не помисли, че го ревнува. 

# 284
  • near Sofia, Bulgaria
Момичета, нещо извън днешните теми - попадам на заглавия ( може би жълти) за нещо, свързано с баба му, обаче гугъла ми го превежда като трагичен край, прерязано гърло и какво ли не! Някой знае ли нещо, че настръхнах... Може и да сте споменали, ама не съм видяла  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт