„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 21

• 44 218
  • 743
  •   1
Отговори
# 435

А местата, където стават тези неща, са толкова красиви, екзотични. И там има щастливи хора. Какво ли е тяхното щастие, какво ги радва? Какви ли са мечтите на жените там? От филма излиза, че да се омъжиш за любим човек е голяма мечта.

Всеки човек, мъж или жена, мечтае да срещне сърцето и душата, които ще го обичат и разбират, които ще му дадат спокоен и щастлив дом, които ще направят всичко, което той би направил за тях. Разбира се, всичко е в добрия смисъл. Понякога обикновените и прости неща се постигат много по-трудно от сложните.
Да, точно това исках да кажа и аз, че тази простичка мечта да се омъжиш за любим човек е непостижима за много жени.

# 436
http://frognews.bg/news_47852/Haremat_seks_zmii_smart_i_Koran/

И една интересна статия за живота в харема

Последна редакция: вт, 19 май 2015, 19:18 от Slawena

# 437
  • под най-голямото листо на тиквата
Момичета имам питане. В снощният епизод на филма по БТВ, 69, от37::27 до 41:36 мин.  звучи една песен,  някой знае ли дали някъде има клип с нея и ако има може ли да постне линк към него.  Hug

# 438
Момичета имам питане. В снощният епизод на филма по БТВ, 69, от37::27 до 41:36 мин.  звучи една песен,  някой знае ли дали някъде има клип с нея и ако има може ли да постне линк към него.  Hug

smile3525 Заповядай   bouquet

# 439

https://www.youtube.com/watch?v=i4PtG19eUes&index=5&list … qoBfJbF_5lDlV9s70

# 440
Тук съм, чета ви, много сте интересни, но нямам време тези дни.
Гледам епизода. Боран отново раздаде правосъдие. Мъжа си   е Мъж във всяка ситуация!!!

За нас официалната религия е християнството.
За турците, исляма не е , така ли?!

# 441

ОООООООО Party...Виленцето се появи Grinning...хош гелдиниз ,джанъм smile3508  love001

# 442
# 443
Много е сладка Нарин - и героинята, и актрисата. Прекрасни изразителни очи.

# 444

ОООООООО Party...Виленцето се появи Grinning...хош гелдиниз ,джанъм smile3508  love001
   Hug  Светлеее и ти се появи  Joy  Joy  Joy  newsm51   love001

# 445

За нас официалната религия е християнството.
За турците, исляма не е , така ли?!

Основна религия в Турция ислям / сунити/.
Сунитският ислям се изповядва от 90% от населението на страната, а останалата част изповядва най-вече алевитство, юдейство и православно християнство. Официален език е турският, а официална религия няма
http://bg.m.wikipedia.org/wiki/Турция

Агата в този еп ми хареса. О момента с банята, няма какво повече да се каже....

# 446
Ние привечер ще се активизираме, като гледам как се запълваха предните теми  Party  Flutter   Naughty
То...хубаво ,че е активен,ама  newsm78...не ми аресва Naughty...само една топка косми у него #Cussing out...разгеле, поне е засмян... Grinning

# 447
Хайде почна се....мммм. Как се разкопча само. Така хубаво го направи.

# 448
Вили, благодаря и аз за клипа. Много хубава песен. Ще я добавя към албума си с песни от филма в телефона. Нея съм я пропуснала.

Сезони, случайно попаднах на тази инфорация за официалната религия в Турция. И в Уикипедията го пише в статията за Турция. Моето мнение е, че не е било нужно със закон да постановяват религия, защото тя по дефолт е Ислям. Иначе казано, защо да узаконяваме нещо, което е в реда на нещата, което се подразбира от само себе си.

Уикипедията каза това:Държавна религия е синоним на официална религия, вероучение, което се потвърждава от съответната държава. Останалите държави без държавна религия са секуларни държави.

Секуларни държави:  Секуларност е отделеността на държавата от религията. Секуларността не е същото като атеизма, секуларността има отношение към управлението на държавата, което се извършва без намесата на една или друга религия.

Последна редакция: вт, 19 май 2015, 21:27 от Дданни

# 449
Умее да разкопчава ръкавелите нежно и финно. Лилавото  му отива. Ама целува и гледа  напред, а не в кожата и.
Режисьора е спал. Wink

Последна редакция: вт, 19 май 2015, 21:34 от This_season

Общи условия

Активация на акаунт