„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 21

• 44 125
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
Джансу в момента е в разцвета на годините си, в разцвета на красотата си. Нищо не се е променило в нея. Дори косата и , прическата и са същите.  Все същата дължина поддържа.
До 30 - те си години жената  е Красива, а след 30-те става Дяволски Чаровна.

# 526

А след 40-те Божествена

# 527

Симпатяга е този Бурак

Аз уж щях да лягам Joy

И аз така, но щом ще разкопчаваме ръкавели и ще мечтаееееем Embarassed hahaha Joy

# 528
Скрит текст:
Скрит текст:
Свет, това да не си ти?! Grinning
Или просто ти си руса newsm78

На мен ми се ще с чернокоса да е.

Ето и от коне разбира

Аз съм с две ръце за тази smile3521. Бързо червенокосите от вас - строй се, преброй се Naughty. Аз не съм Whistling.

На мен Фара не ми харесва Rolling Eyes. Нещо ми е постна Rolling Eyes.
Аз в момента съм червенокоса и се нареждам на опашката ...... само,че давайте по-бързо защото всеки месец сменям цвета на косата  Joy Joy

Всеки месец с различен цвят newsm78, Мъжът ти разпознава ли те newsm78. Или ти заради него го правиш - за разнообразие  smile3534 smile3533

# 529
Берен също е палава във филми, ама нисичка ще му е.
Нещо манекенско му трябва.
Я Джансу, я Еда или пък нещо  ново и непознато за нас и него Simple Smile Heart Eyes

Серенай Саръкая / май така беше/ дива висока симпатяга ама руса

И с кюпек

Цъъъъъ Naughty...много кльощава и кривокрака Shocked...не го давам Naughty...ша земе да го повреди нещо ooooh! #Crazy Joy Joy Joy Joy Joy,а и мъжкарана...няма нищо женско у нея... Naughty Mr. Green

# 530
  • Разград
Симпатяга е този Бурак
Аз уж щях да лягам Joy
И аз така, но щом ще разкопчаваме ръкавели и ще мечтаееееем Embarassed hahaha Joy

Блазе Ви поне че можете да мечтаете, на мен вече не ми е позволено и да си мечтая.

# 531

А след 40-те Божествена
А...след 50...е огън и жупеллл...като се разгори тая ми ти жарава... ooooh! #Crazy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 532
  • някъде из Врачанско
здравейте,предлагам ви за четене интересна книга Hug

# 533
Стига бе, защо Ваня?! Кой ти забрани да мечтаеш?

Да ви кажа Джансу е най -подходяща. Поне са скарани и няма нужда отново да се карат Grinning
Алакурт и знае и капризите. По лесно ще му е с  нея да се сработи. Отколкото с някоя нова надувка да се джафка Heart Eyes

# 534
 newsm78 що така? Не може домакина на тази зона на мечтите  да си забранява основната дейност на гостите .....блуждаенето в облаците Rolling Eyes

# 535
Момичета, свалихте ли епизода от Дата-та? На мене ми накъсва, спира, изобщо- нещо е повреден като че ли. Thinking Ако някоя добра душа  го качи в DOX- а може да е по-добре, знам ли...  newsm78
И, така и така съм "взела думата"
Скрит текст:
тоя Берзан просто е отвратителен! Rage[/ По-голям гадняр е от Джихан- методите му на принуда  са по-разнообразни и по- мъчителни. Изобщо не ме впечатлява добрия му външен вид, гнусен ми е. Rage

# 536
Ваня,
МЕЧТАЙ, ДЕРЗАЙ, ОСЪЩЕСТВЯВАЙ.... Simple Smile

# 537
здравейте,предлагам ви за четене интересна книга Hug

Тази книга, някои я разгръщат от доста време....други от има няма два месеца, но признавам, че това е НАЙ-УВЛЕКАТЕЛНОТО четиво преди лягане Embarassed

# 538
     И при мен е така - накъсва , влачи ....

# 539

Общи условия

Активация на акаунт