„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 21

• 44 080
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
  • Learn to fly. Fly away.
Това е написал на стената си МАА. Някой може ли да го преведе? С GT нищо не се разбира.

"15 sene oyunculuk yaptim etrafimdaki insanlar kadar oyuncu olamadim"

Петнадесет години играх в сериали, но не успях да стана актьор като хората около мен.

Благодаря  smile3525 Това дали значи, че се отказва от актьорството?! Дано не.

Казани са в смисъл, че хората около него са двулични.

newsm10

# 631
Здравейте момичета!

Дали това са думи на МАА?! Това е едно крайно признание след толкова мълчание, а като знаем как не желае да показва и излива на показ истинското си емоционално състояние, не ми се връзва да са написани от него.
Но е жалко ако са.  И ако са - дава ни отговор на въпросите защо живее така, защо изглежда така, какво го терзае и кое му дава мир в душата???

Много жалко! Направо съм потресена...да не взима себе си за успешен актьор и да си направи тази жестока равносметка!!!  smile3518 smile3518 smile3518 smile3518

ГЛАСУВАЙТЕ МОМИЧЕТА ЗА НАШТО МОМЧЕ И ДАНО МУ СВЕТНЕ ЛАМПИЧКАТА-А-А-,
ЧЕ КАТО ГЛЕДАМ БАТЕРИИТЕ МУ СА ИЗХАБЕНИ ОТВСЯКЪДЕ!!!

# 632

Стига гледа приятеля си Къванч. Той рус и захаросан Grinning. Нормално да му върви в всеки филм newsm62

Сезони, не съм съгласна. Какво му е захаросаното на Къванч, просто друг тип излъчване и манталитет. Единия е деня, другия ноща...единния ми е в главата денем другия нощем.... Ами то за милото време не остана ooooh!

Берзан се появи

+1

Бедата никога не идва сама....с нея идва и Зейнеп newsm78

# 633
Това е написал на стената си МАА. Някой може ли да го преведе? С GT нищо не се разбира.

Петнадесет години играх в сериали, но не успях да стана актьор като хората около мен.

newsm10
А, аз пък не го разбрах в този смисъл, странно кое е вярното?

# 634
  • near Sofia, Bulgaria

newsm10
И аз така го изтълкувах

# 635
От 3 юни в 20 часа по bTV стартира Kurt Seit ve Shura, Sila ще го прекъснат за лятото.
Уауууууу, йесссссс, Party гледах го онлайн и сега, ще му се насладя по БТВ.
Снощния епизод в Датата вече не забива.
Знаех си, че, ще прекъснат Завръщане и така е редно, ще го пазят за наесен когато конкуренцията с реалитата, ще е голяма.

# 636
И аз пролетта бях в депресия, ама  се забавлявах доста с вас.  Да идва на една почивка в Слънчев бряг и ще му мине всчко. Ние накуп ще му се покажем и хоп пак станал актьор.

На Дилявер дублажа е много забавен. Умирам от смях Laughing

# 637
  • София
Привет, прекрасни моми на Агата!
Моето скромно мнение за Мехмет е, че е в депресия и много разочарован от бранша. Двуличието се преживява като намериш съмишленици, но разочарованието остава голяма празнота в душата на всеки, особено на творец. Нашият левент си е емоционален и явно се опитва да се справи сам, защото никой не иска да му помогне.  Почти 2 години да не го търсят за работа, не е приятно. Може и да реши да се откаже от актьорството. И най-великият гений има нужда от лек тласък, нали?!

# 638
Божеее, Алакурт наистина е в професионална депресия.
Какви са тези думи и като кои хора иска да е.
Защо се сравнява с другите.

Стига гледа приятеля си Къванч. Той рус и захаросан Grinning. Нормално да му върви в всеки филм newsm62
Ааааа не, Naughty рус е, синеок, красив и мноооого кадърен актьор.
Точно това си помислих за Мехмет и аз след като прочетох съобщението на стената му.
Странно, но на един мъж Лъв не подхождат такива думи, поне не и публично(моите роднини включително и аз сме 80% Лъвове и имам наблюдения).
Продължавам да Ви чета.

# 639
Дайте снимки, за  да видя новия филм. Къванч играе, нали ?!

Славена, това го казах в кръга на шегата. Играе Къванч, играе......Всички го виждаме и оценяме.
Наде, и ти не се засягай. Laughing

Просто русите не ме привличат. А маслините тъй ме теглят силно.. Embarassed

# 640
Дайте снимки да видя новия филм. Къванч играе, нали ?!

Славена, това го казах в кръга на шегата. Играе Къванч, играе......Всички го виждаме и оценяме.
Подписът ми беше с моменти от КСШ, Киво е прекрасен, особено с униформа. Heart Eyes
Джансу и през трите години ми харесва но най-много през 2013г.

# 641
  • near Sofia, Bulgaria

Споделям напълно!   Heart Eyes

# 642

Няма такива маслинени очи, но жалко, че в живота я няма искрата Sad

# 643
Между МАА и Къванч, избирам МАА. Къванч ми е доста бозав.
Но ще го гледам с удоволствие в новия сериал. Гледала съм го в ЗЛ, СЮ
и Перла/отчасти/. Но не ме е накарал да полудявам, така както МАА го направи, това е момичета... smile3534 newsm53

# 644

Ти пък, че защо да се засягам!?
И моя мъж е с маслинки но за мен няма значение теменужки ли са или не, важна е харизмата, сексапила, и чара, а и Киво им единствен сред тъмничките. Laughing
Между другото не знам в кой фейски профил сте го прочели но в този му, който е в туитъра му не виждам такова съобщение. newsm78
Виждам съобщения за Еманет, че започва излъчване в Румъния и за някаква годишнина в Азербейджан.
В туитъра му също не виждам такова съобщение. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт