„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 21

• 44 084
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
Момичета,  не е можела да го понася - В даден момент или след даден момент актрисата не е понасяла актьора, даже и в червата си.
Не знам каква е причината за това.  Дали някакво съперничество между двамата.  Дали мъжа й и е казал нещо, което е предизвикало това, дали МАА й е казал нещо....

И съм сигурна, това, което коментирахте, че някой бил казал, че за всичките пари на света няма да се снима пак с другия, че това е Джансу, не е Мехмет.  Без да съм го проверила, но пишете, ако не е така.

Наистина не мога да я разбера Джансу. Как поне не го прегръща в леглото. Освен да има лош дъх smile3534
Или да се е отвращавала от други мъже.
Ужас...пази боже от такива отвращения, особено като насреща ти е Боран Heart Eyes
Не знам кой кого е искал или пък не е искал да прегръща и целува, но и моите дружки от блока мислят като някои от нас тук, че сцените им без целувки остават висящи във въздуха.
Не искам да се поентвам и да пиша за химията помежду им, и добре, че е тя, но са прави.

висящи, недовършени, нереални сцени...от това сериала губи много

# 676
Скрит текст:
Искам да попитам този ли е профила на МАА наистина? И той лично ли пише, според вас?

А това за двуличните, може би някой който знае турски да ни каже всъщност какво трябва да се разбира.
И, според Уикипедия, първият му филм е 2003 г., но това да речем, както и да е.

в профила си във FB
Скрит текст:

НА ТУРСКИ КАТО СЕ ЧЕТЕ СЕ РАЗБИРА , ЧЕ Е РАЗОЧАРОВАН ОТ ХОРАТА ОКОЛО СЕБЕ СИ. И СЛЕД ТОЛКОВА ГОДИНИ НЕ Е УСПЯЛ ДА СТАНЕ КАТО ТЯХ.
Ааааааа, това вече е съвсем различен смисъл на написаното независимо от кого е то.
Невин благодаря ти, че внесе яснота.

# 677
Мацки, балконът падаааа  Joy Joy Joy Маслинки, черни потници ,мерене Joy и те така hahaha

Туп icanfly...туп icanfly...първата жертва падна... bowuu hahaha hahaha hahaha
Приветттт...момичета.... Hug Hug Hug
Снощи м/у другото преброих профилите ,носещи името МАА /с разни там допълнения Naughty/ и са 101-102 на брой...тъй ,че правете си извода... newsm78
Снощи проследих от чий профил на МАА е харесан залезът на Карото и това е същият, на който е публикуван днешният текст .../за 15 години/

# 678
Той, морето и....
Скрит текст:
- Казват, че морето е символ на вечноста... Наблюдавам ви, повече от час, бях седнал на онези скали ей там.Не откъсвате поглед от водата, не помръдвате, а сякаш се пречиствате духовно... Нали говорите английски? / кимвам без да поглеждам към гласа/. Вълните имат своя ход, ден след ден, година след година и така откакто света съществува... И вие ли сте избягали от реалноста, тук на този забравен и от Бога остров....Сигурно вие сте другия гост в хотела за който спомена администратора. Идвам тук извън сезона, когато е тихо и спокойно. Обичам да гледам морето и да размишлявам, да опознавам себе си. Сега си давам равносметка на живота си, след няколко месеца ще навърша 36 години, имам любовта на семейството си, средства за да живея така както на мен ми се иска, приятели, любов...може би Кариера, да кариерата нещото което осмисляше живота ми последните 15 години, а сега съм на кръстопът...... А аз съм мъртъв отвътре...Чувствам се като тази празна черупка от морски охлюв...Чувате ли как се разбиват вълните в онези скали? Красиво е нали?....черупката се озова в морето подритната от моя " домакин"
 Обръщам се най после по посока на неспиращия поток от думи. Висока,/ май над метър и деведесет/ , атлетична фигура, крака леко разкрачени за повече опoра, ръце скръстени на гърба и брадата гъста, леко прошарена... Голяма, според моите предстаеи за мъжка красота, сякаш иска да се скрие в нея от света, да бъде непознат.... Явно този е другия гост " който няма да ви безпокои" според собственика на малкото семейно хотелче, скрито сред смокините и кипарисите в края на рибарскто селце с неизмените сини прозорчета и врата и малките уютни кътчета за сядане. Място точно като за мен, където да се скрия след депресията която изживях. Стигнах чак до егейска Турция след като се оказа, че роднини на колега държат хотелче на този малък остров...Тук опитах и най вкусната риба с подправки....Срещнах и най учтивите хора и най милите и доверчиви деца...
Той продължава да стой като изтукан до мен и не спира да говори...
- Усетихте ли уханиети на изсъхналите треви и възгорчивия аромат на смола идващ ей там, от онези дървета / посочва с дългите си пръсти към трите самотни дървета в далечината/....А цвета на морето? Нефритено, тюркоазено, изумрудено до най тъмния аметист когато е сърдито...Май ви досаждам / защо ми е толкова познат/.... Да ви почерпя един чай в знак на извенение... Ей там в рибарската колиба живее мой много добър приятел, жена му прави страхотни банички с кайма....
 Вървим по каменистата пътека към схлупената постройка и се вглеждам крадешком в профила на този странен мъж и ми се струва толкова познат....И...
- Май не ме познахте Славена ханъм, но аз ви помня от онова кафене в Истанбул и разходката, която ви дължа.... Света е малък, нали...
Усмихнах се и да наистина е малък Мехмет бей....А дали трети път ще се срещнем, кой знае...

smile3523 smile3523 smile3523

Последна редакция: ср, 20 май 2015, 22:57 от Slawena

# 679
Много ти благодаря, Невин!  Безценна си   bouquet   bouquet   bouquet

Ами че то това е много хубаво.  Значи, че човекът е запазил себе си като личност, а не е станал като всички останали.  
Нито казва, според мен, че се отказва, нито обратното.

Също искам да се възползвам от поста и да ти благодаря за превода на песента - направи ми чудесно впечатление.  Самата песен също много ми хареса.

Да си жива и здрава!  

А този профил - за пръв път виждам такъв - нито можеш да се запишеш последовател, нито да изпратиш покана за приятелство - не е ли необичайно някой да е по-затворен от мене? Ми да вземе да си плати и някой да го уреди с никоя търсачка да не излиза сайта му, както и аз направих.  Обичайно хората плащат обаче за обратното - да излизат и то първи.  

Искам да попитам този ли е профила на МАА наистина? И той лично ли пише, според вас?

А това за двуличните, може би някой който знае турски да ни каже всъщност какво трябва да се разбира.

в профила си във FB
Скрит текст:

НА ТУРСКИ КАТО СЕ ЧЕТЕ СЕ РАЗБИРА , ЧЕ Е РАЗОЧАРОВАН ОТ ХОРАТА ОКОЛО СЕБЕ СИ. И СЛЕД ТОЛКОВА ГОДИНИ НЕ Е УСПЯЛ ДА СТАНЕ КАТО ТЯХ.

# 680
Това видео да не е било промо на някой канал, newsm78 че гледам много познати лица-Мехмет, колегата му от Аданалъ, Киво, една от КГ, от Сървайвър/Листопад и т.н?!

https://instagram.com/p/26fgz6mrL5/?taken-by=frtcanklc1997i

# 681
Момичета поздравете българският актьор Васил Бинев. Той озвучава както Боран Ага така и Дилявер.
За мен е перфектен в озвучаването, евалла му   bouquet

# 682
Не знам сериала дали губи от липсата на по интимни сцени, но губи че не играе някоя от нас в тези моменти Whistling

Невин Peace

# 683
Slavena Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
дочаках... Heart Eyes

Последна редакция: ср, 20 май 2015, 23:00 от cu4ito

# 684
Ехххххх Славенче, Мехмет направо ти се е изповядал. Laughing

# 685
В това видео трима главни и хубави Мъже насред тълпата.
Мехмет, Къванч и  Другия ( Левент от Листопад)

# 686

в профила си във FB
Скрит текст:

Точно щях да питам Thinking ...за тези 15 години newsm78...щом снима от 2003...значи Naughty...2018,а сега сме 2015 bowuu

# 687
Славена  smile3501 smile3501 smile3501 smile3525

# 688
Ехххххх Славенче, Мехмет направо ти се е изповядал. Laughing

Joy Joy

Като говори с непознати

Лека

# 689
Въобще не вярвам на инфо във фейс-профили независимо какво е то, та те са десетки. #Crazy
Туитъра и Истраграма са друго нещо, въпреки че не са 100%това гаранция, че се поддържат лично от титулярите.
Славенче лека,  hahahaдо след малко когато пак ШЪ ДОДИШ но не виждам снимката, която си публикувала...... а, вече се вижда.

Общи условия

Активация на акаунт