„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 21

• 44 080
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Наистина не мога да я разбера Джансу. Как поне не го прегръща в леглото. Освен да има лош дъх smile3534
Или да се е отвращавала от други мъже.
Ужас...пази боже от такива отвращения, особено като насреща ти е Боран Heart Eyes
Не знам кой кого е искал или пък не е искал да прегръща и целува, но и моите дружки от блока мислят като някои от нас тук, че сцените им без целувки остават висящи във въздуха.
Не искам да се поентвам и да пиша за химията помежду им, и добре, че е тя, но са прави.

висящи, недовършени, нереални сцени...от това сериала губи много

# 661
Ддани, темата за 7 клас е

"На Изток от Запада".  Племенничката беше днес, дай Боже да е изкласила.

http://offnews.bg/news/%D0%9E%D0%B1%D1%89%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B … D1%81_507494.html

Сезони, в поста си първо беше написала, че темата за Яворов е за седмокласниците, нали? Боядисвах аз после нещо, прехвърлях си наум стиховете за света, сътворен от отломки за двама, и си мисля "Леле, тези седмокласници много напред с материала. Могат ли главичките им да осъзнаят размаха на тази поезия?"

Днес ще ме владеят епохални чувства след прочита на Яворов.

# 662
  • near Sofia, Bulgaria
Момичета, а довечера очаква ли ни сравнително спокойна серия в Датата?
Кога ще е срещата Берзан-Съла?
Няма такава серия щом Берзан е наблизо.
Скрит текст:
Със сигурност срещата им няма да е в довечершния епизод, но пък предстои много мила сцена между баща и син(Боран и Бедирхан) ако стигнат до нея.
Джулай, струва ми се, че този профил е един от многото негови, които всъщност не са, а на фенове.
Според мен очите на Мехмет не са черни, а тъмно, тъмно, тъмно кафяви.
Загледайте се и, ще видите, че не са маслини както казвате.
Маслини са на Мурат например, на Енгин но не и на Мехмет(според мен).
И аз го забелязах, но чак в "Еманет", може би защото вече го нямаше онзи пламък, от който краката ти омекват, независимо дали те гледа с любов или неприязън!

# 663
Боран като е с Бедирхан и Съла, не му обръща внимание.
Но остане ли сам с него, почва едно гушкане, целуване, говорене, мерене кой е по дълъг ( ама не това във главите ви Heart Eyes)  Laughing

# 664
  • near Sofia, Bulgaria
Като гледам тази вечер ще пратим в архива поредната тема!  Grinning  bowuu   bouquet

# 665
Но остане ли сам с него, почва едно гушкане, целуване, говорене, мерене кой е по дълъг ( ама не това във главите ви Heart Eyes)  Laughing

Сезонче, това ще е интересен момент? А какво си мерят, ръста ли?! Joy Joy Joy Joy

# 666
Моето скромно мнение за Мехмет е, че е в депресия и много разочарован от бранша...
Споделям мнението на Маргарита. Peace Предполагам, че върхът е било разочарованието от неуспеха на "Фатих".
И нещо весело- по-назад в страничките някоя девойка е казала, че се залива от смях на дублажа на Дилявер. Grinning И аз така! Laughing Колко е важен дублажът! Още по- комичен ми е образът на Дилявер с тоя дублаж Grinning И на  Берзан дублажът явно е добър, след като толкова ме  дразни Grinning- един такъв протяжен, бавен, като Кашпировски... уф, ужас! #Crazy Едва го издържам! Close
Момичета, вярно ли, че тази вечер няма да има серия в Датата?! Shocked Cry Т.е. Войо не са пуснали? Confused

Последна редакция: ср, 20 май 2015, 22:11 от oncee

# 667
И аз си го помислих, Зори.  Както и да е.

Май Зайнеп е имала право като продължи терапията.
От пренапрежението на Буран му изпушиха бушоните

# 668
  • near Sofia, Bulgaria

Сезонче, това ще е интересен момент? А какво си мерят, ръста ли?! Joy Joy Joy Joy
Боран мереше Бедирхан докъде е стигнал на ръката му като лежаха на леглото    Grinning

# 669
Онче, аз се смея като Дилявер говори. Едно ехидно такова, боязливо Simple Smile

Хелен, даа ръста си мерят. Та какво друго могат newsm78
Единия Метър и деведесет, другия  60 см Grinning
Мъже....детска им работа бих казала Grinning

Наде,маслинките му са кафеви, да! Аз не съм казала че са черни.
Черна е душата му в момента.
А до него една бледа душица и по никаккъв начин не му помага да навлезе в правилният Свят.

# 670
  • near Sofia, Bulgaria
Моето скромно мнение за Мехмет е, че е в депресия и много разочарован от бранша...
Споделям мнението на Маргарита. Peace Предполагам, че върхът е било разочарованието от неуспеха на "Фатих".
И нещо весело- по-назад в страничките някоя девойка е казала, че се залива от смях на дублажа на Дилявер. Grinning И аз така! Laughing Колко е важен дублажът! Още по- комичен ми е образът на Дилявер с тоя дублаж Grinning И на  Берзан дублажът явно е добър, след като толкова ме  дразни Grinning- един такъв протяжен, бавен, като Кашпировски... уф, ужас! #Crazy Едва го издържам! Close
Момичета, вярно ли, че тази вечер няма да има серия в Датата?! Shocked Cry Т.е. Войо не са пуснали? Confused
Аз пък точно си мислех,че няма подходящ глас за дублаж на Берзан, защото тембърът на актьора е дълбок с едни стоманени нотки, направо настръхваш! Най-близо ми е гласът на Джоко Росич, но той беше по-топъл

# 671
Искам да попитам този ли е профила на МАА наистина? И той лично ли пише, според вас?

А това за двуличните, може би някой който знае турски да ни каже всъщност какво трябва да се разбира.
И, според Уикипедия, първият му филм е 2003 г., но това да речем, както и да е.

в профила си във FB
Скрит текст:

# 672
Мацки, балконът падаааа  Joy Joy Joy Маслинки, черни потници ,мерене Joy и те така hahaha

# 673
Онче, аз се смея като Дилявер говори. Едно ехидно такова, боязливо Simple Smile

Хелен, даа ръста си мерят. Та какво друго могат newsm78
Единия Метър и деведесет, другия  60 см Grinning
Мъже....детска им работа бих казала Grinning

Наде,маслинките му са кафеви, да! Аз не съм казала че са черни.
Черна е душата му в момента.
А до него една бледа душица и по никаккъв начин не му помага да навлезе в правилният Свят.
Аз като се каже маслинки и асоциацията ми е единствено и само с черни, въпреки, че има и кафяви, и зелени.
Дубльора на Дилявер не ми е смешен а ме взривява на макс като го чуя, а този на Берзан е много подходящ за ролята му.
И защо да няма епизод в Датата, не мисля, рано е за новата серия?!
Цвети, те балкона и мазето Joy са си все така през целия ден, Laughing аз затова и писах преди, че за първи път виждам толкова посещаема тема в подраздела на форума.

# 674
Искам да попитам този ли е профила на МАА наистина? И той лично ли пише, според вас?

А това за двуличните, може би някой който знае турски да ни каже всъщност какво трябва да се разбира.
И, според Уикипедия, първият му филм е 2003 г., но това да речем, както и да е.

в профила си във FB
Скрит текст:

НА ТУРСКИ КАТО СЕ ЧЕТЕ СЕ РАЗБИРА , ЧЕ Е РАЗОЧАРОВАН ОТ ХОРАТА ОКОЛО СЕБЕ СИ. И СЛЕД ТОЛКОВА ГОДИНИ НЕ Е УСПЯЛ ДА СТАНЕ КАТО ТЯХ.

Общи условия

Активация на акаунт