Отговори
# 285
Здравейте, мили мами!Искам и аз да се включа към групата на юлските бебоци.Ще ставам майка за пръв път на момченце и ще се радвам да споделяме тевоги и емоции по пътя на родитлството,толкова неизвестен за мен.Терминът ми е 01.07.2015.По медицински причини ще раждам секцио в болница Надежда и се притеснявам за кърменето.Има ли някоя мама раждала там оперативно да сподели впечатления?
Вие избрали ли сте си вече педиатър?Аз живея в ройона на зоопарка и съм в процес на търсене на добър педиатър по възможност хомеопат.Бихте ли ми препоръчали някой?

Приятен следобед!

# 286
  • Пазарджик
 newsm51Добре дошла!

# 287
Nadenzeto,добре дошла.Аз родих сина си със секцио и го кърмих до година и два месеца,без никакъв проблем.Също като теб се притеснявах дали ще успея да кърмя,дали ще ми слезе кърмата навреме и т.н. Накрая кърмата ми започна да слиза още на следващия ден,след операцията /родих в 08.56ч. на 25.07 и го кърмих за първи път в 12.00 ч. на 26.07/,докато ни изпишат /разбирай на третия ден след секциото/ вече не се дохранвахме с бутилка,тъй като синът ми беше лаком и сучеше като дракон.Все пак си купих една кутия АМ за всеки случай,която така и изхвърлих неразпечатана. А с Влади се кърмехме както казах и по-горе до година и два месеца,когато той се отказа сам.През целия период той така и не възприе храненето от шише/въпреки,че ми се е налагало да го оставям със замразена кърма,просто не му харесваше/.  Така че спокойно,ако имаш желание ,начин се намира   bouquet.

# 288
Благодаря ти dara82!Надявам се всичко да е ок и да нямам проблем.

# 289
  • София
Гинеколожката ме прегледа на ехограф и Слава Богу се установи нормална сърдечна дейност, даже видях сърчицето. Но не се установиха движения. Изпратиха ме в Майчин дом за запис на тонове, където се установи, че си има движения, които аз или усещам или не. Изглежда, че е по навътре и затова почти не я усещам. Пулса е около 160 удара, но ми казаха, че е леко ускорен, но като цяло да не се притеснявам, защото картината е добра. И след една седмица да отида отново да направим записа на тонове. Simple Smile

Благодаря Ви за подкрепата  момичета!  bouquet

Последна редакция: пт, 22 май 2015, 17:05 от Мария Тереса

# 290
Мария Тереса, браво за добрите новини. Дишай спокойно и след седмица пак отчет. Simple Smile

# 291
Hope, Мария Тереса радвам се, че всичко е наред при вас и бебоците  Hug

Аз пък днес цял ден с ММ по обиколки от сутринта до преди 10 мин  Crazy Хапнахме на едно капанче до морето и беше много приятно  Heart Eyes

И обзавеох мен и каката с по едни сандалети за малката и халатче взех и за бебока взех хавлийка и подложка за повиване  Simple Smile

Краката като цяло на мен не са ми подути ама ме болят  ooooh!

# 292
Мария Тереса, мнооооого се радвам за вас!  Hug Изкарала си си и ти акъла ...
Ganbg, браво за покупките  newsm10 Много е приятно да се пазарува за бебчетата  Peace
Кристалин, извинявай  newsm17 Честита сушилня. Урааааа!
Жасмин, нямам думи за твоята АГ ... Надявам се шийката ти да е в норма и да няма изненади повече.
Наденцето, добре дошла при нас  Hug Нашата групичка е мноооого добра  newsm53
Стефи, как си? Нещо ми се губиш ...
А Ержебет, къде е? Моля те пиши, ако ни четеш ...

Мен ме прищипва нерва от време на време. Корема ми също не е спокоен, но няма и как да бъде след снощните контракции ... Надявам се утре да ви се похваля, че съм без болежки.

# 293
Наденцето.....добре дошла;-)

Кристалин.....направо ще се родиш със сушилнята...голямо удобство е.Честито Wink

Мария Тереса....отдъхни си сега и дано до края да нямяш вече такива притеснения.

Повечето от вас имат мънички дечица.Питайте мене с тази кака тинейджурка в къщи.От нейните дивотии такива контракции си докарвам напоследък...да ми е жива и здрава.Вечер докато я дочакам да се прибере ,то аз съм се разсънила и бебчо почва да ме ритка където свари....и докато заспя то вече е сутрин.Добре че кафетата ми понасят още:-)

# 294
Hope, Мария Тереса радвам се всичко е наред  Hug

Ganbg, браво за покупките  newsm10 Много е приятно да се пазарува за бебчетата  Peace

О да! Можех да изкупя целия магазин. Само малко съм разочарована, защото похарчихме почти 1000 лв в този магазин и не си помислиха дори да предложат някаква отстъпка или подарък. Сега остават само няколко дреболийки и нещица за болницата, но съм доволна, че ако бебка иска да подрани ще сме подготвени /най-много на пране да го ударим. ММ ще сглоби леглото утре, че да се измирисва.

nadenzeto добре дошла   bouquet

Здравейте бременелки!Днес при нас времето е супер и бях на бърза разходка,защото вчера ми призля,въпреки че вчера не излизах ,а си стоях във вкъщи.За пръв път ми се случи -започнах цялата да треперя и не можех да се контролирам
...
Хем ми се иска да излиза,хем да си стои вътре и като гледам ,че остават кажи речи 20 дни да вляза в 9 месец и може след това във всеки един момент да реши да излиза ......абе луда работа съм аз  smile3511
Силве това ми прилича на хипогликемична криза. Аз бях така в началото на бременността и трябваше да похапвам на 3 часа - иначе се разтрепервах. И само бонбон помага, но скоро след това трябва и да похапнеш нещо по-сериозно. За останалото и аз съм така - хем искам да си гушкам вече, хем да си остане възможно по-дълго на топло. baby_neutral

За Ержебет и аз питах скоро...но не се е появила още. И Росица Кънчева се изгуби откакто тръгна за БГ... Дано всичко е наред с тях и бебчетата им. Praynig

# 295
  • София
Добър вечер,мили момичета!  Hug

Добре дошли на новите мами  Simple Smile

Честито на всички за новите придобивки, и аз да се похваля днес си обзаведохме банята с всичко необходимо и другата седмица започваме ремонт  Praynig

Надявам се на всички болежките да изчезнат и да изкараме последните седмици по-спокойно и безболезнено. Снощи бебка беше ме натиснала някъде,не можех да си взема въздух,имах остра болка.Станах,поразходих се из вкъщи и тя се размести,та оцелях. Само дето беше 4 сутринта....  Blush

Да ви попитам - има ли някоя мама,която иска мъжа й да присъства на раждането? ММ иска и се чудим поради тази причина накъде да се насочим,а няма време вече  newsm78

# 296
Кристалин честита покупка и бързо "настаняване" в новия дом.
nadenzeto добре дошла   bouquet
Мария Тереса браво за добрите новини  Hug. Имаш ли представа как стои въпроса със запис на тоновете в Майчин дом - предполагам е със записване на час, когато не е нещо спешно, цена и т.н.
keli_f честити покупки и на теб   bouquet
Хоуп тоя нерв да не те нервира много, чееее  Naughty

# 297
Добре дошли на всички нови момичета Simple Smile Леко да мине всичко до финала   bouquet
Аз пък днес се радвам на лошото време.... по хладничко ми е и ми е по добре... Simple Smile

# 298
Мили мами,благодаря ви за приветствието!
Аз от три седмици съм с констракции и ми препоръчват почивка.Мен все не ме свърта,но като се преуморя и става лошо.При мен контракциите са съпроводени с прилошаване,болки като при цикъл и ниско кръвно.Два пъти ходих по спешност на преглед и засега препоръчват почивка и лежане в къщи.Бебето е едро и стои ниско долу,та почти не мога да ходя.
Още не сме купили основните неща /само необходимото за болницата за мен и бебето/ и аз все съм с чувството,че няма време.
Според вас кога е време за купуването на креватче,количка,вана- нещата от първа необходимост след изписването?Нали не е добре да е предварително и не мога да преценя момента.

# 299
Наде, когато решиш тогава... аз до към 5-6 месец не смеех нищо да взема.. след това какво ми стана.. всичко взех . Щом трябва да лежиш почивай, ако трябва поръчай он-лайн нещата.

Общи условия

Активация на акаунт