Препоръчвам ти за личен лекар д-р Арнаудова на 1-ви етаж в 25-та поликлиника. Ти би ли ми казала името на твоят препоръчан педиатър?
и няма да може да проведе ежемесечната си акция за памперси.
.Този път ще съчетаем 2 в 1 

, но в една поликлиника на дали ще ти обърнат нужното внимание. Според мен, най-добре е отидеш в АГ отделението на болница "Св. Ана" (бивша Окръжна) - http://www.svetaanna.com/. Там със сигурност ще имат такъв апарат и ще може на спокойствие да ти правят записи. Успех и да ни пишеш как се развиват нещата при теб
Една моя приятелка в съседния блок роди съвсем на скоро и така стана, че този педиатър на който тя разчиташе не дойде и отказваше да си вдигне мобилния телефон. Тогава й дадох телефона на Азади и тя след час-два дойде да прегледа малката принцеса. Това още повече ме убеди, че лекарката е много точен човек. 

Караме основно из кръстовищата на Гео Милев. Колата в WV Polo и инструктора не ми крещи, не ме обижда, много внимателно по 100 пъти ми обяснява. Най-дразнещото е, когато след кормуването се опитам да се кача на рейс от Плиска за Младост - чакам по 30мин да се натъпча в някой
.Не ми обяснява достатъчно и иска да се справям сама в ситуации,в които трябва да ми обясни предварително как е най-правилно да постъпя.Абе,лудница е направо