София - кв. Младост (2)

• 20 430
  • 269
  •   1
Отговори
# 90
  • София, "Младост 3"
Здравейте, младостки мамчета Grinning

Ние вече сме трима и скоро ще може да излизаме на разходки /ох, как ми се излиза вече/ Надявам се скоро да можем да се присъединим към вашите сбирки из Младостите

ЧЕстито! Ти в кой блок си? Аз - в бл.320

# 91
Аз съм в 351Б. Това е блокът покрай, който завива 305 и отива към последните спирки. Ти, като гледам, си от другата дтрана на паркчето. Вие там ли се разхождате?

# 92
Честито, veselina_s_p !!! newsm07
Нека да расте жива и здрава, за радост на мама и тати.

Момичета, преди малко минах през Нилана-та, и видях че най накрая са изкарали масички:)
Какво ще кажете утре към 10.30ч. да се съберем при Нилана-та?

# 93
veselina_s_p честито бебка...да е много послушна на мама и тати

Вени то беше крайно време тези от Ниланата да ги извадят тези масички...то бива мързел, бива ама то тяхното на нищо не прилича.... а за утре не искам да правя твърди уговорки, че с това бебешко спане дето го прави моята пораснала мома...не сме за никъде, но към 12 със сигурност ще сме навън..че нали ни чака кухня и кака...та там сме...в пясъка  piasyk

Последна редакция: нд, 09 апр 2006, 20:57 от wily

# 94
Здравейте, младостки мамчета Grinning

Ние вече сме трима и скоро ще може да излизаме на разходки /ох, как ми се излиза вече/ Надявам се скоро да можем да се присъединим към вашите сбирки из Младостите
Честито мамче,да растете здрави и засмени  Kissing Heart!!!

Момичета, а къде е "Ниланата"?

# 95
  • София
Добро утро!
В 10,30 и ние ще сме на Нилана!

Iva.M, Нилана е кафе  до 125-то училище в Младост 1. В градинката зад блок 43 в Младост 1 - пред блок 43 има спирка на автобусите за Младостите. Тя така се и казва спирката - 43-ти блок.

# 96
odry благодаря!

# 97
  • София - Младост 1А
хелоу, хелоу момичета...
Не сте ни забравили нали...
ние имахме екшъни тази седмица та за това не сме се вясвали. Изправи ми косите с един алергичен пристъп и още см целите в пъпки и екземи. На диетка сме и двамата и се надявам скоро да се оправим.
Пък и да се похваля. Имаме си нова количка. Сега остава и Пепино да седи в нея... че не смея да мръдна по далече. Преди се прибирахме с кенгуруто ама и днес ще си го взема за всеки случай.

Привет на новите мамчета!!!
Ива.М ти в кой блок в Младост 2 си?

А по отношение на педиатрите - ние сме при д-р Катя Иванова. До сега не съм имала грижи с нея. Отдовавала се е по телефона, идвала е в къщи... не знам какво повече да кажа. Народ има при нея, но аз си записвам час и никога не чакам. Записаните часове винаги се спазват. Два пъти ни е трябвало направление и двата пъти ни го даде без проблем. Препоръча ми я една мама от квартала. Ама мисля че за всички доктори и хубаво и лошо може да се чуе. Гаранция няма.

А към 1 часа някой няма ли да излиза??? Ние нали ядем до към 12:30, та чак тогава ще се класираме за разходка.

# 98
Drina аз съм в края, до пица Мания!

# 99
  • София - Младост 1А
не че се сещам в момента къде е това, ама здраве да е. Ние ще се понесем към езерцето и Бедрока към 13 часа. Ако имаш път натам, ще се радвам да се запознаем. Долу в подписа ми има снимки, на които можеш да ни видиш как изглеждаме с Пепино.

# 100
Drina, в момента гледам и баткото и долу-горе това време се прибираме, за да се оправям и с него, но утре ако времето е хубаво ще минем оттам, за да се запознаем.За съжаление, кафето на което се събират другите мами ми е много далеч Weary, а не шофирам newsm50(засега)!

Последна редакция: пн, 10 апр 2006, 16:25 от Iva.M

# 101
Здравейте,момичета!
Ние вече се завърнахме, та може да се видим най-накрая...
Вие къде ходите на разходки?

# 102
И аз да се включа Simple Smile  Как сте мами Simple Smile

Живея в Младост 3, бл.361. На разходка ходим в парка, който е между общината и Патиланци Simple Smile

Лошото е че отдавна работя и сега разхождам беба в парка вечер ако е хубаво времето и събота и неделя Simple Smile

# 103
и ние там ходим

# 104
Аз към 18.15 ще съм в парка с беба, ако не завали Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт