Съпруги на военнослужещи - 12

• 54 715
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Фло, съболезнования.

# 211
Фло, най-искрени съболезнования!

# 212
Фло, съболезнования.

# 213
Фло, мила ,ужасно съжалявам! Но доколкото разбирам, връзката между вас е била толкова силна, че със сигурност няма да прекъсне, въпреки, че той вече не е до теб. Нали знаеш, човек е жив, докато има дори само един, който да мисли за него и да го обича. Прегръщам те силно!  Hug  Hug  Hug

# 214
Фло,каквото и да кажа ще е малко и доста изтъркано.Приеми най-искрените ми съболезнования за загубата си.Тежко е да загубиш близък особено когато има и по-специална връзка.Ти си силна жена и ще се справиш.И не забравяй че той ще е винаги жив и със теб в сърцето ти,там любимите ни хора са вечни.Изпращам ти мн .прегръдки,кураж мила.

# 215
  • Пловдив
Фло, силни прегръдки! Много съжалявам за загубата ви Sad
От думите ти лъха огромна любов и въпреки сполетялото те нещастие, ти намираш сили, да се изразиш с характерния ти тон Hug
Прегръщам те силно!

СГГ, стиснати парчета и от мен! Знам какво е, да държиш детето си, докато го бодат Sad То плаче от болка, ти - от безпомощност... Дано
 пребори проблемите!

Радинка, като майка на две коренно различни деца и аз ще те посъветвам, да се успокоиш и да не се притесняваш за глупости Simple Smile
Синът ми на 2 години казваше стихчета, почти без грешка Simple Smile Малката - на 2г и месец, казва 20-30 думички и то съвсем отскоро Simple Smile
И двамата си ги гледам по абсолютно еднакъв начин, даже с нея я карам по "през просото" Simple Smile ...Но всяко дете си има свой "план за развитие" и ние не можем много да променим, в това отношение hahaha
Аз съм на мнение, че децата трябва да се оставят, да правят каквото искат, а ние, като техни родители, само да даваме насоки към това, което ги вълнува Simple Smile
Скрит текст:
Прост пример - историята никога не ми е била силна страна... Малкият е на 5 и ми казва неща, които някога съм учила, но изобщо не си спомням... И сега хич не си падам по историческата тематика, но заради неговия интерес по темата , съм се захванала да се образовам, на дърти години hahaha
След година - две ще има моменти, в които ще се молиш да млъкне hahaha ...или поне за забрави думичката "защо?"...за 10 минути hahaha

Стефи, да ви и живо и здраво християнчето!
Да расте весело и щастливо дете, а съм и сигурна, че ще го научите да цени християнските ценности!

Сети Бети, доколкото разбрах, девойката още се пече на бавен огън? Стискам и палци - и за изпитите, и за резултатите, и за класирането!

Аз изчезвам, че окъснях, а трябва да рисувам оградки и боядисвам гуми...Със съседите сме решили за 1.06, да не водим децата никъде, а да им спретнем изненада пред блока, та дотогава градинката и най-вече детския кът в нея, трябва да е напълно готов Simple Smile

# 216

Сети Бети, доколкото разбрах, девойката още се пече на бавен огън? Стискам и палци - и за изпитите, и за резултатите, и за класирането!

sweet_maniche , моята девойка (или младеж, не знам) още не се е родила. Но чакам  preggo

# 217
  • Пловдив
Пак нещо съм оплескала... Embarassed
Ама така е, като пиша и чета през телефона hahaha

Пожелавам ти, да си гушкаш едно сладко бебе, пък след 10-15 години, да е начело в списъците с оценките от изпити Simple Smile

Отивам да си пия кафето, докато ми съхне боята hahaha

# 218
 Seti Beti, и аз не знаех Simple Smile Поздравления, мила! Кога се очаква щастливото събитие? Колко е готино-имаме си в нашите редици и бъдеща булка, и бъдеща мама!  Simple Smile

# 219
Сети Бети, поздравления и от мен, желая ти мн лека и спокойна бременност. Hug Hug  Hug Hug Hug ще следим всички подробности, които искаш да споделиш, за мен би било мн интересно и полезно Simple Smile

# 220
Seti Beti честито! И пожелания за лека и безпроблемна бременост!

# 221
  • Ямбол
Еех, мила Фло, ти си била тук за нас винаги като орлица... Майка.. И приятел, сега знай че сме с теб и ти изпращаме любов подкрепа. Съжелявам за загубата ти и аз имам брат, не си представям даже как бих преживяла такова нещо!
Сети бети, радвам се за теб, това е една много хубава новина... Страхотна даже

# 222
Фло  Hug съжалявам ... Sad ...
Seti Beti Честито! Леки оставащи месеци.
dundi73 Успех на останалите изпити от НВО.
Лека и спокойна вечер.

# 223
Flo, приеми и моите съболезнования Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 224
  • София
Милички мои, благодаря за топлите и утешителни думи. Не съм вярвала, че в такъв труден момент ще ми помогнат. Скръбта и мъката са си мои, но когато са споделени, като че става малко по-леко.
Вчера прочетох една мисъл на Мевляна Румѝ-персийски поет. Не тъжи. Всичко, което си изгубил, се връща при теб под друга форма. Човек трябва да приеме някаква такава философия, за да може да продължи напред.

Я колко хубави неща са се случили в темата ни!

Стефи си има християнче! Нека малечко расте здрав, да стане добър човек!

На Дунди дъщеричката се е справила с изпитите. Дано да има късмет, да учи там, където желае.

Най-хубавата новина за мен е, че в Сети_Бети расте нов живот! На този свят едва ли има нещо по-хубаво, по обнадеждаващо, по-велико от това. Прегръщам те миличка!

Утре заминаваме за вилата с ММ, ще се върна в неделя.

Общи условия

Активация на акаунт