Съпруги на военнослужещи - 12

• 56 426
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте и от мен Simple Smile Всичко мина страхотно, ритуала се размина без да завали- капна само 2-3 капки, колкото да ни върви по вода. Фотографа беше мн щастлив, защото нямаше слънце, по негови си съображения, относно снимките. В ресторанта украсата беше прелестна, оркестъра мн добър, танцовата група страхотна. Много весело си изкарахме, още имам мускулна треска Simple Smile Гостите бяха мн щастливи и останаха доволни от всичко Simple Smile

# 481
Ще ни пратиш ли някоя снимка, била си прекрасна булка, сигурна съм. Много се радвам, че всичко е било отлично!

# 482

Добро утро с кафе и зелен чай! Приятен и ползотворен ден от мен!

# 483
  wavey
 Добро утро!
stef87  fingerscrossed никога вече да не се налага престой в болница
danity_79 аз също съм от Добруджа, но пътуването на север ще бъде след 5 юли.
патенце-то Честито ...
Светли е добре - няма промяна в поведението му, дано и излседванията на 25 да са добри.

# 484
  • Ямбол
Добро утро , момичета! Къде сте всички???? Вчера цял ден никой няма, днес пак .......ЕХООО
Айде едно кафенце от мен....събудете се с усмивка въпреки дъжда..Simple Smile,

# 485
  • Пловдив
Добро утро, тук сме, плуваме   sport027 улицата пред офиса ми прилича на река. Калинката /колата ми/ беше като лодка, гумите бяха под вода. Само се молех да не угасна по средата. Ама доплувах де, благополучно.  Mr. Green Такъв дъжд отдавна не ме беше прал на път за работа. А мразя да карам в такова време. Но поне изми прахоляка, натрупан върху калинката.  Laughing

Добре че вчера свърших работа с щерката и подадохме документи. Наду се като балон в тръни, когато учителките, които приемаха документите, започнаха да я поздравяват за добрите резултати.  Laughing Да усети и тя, че наистина се е справила много добре. На връщане ми каза: "Мамо, можех и още по-добре да се справя". Сега вече всичко е в нейните ръце. До тук аз избирах къде и какво да учи, сега тя избра и трябва да се бори, за да си постигне целите. Аз мога само да подкрепям.

# 486
danity_79, благодаря за кафенцето.........  bouquet

Страшен дъжд днес   Wear Umbrella .....прогизнах докато стигна до работа............

Спорен ден на всички!  smile3503

# 487
Добро утро, че даже добър ден Simple Smile
И при нас вали, няма да има разходка днес. Малко да си пооправя къщата поне  Joy Утре изпращам момчето за София, защото ще заминава командировка в събота за Германия. Ще си бъдем самички с малчо. Дано се справим.
Оставям ви... Хубав ден  Hug

# 488
Добро утро!
danity_79 благодаря за кафето и гледката.
При нас валя малко през нощта, но сутринта и сега не вали. Поне е прохладно, а не задушно като вчера.
dundi73, нека се гордее момичето, а е и много хубаво, че иска повече да постигне, отколкото е постигнала. Много успех и желая занапред!
stef87 успешно справяне, докато сте без татко.
Ползотворен ден на всички желая!

# 489
Добър дееен! Благодаря за кафенцето, Данити!   bouquet
Страшен дъжд, няма спиране! Снощи по някое време е заваляло, сега е почти обед и няма никакъв признак да спира. Поне вали кротко, няма градушки, няма гръмотевици. Така да мразя чадъри, ама се принудих, че щях да подгизна докато стигна до работа. Не че не шляпах из локвите  Laughing
Дунди, много се радвам на добрите резултати на момичето ти, заслужи си ги! Къде ще учи, решено ли е вече? Че и нас това ни чака след някоя година.
Стеф, гадничко е като си изпращаш момчето надалеч, знам. Минахме го това. Но това е част от работата им, трябва да го приемем. За колко време ще отсъства? Моето момче беше в Германия мисля 3 седмици. Не се сещам вече, беше по-миналата година.
Пате, чакаме подробен разказ и ако може някоя снимчица, да се зарадваме на нашата булка  Laughing
СГГ, Радинка, как са дечицата?
Фло, липсваш  Hug
Хубав ден от мен! Усмихвайте се, въпреки времето!  Hug

# 490
Sad_woman, не ми е за сефте, но до сега винаги съм била сама с животинките. А сега съм с малчо и затова ми е малко притеснено. Отива за десетина дни. На него му е за четвърти път - два пъти за по един месец, един път за 45 дни. Общо взето съм свикнала аз да съм изпращащата страна. Но ще се справя- няма как. Ако видя зор ще свирна на мама да дойде да помага Simple Smile

# 491
  • Ямбол
Няма страшно Стеф, ще се справиш. Аз съм с две деца че се оправям , та ти ли....кураж...
Тук като заваля снощи, ама така валя, гърмя, изля се...много ама много....едри капки и много...чак ме събуди от шума....страшно и сега продължава. Прохладно та чак хладно е днес....
Добре че около нас нямаше наводнения и не подгизнахме , а и сме с колата де Simple Smile
Лек ден момичета, че трябва да поработя, тази седмица ми се взе акъла пък и нямаше свършване да му се невиди    #Cussing out

# 492
Патенце,честито мила.Много любов и разбирателство.Днес сме на друг педиатър и дано вече се свърши,че ми е притеснено.

# 493
  • Пловдив
и ни днес обикяхме с малката по доктори - кардиолог, хематолог, профилактичен... И баш в това време Sad
При кардиоложката всичко е в норми - има лек шум, но ще продължаваме, да го следим.
За съжаление, новините от хематолога не са добри - другата седмица пак ще я боцкат Sad Поне вече ще се разбере има ли го кофти гена и тя...

Сутринта трябваше и на плуване да я водя, но днешната тренировка беше предвидена на открит басейн и се отложи... Дано само не съм наряд за следващата, че баща ѝ категорично отказва да я води hahaha

Сега ще взема да се развъртя из кухнята, че няма нещо за вечеря на домочадието Whistling

# 494
Мъниче, какво й е на малката сладурка? Може и да си казвала, ама съм бляла някъде....
Стеф, споко, мила. Нали знаеш, човек при нужда се мобилизира и се справя, като няма накъде. То дано не се налага...
Тук дъждът най-после спря  newsm44 Мисля за днес да пускам кепенците и да ходя да се развъртя из къщи, че утре вечер гости, за уикенда гости, мен чака. Дано с котката да сме на едно мнение по въпроса с чистенето, че тази сутрин пак беше ровила в една саксия и си поговорихме на висок тон  bash
Радинка, пиши какво каза педиатърът.
Чао от мен, приятна вечер на всички!

Общи условия

Активация на акаунт