.патенце-то честит рожден ден! Бъди жива, здрава и много лъчезарна! Благодаря за почерпката.
Та голямо чакане се заформи-12 часа. Беше приятно. В приказки мина времето. До към 3.00 през нощта бяха записани само 18 деца и аз започнах да се съмнявам, защо е нужно да дремем там цяла нощ. Оказа се, че е било нужно. Сутринта в 8.00 списъкът беше втасал до 240 - 250 деца, а местата бяха по-малко. Записах Никола и отидох в кабинета, както не бях мигнала 24 часа. Да не говорим, че бях заприличала на Мара пепеляшка. По закона на гадостите, се наложи да вадя зъби-един, че два, че три... Кой от кой по-разрушен и по-мъдър
. Добре, че всичко мина както трябва.
Миличка, не пречи да си помечтаем... Този музикален поздрав е за теб
Какво стана със зъбът ти?
Всеки път така става. Отвън нищо, отвътре зъбът го няма. Та той ме мори. Обаче е последен зъб и трудно се работи, понеже не търпя в устата нищо - гади ми се. Хем зъболекарката ми е една фина дама с едни тънки пръсти. Но леко да докосне езика и става страшно. Сега трябва и фотосесия на зъба да правя. Да му мисли фотографът.
. Чета ви, но нямам време да пиша. На всички, които имат поводи за празнуване - да сте живи и здрави и хората около вас. На почиващите - да си изкарате чудно и да си починете пълноценно. Аз приличам на danity_79 в отношението си към почивките - не си падам по агрофитнеса, обичам да ме глезят. В тази връзка - получих си потвърждението на резервацията за Калероя
. От 1 август сме там, живот и здраве.
- процедурата е на 20 юли.
и лек и спорен ден. 

.
Много е щастлив. Вече се вижда на плажа на Иракли с биричка и кебапчета.
Но чак след повече от месец. Точно да презаредим батериите в края на лятото.

И с това програмата ми за седмицата се изчерпа. 

, подскача и вика: Иеее, математикааа. Едва ли знае какво го чака, но важното е, че започва с ентусиазъм 

- Споменавам ви поименно: АЛБЕНА, ДУНДИ и ДАФИНОВОТО ЛИСТЧЕ. Ще ви викам на контролен преглед!

Сега остана само да ми излезе кръвната група, ама ще е чак в понеделник.