И от къде толкова енергия ..
Аз от тичането вкъщи покрай децата, готвене, чистене и пр. се скапвам, а ако трябваше и да работя - не знам... Сигурна съм, че посрещането на децата утре ще е на ниво без проблеми 
Условие за да се включите е да работите в момента, по възможност интелектуален труд, но в темата така или иначе никой не работи друго (поне официално, агродейностите на вилата не се броят
. Проблема е от третата сливица
. Изследванията показват, че няма бактериална и вирусна инфекция.
не съм сигурна дали един час ще успея да живея с тази униформа. Зимата съм по къси ръкави.
и вече лунувам. ААА ... и честити гости.

Условие за да се включите е да работите в момента, по възможност интелектуален труд, но в темата така или иначе никой не работи друго (поне официално, агродейностите на вилата не се броят
[/color]

Е, милички това е. Важното е,че моето момче както винаги е мъжкар, със силна психика. Това също много помага.
Баба вързва кънките и полита...Прекрасно е да си баба
И знаете ли? Тялото остарява, но духът, духът остава и желанието за живот... 
Ами що не сменим униформата - камуфлаж и чехлички 

Неуморна както винаги, тичай сега след внуците и се забавлявай, после като утихне у вас ще опиташ да си починеш, макар че много ме съмнява точно ти да се отдадеш на почивка.....баба - хакерка....ха хаха
Сестра ми е в час, ама сега е в чужбина и не върви да й звъня за това да се обясняваме. 

Препоръчани теми