Съпруги на военнослужещи - 12

• 54 684
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Дунди, много съжалявам за недоразумението. Дано всичко се оправи по най-добрия за вас начин. Я недей така, отщяла ти се почивка! В крайна сметка цяла година я чакаме, сега заради глупости ще се тормозиш. Стискам палци всичко да е наред! Аз току-що успях да се свържа, за да видя дали всичко е наред. И вече го отписвам като ангажимент. То това е цяло геройство-три пъти успях да се свържа в рамките на няколко дни. Повече не искам и да чувам-догодина, ако решим пак с карта да ходим, ще вземем още отначало. Няма пак да си го причинявам-милион пъти звъних.
kativita, и моето момченце вече официално завърши първи клас. Днес бяха на екскурзия в Пазарджик и там са им дали свидетелствата. А преди няколко дни класната изредила имената на тези, които са показали отлични резултати през годината и той бил в списъка. Мнооого съм горда с него.  Heart Eyes Сега остава покрай игрите лятото и книжките от списъка да прочете, и малко писане и смятане да упражнява, че да не забрави всичко до есента. Миналата година като завършваха ДГ им организирахме в едно заведение почерпка и аниматор. Дадоха им свидетелствата, поиграха и толкова. Чак такива изпълнения сякаш нямаше.
Пате, ами то не останало   Simple Smile Сигурно се вълнуваш много  Simple Smile

# 151
Да наистина не остана много Simple Smile днес се сетих за медицинските, утре ще пътуваме до Кюстендил. Честно да си призная, чак големи вълнения не ме тресат, покрай многото работа, нямам време за излишни истерии, което е мн добре. Организацията си върви мн леко. Останаха ни дреболийки- книга за пожелания, чаши, обувки за двамата и най-голямата ми мъка- гайдар. В Кюстендил са на изчезване, а ММ мн харесва и исках да се появи за малко поне, но за сега чакам , да се изнамери някой, впрегнала съм в търсене цялата си рода и приятели. Мн исках да му направя някаква изненада и ако не е това - не знам какво да измисля, има едни мн използвани тениски с надпис"Играта свърши " но са ми мн банални. Мислех си и за табелка за входната врата , но за сега май решихме да не приеман фамилията му и това също отпада. Ще се радвам ако някоя от вас има интересна идея, защото аз блокирах.
Сега отивам да се приведа в приличен външен вид и отивам на имен ден. Хубава вечер на всички

# 152
ДоБрО  УтРо!

fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed за тези, които са на НВО и ДЗИ.

Честита ваканция на завършилите 1 клас. 

Лек и усмихнат ден ...

# 153
  • Пловдив
СГГ, мерси за кафенцето и палцестискането.
Стискайте палци и за момичета на vivianka. Тя от доста време не се е вясвала тук, но с нея се въртим на един и същи шиш в момента.

Приятен ден на всички. И весела ваканция на второкласниците /защото са завършили първи клас/  Grinning
И да четат книжки.  Peace

# 154
Мерси за кафенцето, сядам да си го изпия, докато стискам палци на всички Simple Smile Дано им се паднат лесни задачки и да се спрявят децата, за да са покойни мамите Simple Smile Весела ваканция на най-малките ученици Simple Smile

# 155
Добро утро!  bouquet

Успех на всички, чиито деца са на матури днес! От опит знам, че не е лесно........... Sad

Честито и на всички завършили първокласници! Моят мъник вече е във ваканция!  newsm44
Картата за почивката е платена.......... smile3521

Днес е и един специален ден - с ММ имаме  годишнина от сватбата! married
Почерпете се:  
Успешен ден на всички!!!

# 156
  • Ямбол
Добро утро и от мен!
Честита годишнина  Vili_Motovili  дано сте винаги заедно и винаги щастливи.
Моето голямо момченце още има да избута и другата седмица и излиза във ваканция, макар че той от сега май вече е запразнил Simple Smile Ама така е ,сега му е лесно на се пече на огъня на матурите...
Честито и на първокласниците , да им върви по вода ваканцията   bouquet
Лек и спорен Петък!

# 157
Vili_Motovili честита годишнина много щастие и разбирателство ви желая! Успех на явяващите се на изпит днес. Стискам им палци. Весела ваканция на завършилите първолаци.
СГГ благодаря за кафето.

# 158
Как става взимане на картите в началото, а не като сега с тия телефони?

# 159
  • Пловдив
Как става взимане на картите в началото, а не като сега с тия телефони?

има разпределени карти по поделенията.

# 160
Добро утро и от мен

при нас е ветровито, но сега излизаме с малкия на разходка.
Мъжа ми го пратих с каката до село. Simple Smile
Тя вчера завърши 1ви клас и вече е ваканция.

topanova, началото на март се изпращат определени бройки карти по поделенията. Пише се молба до командира и после комисия разглежда всички и определя на кого ще даде карта.

# 161
Добро утро! СГГ, благодаря за кафенцето!
Vili_Motovili, честита годишнина! Бъдете здрави и се обичайте все повече и повече!
Успех на учениците на vivianka и Дунди! Нямам кой знае какво да напиша днес. Утре стискайте палци на моето момченце-ще участва в турнир по футбол.
Хубав ден от мен!

# 162
Благодаря Ви отново!   bouquet

# 163
Честито на завършилите деца Simple Smile
Успешно подготвяне на празниците за всеки на който му е нужно Simple Smile
И при нас учебната година е към края, планираме една доста дълга екскурзия , в момента изчислявам маршрута и се оказа че трябва да направим една нощувка в района на Батак/ Велинград.
Имате ли идея колко излиза  една нощувка  ВПД Картела и изобщо възможна ли е става въпрос за четиричленно семейство, или направо да си харесвам някой хотел в Велинград ?

# 164
J M M ,не  посочваш за кога е нощувката, но едва ли е натоварено. Но от друга страна ВПД -то  е за малко хора . По Социалната програма апартамент е 24.90 ,стая лукс 22.70 лв. /ден за човек.

Общи условия

Активация на акаунт