Съпруги на военнослужещи - 12

• 54 729
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
Много хубаво сте решили да заминете за няколко дни, Фло. Явно това е място, което те успокоява и те зарежда, а още повече ще бъдеш в компанията на най-близкия си човек. Няма подходящи думи в такъв момент, но с цялото си сърце се надявам да намериш сили и да продължиш напред заради всички, които те обичат. А те, сигурна съм, са много. Силна прегръдка от мен, и те чакаме да се върнеш!  Hug  Hug  Hug

# 226
Здравейте, как сте днес?
Аз съм си взела отпуска и си почивам у нас. Днес излизах само за малко да видя една абитуриентка и замръзнах! Сега съм се завила на дивана и гледам ТВ.
За бременността какво да ви кажа - първо Благодаря за пожеланията ви! Иначе на мен все още ми е повече притеснено, отколкото радостно, съвсем в началото съм, термина живот и здраве се пада по Нова Година. Не съм се насочила още към лекар  newsm78 и така.
Днес разбрах, че съм спечелила два билета за симфония Портрет на Чайковски - Дете от стъкло  Crazy Никога не съм ходила, не знам дали ще ми хареса, но иначе обичам да участвам и ето ти - късмет! Сега ще търся с кой да отида  Thinking А преди 1-2 години пък бях спечелила билет за концерта на Дженифър Лопез. Нея много я харесвам, но понеже билета беше само един, нямаше свободни билети за продажба, за да купя още един и реших да не ходя. Той беше и без място - правостоящ. Е, в крайна сметка го продадох в Продавалника и с паричките си купих парфюм  Blush
Фло, хубаво, че се обаждаш, че няма да те има до неделя. Починете, поработете, ако времето не ви попречи, че го дават хладничко.
Ами май това е засега. Лека вечер!

Последна редакция: чт, 28 май 2015, 20:06 от Seti Beti

# 227
Здравейте! Сега ще се опитам да сервирам едно усмихнато кафе, че като гледам мрачния ден навън, ми се приисква още едничко

Успях, за първи път ми е  Embarassed
 Seti Beti, радваш ме много! Напълно нормално е да се притесняваш, познато ми е. Странно е усещането, че вече не носиш отговорност само за себе си, а за още едно мъничко, абсолютно безпомощно създанийце, което е милион процента зависимо от теб. Не си причинявай излишни ядове. Сигурна съм, че правиш и ще правиш най-доброто, за да се чувства добре малкото човече. Нали знаеш, че емоционалното състояние на бъдещата майка е не по-малко важно за бебето. Почивай си, поглези се, остави любимите ти хора да те поглезят и всичко ще бъде наред. И ние всички тук с нетърпение ще следим развитието на мъничкото човече и новините покрай него.  Heart Eyes
Дунди, оправихте ли проблема с картата? Как е  девойката?
СГГ, твоето детенце как е? Тревожа се за теб.  Hug
Отивам на тръстиката. Хубав и усмихнат ден!

# 228
  • Пловдив
Добър ден станало вече. Тук е слънчево и духовито, но поне не сме с жълт код.
sad_woman, вчера са казали, че ще ни върнат парите, да ги чакаме по банковата сметка. Само с едно писмо от ММ /написано от мен, разбира се/. Още не е решил дали в последния момент да не провери пак за някаква карта за море. Ако ли не, ще видим с планинските бази как ще е.
Девойката е пей сърце. Доволна от себе си, дано да е така и на 3.06, когато е денят на истината. Днес им е последното препитване, даже в момента би трябвало да се мъчи с природните науки.  Mr. Green
И аз си мечтая вече за ваканция. От друга страна ми е скучно вечер. Няма задачи за решаване. Майка ми каза, че сме ги отмятали като кръстословици.  Laughing

Seti Beti, леко бременеене и накрая едно хубаво пухкаво бебче. Както казваше моята лекарка, решението на голяма част от проблемите по време на бременността е лежането. Ами възползвай се.  Hug

# 229
Здравейте, някой за Несебър от 31.07.2015 г. има ли карта?

# 230
Flo, тази философия мен ме спаси, а и честно да си призная, вярата ми в това ме вдигна на крака. А и ако се замисля наистина в живота ми се появи мн любов и подкрепа, от др място , но със същата сила и искреност . Това е нещо, което имаме нужда да търсим и вярваме, от него болката от загубата не намалява, но намираме нов смисъл и път. Пожелавам ти скоро да намериш, силата в себе си и да върнеш усмивката, която толкова ти отива на мястото и. Hug Hug Hug

# 231
Ех, патенце-то, колко хубаво си го написала!  Hug

# 232
  • Сливен
Здравейте, някой за Несебър от 31.07.2015 г. има ли карта?

Ние сме след вас -от 10,08 сме.  grinning039 smile3548

# 233
Привет! От днес Светли не пие Еутирокс и след месец ще разберем работи или не щитовидната му жлеза.Над 1г. 10м. чакам този, а сега ме е страх като малко дете от тъмното.
Сладки сънища.

# 234
  Добро утро! 
Отивам днес за изследванията!  Стискайте палци!
СГГ,  вярвам,  че вече всичко  ще е наред с детенцето ти!  Аз също налу имам проблем  с щитовидната,  при мен май се отключи от стрес.  А при такова малко детенце как?  Имаш ли обяснение?  Може ли да е наследствено?  Май и Чернобил е оказал влияние при нашето поколение.
Патенце, купи ли обувки?

# 235
 Seti Beti,благодаря за кафето, стискам палци всичко да е наред, а бременността ти да е мн лека и безпроблемна. Мн се радвам за теб  Hug Обувки още не сме намерили време да вземем, вчера цял ден сме по изследвания и кабинети, за медицински. Човек да се омъжи си е голямо приключение и куп бюрократщини  Naughty СГГ, пожелавам на Светли, никога повече да не му се налага да пие каквито и да е лекарства, да е мн здраво и усмихнато детенце, а мама да е спокойна и щастлива    bouquet

# 236
Добър ден!
Seti Beti, благодаря за кафенцето! Чакаме резултатите от изследванията. Още веднъж ти пожелавам лека бременност, безпроблемно раждане и едно прекрасно здраво бебче!  Hug
СГГ, много силно ти стискам палци детенцето ти да е добре! Нормално е да те е страх. Но съм сигурна, че и ти, и цялото ти семейство сте силни и позитивни хора, които вярват в щастливия изход. Дано, дано всичко да е наред!  Praynig Всички ние тук, макар да не се познаваме лично, ти изпращаме цялата си позитивна енергия!
Пате, вярно си е голямо приключение, има досадни подробности, но си струва заради момента, когато ще се появиш пред твоето момче в цялата си прелест, ще видиш как светват очите му, ще му кажеш "Да" и ще чуеш неговото "Да". Офффф, размечтах се   Joy
dsh, ние сме доста преди вас-от 1.07. Като се върнем ще споделя впечатления. Нали ти търсеше да размениш карта, явно си се справила?  Simple Smile Браво!

# 237
На Сети Бети-лека бременност и раждане ,а бебето-да е най - послушното и кротко!

Отдавна се каня да напиша във връзка с проблемите на щитовидната жлеза. Не знам доколко вярвате на хомеопатия (макар и аз да имам своите резерви),но има един хомеопат Петко , който преглежда в аптеки Хера (С.река ,Х . Димитър и Младост 1). От висенето там установих колко много жени имат проблеми с щитовидната жлеза и колко много той им помага да докарат в норма хормоните с хомеопатия и добавки. Има тема и във форума.Неприятно е дългото чакане , иначе не се плаща преглед. Самият той е невероятен човек , така че ако искате пробвайте. Не знам СГГ откъде е и дали ще и е удобно. Ние му се доверихме за алергия и съм доволна , разбира се трябва и много упоритост при спазването  на схемите.

# 238
Съгласна съм с Кативита, аз бях мн резервирана към алтернативната медицина, но работата ми с един хомеопат ме изненада приятно. Аз лекувах хормонални проблеми години наред по традиционния начин, и сега мога да се похваля,че след 3-4 посещения при него,  вече всичко е наред. За тези които като мен са били скептични- опитайте, ако не ви помогне, поне няма да навреди.

# 239
Потвърждавам за Петко - поне от две места са ми го препоръчвали, но аз не съм ходила, нищо че едната аптека ми е на 5 мин. от вкъщи.
Да ви се оплача - хормоните на щитовидната не са ми в норма.  Tired Аз ги бях наместила и една година бях без лекарства, но сега заради бременността ми предписаха да пия еутирокс и те сега (след лечението) са ми се разбутали  Tired Вторник ще вървя на лекар.  Офффф тъпо, много тъпо

Общи условия

Активация на акаунт