Забременели след Ин витро - тема 9

• 31 232
  • 774
  •   1
Отговори
# 600
Кетче, от сега започвам да стискам всички видове палци! Heart Eyes
А за тази "лекарка"...ей, Богу, аз мисля, че съм добър човек, но днес й пожелах най-лошото, което може да й се случи!

Фиоре, Кей така прави- забременя един ден след мен/нищо, че послъгва, че е един ден преди мен/ и започва тормозът-днес ще им краде от чантата в клиниката, утре ще ми открадне едното момче...всичко е планирала преди години тяяяя! Twisted Evil

Джулая-мулая, аз мисля да го посрещна у дома с бебетата Laughing но мислено ще бъда с теб, Кей! Hug

# 601
Ооох, момичетаааа (сватите) , ще се напишкам от смях с вас. Simple Smile
Кей, евала на доктора - хипар, дано ви се получи с плановете, но както дойде, Жозефа да е добре. Simple Smile

# 602
Привет, мамчета. Докато се завъртя и пак нова тема сте спретнали. Минавам само да се отчета, че всичко е наред при мен и бебчо. Все още ходя на работа, карам си колата, ходя на плаж, излизам с приятели  абе въобще не се спирам, много съм активна. Споменах ли ви предишния път че почнах предродилен курс два пъти в седмицата по 1 час и там пада едно сгъване, едно разтягане, едно дишане. Доволна съм. И доста теория имаме, и всеки задава въпроси, та поне така се чувствам малко по- подготвена. Иначе от както съм в 8-ия месец ме е обзела една паника, страх, поплаквам си чак. От няколко дни разпознавам вече лееекички безболезнени контракции. В 34 седмица пак имам назначена ФМ. Казаха ми че имам доста околоплодни води и за това бебчо имс пространство и е много активен. Особено през нощта, явно му е скучно като съм в покой. Отчетох се да не ме мислите  Grinning
Та добре дошли на новодошлите, честити да са ни новородените бебчета и кураж на тези на които им предстои скорощна среща с дечицата им . Пазете се  Hug

Последна редакция: сб, 30 май 2015, 02:52 от Джи-джи

# 603
Кей и Илияна, много значи ме кефите! Hug
Кетчеее, следващият отчет да е относно бебо! Стискам палци!
Джи, много се радвам, че ти добре, просто супер Simple Smile
ММ днес ще сглоби легълцето, което вчера пристигна и ще сложим и матрачето, да се измирисват.
Кой как е с болежките или пък няма такива, а дано!!

# 604
Добро утро Simple Smile Нещо днес сме много ранобудните.
Аз болежки за радост нямам, но напоследък съм супер изнервена.... не знам какво ми става... всичко ме дразни Sad Дано скоро да отмие и този хормонален период...

# 605
  • на морето
Добро утро е от мен!
Не смея да кажа как се чувствам, че вчера се похвалих на майка ми, че гаденето и повръщането са изчезнали и вечерта "изригнах" като гейзер. Така не бях повръщала до сега. Затова си кротувам Simple Smile събуждам се рано и слагам утрогестана, после пак полягвам  и ви чета. Хубав и усмихнат ден ви желая!

# 606
Бисе, боли ме лявато коляно, ма то щото съм дебела и тежка и качих 16 кг почти и явно много ми тежи на коляното. Сватята да сложи някакъв обезболяващ гел в чантата, и без това ще сме с една такава.
Към 13 ч.ще ходя пак на тонове на Жозефината, по едно стиснато палче да помоля...

# 607
Бисе, боли ме лявато коляно, ма то щото съм дебела и тежка и качих 16 кг почти и явно много ми тежи на коляното. Сватята да сложи някакъв обезболяващ гел в чантата, и без това ще сме с една такава.
Към 13 ч.ще ходя пак на тонове на Жозефината, по едно стиснато палче да помоля...
Кейче, стискам всякакъв вид палци - днес да чуете хубава ритмична версия на Джулай морнинг на апарата. Wink
Аз снощи изкарах доста стресираща и тежка вечер, но днес съм по-добре, което е важното и няма да ви натоварвам с подробности. Simple Smile Който може, да се възползва от Слънчо и разходка за наша сметка, моля. Хубав уикенд, момичета!  Hug

# 608
Вие си правите майтап с Жозефина (името де), ама аз го чух като искрено предложение  Shocked (свекъра ми е Йозеф) Добре, че ММ веднага рече и отсече, че ще си носи името, което сме й избрали преди 4 години...
Аз само обикалям из къщи и се чудя дали съм сложила всичко необходимо в чантата... После си повтарям, че ако не съм, то ММ много лесно и бързо ще попълни липсите... Остават 3 дни

# 609
Даничко, дано не се повтарят такива вечери!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Кет, ако знаеш колко се вълнувам като те чета и се поставям на твое място. Аз имам един месец /пу-пу, дано/ и ми се струва, че хем е много далече, хем е много близо, а за теб - не знам. Само три дни! Жозефинка е хубаво име, иначе нямаше да наричам тъй диваненцето. Simple Smile

След вчерашните перфектни тонове и амплитуди съм по-спокойна, но ще ходя няколко поредни дни, така иска докторката, дето ми е на жк. Тя е малко паника, но по-добре така, отколкото да неглижира нещо, което я е притеснило.

# 610
Кетче,  Hug Hug Hug много леко и хубаво раждане  Heart Eyes
Кей,  Heart Eyes само хубави резултати

Аз правя трета терапия днес и утре с кортикостероиди , пак имАм сърбеж по цялото тяло,  Sick все ми се гади и рестото не липсва.......................  Tired

кога ли ще ме клъцнат  Whistling

Дани, миличка това да е било, да няма повече такива  Hug

Последна редакция: сб, 30 май 2015, 12:17 от aekara

# 611
  • При вещиците
Само за клъцване и болежки си говорим напоследък.
Аекара, стискай има няма седмица.
Коте Дани, дано не се повтарят болежките.
Коте, обратното броене е толкова шантаво. Успокой се всичко ще е наред.
Кей, стискам палци за тоновете.
Дандиела, добре дошла.
Чакайте и аз да помрънкам. След 5те ужасни дни, вече съм добре. Още много изморена, но без никакви екстри. Най-накрая един лекар ми повярва, че не изпитвам нормален световъртеж от бременност, а нещо много по-силно. Оказа се, че е страничен ефект от свещичките срещу контракциите  #Cussing out

# 612
  • на пясъка при черупките от миди
Илиянка, тя сватята и второто ще ти крадне като излюпи още една Жозефа, ще видиш  hahaha

Кей, палци за тоновете  Party

Дандиела, добре дошла и лека!

Леле, Кетче, разбирам те прекрасно за обратното броене! Просто се опитай да се занимаш с друго  Peace

# 613
Стискам палци на Жозефина, че го попиляха милото да го натискат и гледат!
Кетче, три, три-кой ти ги дава. Със сигурност много се вълнуваш! Heart Eyes
Аекарче, това за дробчетата ли е? Много гадно с тия сърбежи.
Аз пък да се похваля-тази сутрин за пръв път за цялата си бременност повърнах. Такива киселини имам от вчера, че до това ме докараха #Crazy
Сега ще вървя да ям препечени филии Sick

# 614
Дани  Hug дано няма повече такива вечери! И аз минах през катаклизъм и то с много близък човек тези дни  Tired Много е неприятно...
Аекара  Hug като ти чета неволите  Tired Каквото каже твоя док, такова - ако иска да реже и вади, да реже и вади. Достатъчно големи са ти рожбичките!
Кейче, един месец може да е много, може и да е малко... Аз като се замисля сега хич не разбрах кога минаха 2 месеца... От 7 април съм официално в болнични. Ей къде е 7 юни...
При нас има обичай да се отсича ела и да се забие като постамент за знаме с името и датата на раждане на бебето пред къщата (ако се живее в къща)
или да се постави табелка с името и рождената дата на къщата или балкона или някъде другаде на видно място. Така се съобщава на света, че в този дом има нов член на семейството и с това започва социализацията на новия член на семейството със света.
Аз, вярна на себе си, се възпротивих на отсичането на дърво за тази цел... Скоро ще разбера дали протестът ми е бил ефективен или не. Нямам против табелка с името, само против погубването на живот. Когато съм се родила аз, баща ми и вуйчо ми в изблик на буйна радост, взривили, буквално, едно дърво и то се разцелипо на две... Още ми е мъчно за това дръвче и не мога да им оправдая действията с нищо... освен може би с глупост...
Жозефина само по себе си е хубаво име, но в комбинация с нашата фамилия, в немскоговорящата заст на страната  Sick Не, че имам нещо против свекъра ми, ама не, мерси. Дреболина си има име.
Лили, ти вкъщи ли си вече? Как си? Поотмина ли неразположението?
Иле, дано отминат бързо и твойте неволи. Аз съм имала кисели в единични случаи, ама много е гадно  Sick  Аз само кашлях от тях, не съм стигала до ресто.

Оф, сега ММ реши, че няма да шкури первазите на прозорците да махне старата боя... Отиде да купува нова боя да ги боядисва  Tired Е как да му се види края... Добре, че ще ме държат в болницата 5 дни... Дано се върна на изчистено и подредено...

Общи условия

Активация на акаунт