В"Ретро"играта ударих награда голяма- да бъда съвременна мама!Бъдещи мами над 35

• 22 297
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
  • В полите на Пирин планина
Танче, страхотен аватар  Mr. Green

Танзу,седя си тук в хола и си представям как го чакам да извика- "Мамо готов съм,прочетох си вестника"  Joy Joy Joy

# 31
Танзу,седя си тук в хола и си представям как го чакам да извика- "Мамо готов съм,прочетох си вестника"  Joy Joy Joy
Танче, без да се шегувам
Скрит текст:
Момчето ми като беше по-малко, ми се обаждаше от тоалетната или ми пращаше sms по тел. да ида да му избърша д-то. Laughing

# 32
Отварям аз "отговор" и що да видя-темата заключена  Laughing

Поздравления за новата тема и за победителката в ретро играта Ленивик Hug

Първото, което направих днес е да разгледам албума.

Перу, страхотно изглеждаш, много фина дама а само след няколко дни ще раждаш  Heart Eyes
Богдан е страхотен сладур и той, и голям мъж вече  Heart Eyes
Боби и ти си много добре, само дето онзи ден не те знам какво те прихвана да казваш, че не изглеждаш прилично  Naughty

Уанче, обувките бяха много добре, но нали са нови и след три часа на крак вече ме боляха краката  Crossing Arms Все пак е коктейл, а не ресторант.

Относно реването и аз бях така вчера, рано сутринта един колега беше дошъл на работа с дъщеричката си, после една много бременна колежка си донесе болничния и това ме довърши - разревах се (досега не съм го правила). Вечерта пак ревах на работа, защото направих голяма грешка в бързината, явно напрежението ми дойде в повече... Накрая завърших с няколко чаши вино на партито  Embarassed

Не помня дали коментирах страхотната торта на Ава, да донесеш на следващата среща еййй  Crazy

Последна редакция: нд, 17 май 2015, 00:51 от amini

# 33
  • Инсбрук
Шери супер е темата   bouquet

Ще следя за Перуто и Котето и Кей иначе спирам да пиша, то няма и какво от мен !!! Пожелавам на всички успех  Hug Hug Hug

# 34
Танзу,седя си тук в хола и си представям как го чакам да извика- "Мамо готов съм,прочетох си вестника"  Joy Joy Joy

Xaxa, Танче, ако знаеш какви спомени ми изплуват в главата  ooooh!  племенницата на около 2 годинки, на село, сложена триумфално на гърнето по средата на двора, мъти ... майка ми седи на 5-6 метра от нея, пуши цигарка ... преполовява цигарката и пита: готова ли си бабче? пък малката се обажда съвсем сериозно: аааа бабо, изпуши си спокойно цигарката, аз не бързам  hahaha Пожелавам ти след някоя друга годинка да те призовава синчето или щерката  Hug

Мамче, твоето момче от малко се е ориентирали правилно  Joy

Ели, за десертите аз мога да добавя щрудел, баклава, пандишпанено руло.

# 35
Запис Шери  Hug утре ще чета Simple Smile

# 36
Ще следя за Перуто и Котето и Кей иначе спирам да пиша, то няма и какво от мен !!!

Е, Тарторина, бива ли сега така   newsm78  Всички тук се вълнуваме и за момичетата, които вече имат детенце! Радваме се с вас колко са пораснали дечицата ви! Ставаме свидетели на това, как мечтата се превръща в реалност!

# 37
  • При вещиците
Шери   bouquet
Лени, поздравления за победата   bouquet
С пожелание за много хубави новини.

# 38
  • Истински се вижда само със сърцето.
Тарторина да не идвам до АВСТРИЯ С ТОЧИЛКАТА ей  newsm66 newsm66 newsm66

Няма да спираш да пишеш, тази тема е за всички,а и ще ни е мъчно за теб и бебо  Hug

# 39
Много джиджана тема Шери   bouquet
Привет и от мен. Ние се прибрахме преди малко от басейн и пиша преди да съм отнесла плувката...
Ава, тортата със сигурност е била много вкусна. Каро се ожените със Жана, може ли и покрай нас да наминаваш с някоя и друга тортичка? Или да ме научиш как да ги правя и аз нама да те тормозя  Mr. Green
Жана, има цяла тема в мамата за слингове и раници. Аз съм си приготвила слинг и имам идея за раница за по-нататък.
Перу, малко остава до заветния ден. Браво на бабите и дядовците за чистенето!
Ели, и аз да повторя за макароните на фурна, че обикновено чужденците приемат баницата като отделно ястие и никога като десерт
Рейнбоу, честита ти нова работа! Звучи чудесно! Дано ти е на късмет!  Peace
Мамче, във форма си вече  Hug браво на теб и Рейнбоу!
Рансън, ти си на път да оклюмваш ли? Всеки път като тръгнат гечиите да потъват се сещай, че един слинг стои и те чака да му осигурил пълнеж   Hug
Амини, и теб да  Hug   Hug  Hug поплачи и дано ти олекне. После пак, с нови сили!
Танзу, завидях ти на премяната! Мамче, искам и аз такава  Praynig с максчета ако може  Party
Уанче, остава много малко до големия ден! Ще се вълнувам с теб отдалече!
Мимче, какво правят дребосъците? Кърмиш ли още Хеленка?
Танче, пожелавам ти едно като на аватара ти!
Даре, ти от мъка или от радост докара до махмурлук? Профилактично  Hug
Толкова успях да запомня  Embarassed
Видях много сладки бебоци, порасналото коремче на Перу - изглеждаш чудесно! Ще подредя и моя тумбак там тези дни... Ако не реши да излиза междувременно... Тези дни едва ходех от болка в таза и дреболина е много активна.
Тарторина, как да няма какво да пишеш, винаги ще се намери какво  Hug
Братът на ММ пристига утре с приятелката си за 2 седмици (живеят в Тайланд)... ММ отказа да мие прозорци, аз вече не мога... Ще си останат неизмити...
Вчера получих писмо от болницата с рецепта - ниско ми било желязото... Е нали пия хапчета уж...  Confused
Хайде лека от мен!

# 40
Тарторина, никакви такива, тук си оставаш и ни споделяш, амаха Crossing Arms

Ели, вземи един тест за утре, че много съмнително и тежко за чакане вторник сряда, да не идвам аз с точилката и теста до англия hahaha

Пуси, дръж бебока на топло, малко остана Hug ти беше за 03.06., нали? Най-любимият ми мъж тогава е роден( татко ми) Blush  ти днес ли беше на сватба?

# 41
  • Истински се вижда само със сърцето.
Рейнбоу ела ми де  Mr. Green

# 42
Рейнбоу, да, за 3 юни съм и да, днес бяхме на сватба. Имаше още 3 бременни жени и никой не се вторачваше в моя тумбак слава Богу... Моя баща е на 22 юни. Чакам го в сряда да дойде  Simple Smile

doh ама, че съм... Лени, честита ти победа в ретро играта! Дано тази темичка и сърдечните ни пожелания помогнат за сбъдване на мечтата ти за още едно бебче  Heart Eyes

# 43
Шери, благодаря за прекрасната тема. Много ви обичам, момичета! Чувствам се много поласкана то вниманието към моята скромна особа! Като стигна в понеделник до компютър очаквайте още обяснения в любов!  bouquet
Много благодаря на всички за милите пожелания!

# 44
Лени, и аз ви обичам, момичета  Hug плача и се радвам с всяка една и съм щастлива, че ви познавам  bouquet

Ели, не бутай фитили, а препишкай един, че аз лесно и често съм на острова Blush  утре ще знам, колко дни фейк болнични ще имам, заради провалената процедура, та нищо не пречи да скокна до англия, да нагушкам сестра ми и ти наместя короната... Съди колко съм добра по това, как бързо и я наместих на мамчето, даже точилка не извадих ... Мамче,  Hug много си ми скъпа Hug

Общи условия

Активация на акаунт