В"Ретро"играта ударих награда голяма- да бъда съвременна мама!Бъдещи мами над 35

• 22 301
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
Привет! Нали знаете,че не ви изпускам от очи,даже и да не пиша Rolling Eyes Този път за разнообразие няма да се връщам назад за да ви изброявам поименно,само казвам,че  ми липсвате и ви мисля всички Hug
Шери,пак много си се постарала с темата.  bouquet Вълшебна е!А тези феички,няма как да не сътворят някое чудо  Praynig
Лени,и аз те орисвам темата посветена на теб да ти донесе мечтаната победа
Елиии, стига де,знаеш ли колко е далече вторник,сряда... Mr. Green Намирисва ми на рок парти Praynig Стискам всички 1869 палци
Мамче,радваш ми окото всеки ден
Перу,много си сладка,  Hug гуш на тумбака и лека среща с малкото голямо щастие
Тарторинче,доскуча ли ти,какво? Тепърва се заформят партита,а ти  #Cussing out Искаме ежедневен отчет за бебо, никакво измъкване Stop
Рейнбол  Hug
Ава,каква е тази страхотна торта?
Утре пак по светло Wink

# 46
  • В полите на Пирин планина
Добро утро!
Днес закуска в леглото  Laughing
Скрит текст:

# 47
Утро   bouquet
Шери, мерси за темата Hug
Лени, отново честито  bouquet
Тартолина Twisted Evilи само заради много бременните булки ли ще надничаш.амаха ама и ние искаме HugМайтапя се ей  Hug е виж и аз нямам с какво кой знае да се похваля ама ми е кеф тук и си седа  Blush
Фук, фук със съперски аватор съм  Embarassed

# 48
Добро утро.
Танче, мерси за закуската в леглото. Simple Smile

Съди колко съм добра по това, как бързо и я наместих на мамчето, даже точилка не извадих ... Мамче,  Hug много си ми скъпа Hug
Благодаря ти много, Рейнбоуче! Hug
Не че не оценявам и останалата виртуална подкрепа от всички вас, която получавам, но друго си е разговорът очи в очи.

Вчера попаднах на този цитат:
"По-добре един искрен ритник в задника, отколкото една лицемерна целувка по бузата."
Мориц Готлиб Сафир

Рейнбоу, за теб и Дари е писан. hahaha С най-добро чувство, обаче.

Виждам, че доста юнски рожденици имаме. Моята мама е на 8 юни и тази година ще празнува 60 годишнина.

Амини, поплачи си. Сълзите са целебни и пречистват .. А после намести короната. hug

МамаСа, пак си писала по нощите. Heart Eyes

Не на последно място по важност да орисам и аз Лени, за която всъщност е темата.
Пожелавам ти много здраве, късмет и скорошна сбъдната мечта. Да бъде!

Хареса ми феята на Шери.

Цвети, много си хубава. Simple Smile

Леле, изписах света. Crazy

# 49
Добро утро и от мен
Танче, много е готина закуската  newsm10
Да му се не знае пустото време, не заваля  Rolling Eyes  само грешни прогнози дават. Рекох ще завали, че да имам поне един почивен ден, ама не ще  Sick
Допиваме кафето и излитаме.

# 50
Ехх, Танзу и в неделя нямаш почивка ..   action032
От утре май ще са дъждовете ..че и градушки го дават. Дано поне за тях не познаят!

Аз тази сутрин се събудих с една мисъл. Какво означава ника ви и как го избрахте?
Дори преди време бях пуснала такава тема.
Ще ми бъде интересно в неделния ден да прочета вашите истории.

Нищо, че след малко заминаваме на село. Но ще намеря време да се включа от лаптопа. Simple Smile

# 51
Добро утро  Hug

Мамче, ММ ме нарича мимчо, но ника беше зает и стана на мимче Simple Smile

Коте, вече не Simple Smile и на главата си да застана при мен не се увеличава достатъчно при скоковете в растежа и имам едно гладно бебе

# 52
Ха добрутру в новата тема, че снощи едва гледах Embarassed
Сега какво запомних като четох полузаспала... newsm78 Докато не съм забравила - Тарторина, никакви изчезвания не са позволени Naughty Тук при нас ти е мястото и изобщо никакви такива, че да не идвам и аз с точилката - здраво д...е няма да ти остане, че да седнеш на него newsm29 Бързо да се явиш на отчет Hug
Перу, от теб също всяка сутрин искаме сводка за местонахождението на бебка - вътре или вън  Heart Eyes
Коте, благодаря Hug Понякога забравям за слинга... и одеалцето от Дари - дано да ги видя наживо Confused
Щях да пиша още нещо, ама съм сложила един боб в тенджерата под налягане и като изсвистя ми изкара акъла и мислите отлетяха #Silly

# 53
Добро утро, момичета  Hug
При нас през нощта имаше такива гърмежи, светкавици...а сега пече...
Тарторинка, никакво мърдане, то и аз отдавна трябваше да спра да пиша като няма да бременея, ама темата е в Искам бебе, и аз не съм спряла да искам бебета за всички останали, които мечтаят за това Heart Eyes Почини си малко след моминското парти и после пак Hug
Прибрах доста омалели дрехи на баткото тази сутрин, подредих му скрина и гардеробчето, сега малко чай почивка.

# 54
Кали, според мен няма за какво да я пипаш прическата.
Ели, в тоя омашен свят, мислиш ли, че ще има нещо дето не са яли? Местни ли ще са ви гостите или от някаква националност?
Тарторина, не спирай да пишеш! Сега трябва да ни информираш за колики, разходки и друго такива! Как се справяте сами с Борис?
Коте Simple Smile от сладки приказки дойде махмурлука Wink забравих го вече.
Рансън, аз между другото така съм оплела и твоето одеало. Ама малко момичешко съм го орисала ....

Моят ник не е интересен Simple Smile Първият.ми ник в интернет (пишех в дир-а) е Карина - много ми беше харесало това име. Щях и тук така да се пиша, но беше зает.

Отивам да си допивам кафето и да се пременявам - Мамчето ми е направи чудна премяна.

Лени, дано ти е на късмет темата!

# 55
  • В градината...
Ама голямо писане сте писали, бързате да изпишете до сряда, а  Mr. Green

Първо да кажа, че темата е посветена на Лени и в нейна чест искам да се изсипе от небето един  самосвал с надежда, 2 бидона с усмивки, 5 варели със сбъднати мечи, 1000 семена усмивки, 2000 коренчета за разсад на неочаквани моменти с хубави приятели  Crazy

Амини, тъй като пишете за десерти и твоето "реване" го взех за десерт, прости  Rolling Eyes
Но пък миналата седмица спретнах страхотно турско реване, което, Ели, ти предлагам за десерт. Дето турско, там и българско /просто българското е много по-обикновено/.

# 56
Добрутро !
Тъй Лени този е за теб babydust7 спИциално Simple Smile ( още не го знам розов ли син ли ама ти вече си ги омешала, не вярвам да имаш претенции Simple Smile ) Как е каката бунтарка? Отдавна не си я споменавала ?
Тарторинка,ако ти харесва при нас, не спирай да пишеш !
Какво друго- ааа ника , скука- името ми и първата буква от фамилията , липсва ми въображение за такова неща . Чудя се сега дали да направя едни палачинки или да си почивам  newsm78 Може и да направя, като си изпия кафенцето ...

# 57
Добро утро! Няма удържане тая мойта КЗ сутрин на гладно  Tired... Въпреки инсулина вечер... Да видим утре какво ще кажат светилата...
Магнет, пусни и на мен линка за плетените неща плийз! Даре, дай и ти линк към тези на твойта дружка, моля  Heart Eyes
Ника - обичам котки, много и открай време ме наричат коте. Май откак един "батко" в рейса заяви на висок глас, че имам очи с цвят на котка-гаднярка... Бях 7 клас...

Последна редакция: нд, 17 май 2015, 09:55 от pussycat

# 58
Ели, някой го спомена- с тая глобализация , нямам идея какво можеш да им направиш за десерт! Ние като каним швейцарски гости винаги ядат мешана скара с шопска салата и лютеница Simple Smile за десерт само веднъж кисело мляко с мед и орехи . Обаче трябва да си наквасиш, иначе се губи вкуса  Confused И веднъж правих на мм за колегите баклава , българския вариант , всички без турците я бяха харесали . После те носили от техните жени  hahaha Нямаме особено специфични десерти май  newsm78 освен грисхалвата , обаче тя е бррр  Sick .
Ааа, що не им направиш крем карамел? С една топка ванилов сладолед отгоре- чудно!

# 59
Коте , малко остана , стискай  Hug

Общи условия

Активация на акаунт