В"Ретро"играта ударих награда голяма- да бъда съвременна мама!Бъдещи мами над 35

• 22 306
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Тарторина, да си ги нямаме такива  Naughty
Жане, ти кога си на преглед?
Ох, много се вълнувам ще има скоро бебевалеж   newsm18 newsm18 newsm18
Изобщо не съм си мислила ник. Моят уж го регистрирах набързо, само щях да пиша нещо и да изчезвам. Нямаше свободен, сложих цифри, викам си тъпа работа с тия цифри, ама за един път писане няма значение и така си остана. Заседях се hahaha

# 61
  • Истински се вижда само със сърцето.
Гостите ще са колегата на ММ от Шри Ланка и мислехме да ги поканим на барбекю и да спретнем още нещо, такрем карамел ще е вероятно десерта Simple Smile

# 62
Добро утро!
 Благодаря още хиляда пъти за прекрасните пожелания! Hug
Моя ник е от имената на децата, както си личи от подписа ми.
Жана, каката е добре вчера ходи на някакви японски празници във Велкотърновския университет.
Хубава неделя!

# 63
Гледам, на тема пиене сте. Снощи кой каза за ледена ракия и като ми се припи, а аз ракия не пия.  ooooh!

# 64
Иви, петък Confused
Скрит текст:
Трябваше да е миналия петък ама първо аз го отмених с няколко дни, после те и така- цяла седмица повече очакване . Обаче някакси съм настроена че всичко е наред.Simple Smile А за пола - любопитно ми е но последния път докторката намекна нещо , да си призная пола ми е по- важен заради мм. Ако е момче ще е подложено на много натиск от мм - да учи много, да става инженер , блабла... Ако е момиче - мм ще се размеква като желе и хич няма да натиска толкова  hahaha
Ели , ако ти се занимава и имаш време, ще ти изпратя на мм уникалната рецепта на мм за истински сочни бг кебапчета . Стъпка по стъпка в картинки  Joy . Стават като съборски, обаче колко изядох докато му харесат по едно време направо не исках и да ги погледна!  hahaha
Ауу, май ме е заразил с неговия грип  ooooh!

# 65
  • Варна
Оффф,  аз тръгвам за болницата на вливки. Ще ви чета там от балкона. Реших да се консултирам с акушерките там по повод косъмите, макар че зависи коя акушерка ще е днес дежурна в манипулационната...  Tired Ако е някоя от "моите", ще питам...

# 66
Ели, каквото и европейско да ив направиш ще им е различно. Крем карамелът е лесен за изпълнение. Но мисля реване е по-малка вероятността да са яли. Или баклава, щрудел, мляко с грис, нещо с желатин. Направи последния ми десерт с ягоди дето писах. Може да сложиш и киви и да омешаш кис мляко със заквасена сметана. И да полееш отгоре със сироп. Хем не става мн тежко за след вечеря.

# 67
Така е Даре имам време да го мисля, така или иначе с тази фурна нямам голям избор, баклава не мога да направя на нея или нещо по така, та ще съм на лесен десерт Simple Smile

Жане, прати я, а ти ако знаеш аз какви ущипци правя  Mr. Green За детето. важното е да е здравичко пък кавото такова Simple Smile

За ника - моят си е от името и професията  Joy Преди кчдето и да се регистрирам ели, елена или добавка 75 все заето и взех да слагам еко след/пред ели и така си и остана Simple Smile

# 68
Нямам идея какво е ущипци  hahaha
По-късно като включим компютрите ще го накарам да ми я прати, заедно със снимките. Че аз нали се бях амбицирала кулинарен сайт да правя , всички яденета се записваха и снимаха( някои и в стъпки) Ама артиса  Confused
А Даре , те нищо че са от Шриланка! Ако са повече време в Англия, сигурно и повече европейски десерти и от Ели са опитали Simple Smile Сега се сетих за типичен Бг. десерт- торта Гараш . Измислена както шопската салата- Балкантурист

# 69
Моето предложение към Ели е да направи това, което умее най-добре, а не нещо ново и неизпитано  Grinning

А иначе с ника се чудих точно 5 мин, имам един подобен и го видоизмених, имам и друг любим по-близък до истинското ми име ама реших, че ще бъда много разпознаваема  ooooh! Та първата глупост която ми хрумна е това, и аз уж бях за малко  Mr. Green

# 70
  • На остров
Ели аз бих казала направи им една торта с готови блатове и смеатана лесно и ефектно.
Според те са свикнали с европейска храна и са яли всичко, а и ние нямаме нещо супер специфично като десерт, въобще стигнах до извода, че хвалбите на тема бг кухня са само легенди.

Моя ник е комбинация от съкращение на думата onepiece и 11 по всеясно причини  Simple Smile .

Жане пожалвам да е живо и здраво и щастливо, и дано тм се вразуми, че е важно децата да са щастливи независимо какво ще работят.

Коте сигурна съм, че си била чудна вчера на сватбата  Simple Smile !

Тук е 8 градуса и вали ако е такова времето и другата седмица Rolling Eyes.

Много хубава неделя на всички пожелавам  bouquet

# 71
Те са от 15 години тук, не си падат по английска кухня, пристрастени са към тяхната Simple Smile, обичат италианска от европейските. Когато ние бяхме на гости ни сервираха типична тяхна кухня, но за десерт имаше сладолед Simple Smile

Ние мислехме освен барбекюто, да направим шопска салата разбира се, кюпоолу, таратор предложи ММ, а за десерта ще е наистина което ми е лесно да направя тук, просто нищо не ми хрумваше.

Уффф ама съм тъпа  ooooh! - Лени, в тази посветена за теб тема и аз да ти пожелая сбъдване на най -съкровенните ти мечти!

# 72
# 73
Ко стана Звездолино Simple Smile

# 74
  • На остров
Лени и аз се отнесох много извинявай Hug !
Пожелавам много много щастие и близнаци  Heart Eyes Heart Eyes  Heart Eyes нека другият тест с две черти е твоят  Hug !

Общи условия

Активация на акаунт