София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (10)

• 161 663
  • 835
  •   1
Отговори
# 345
  • гр. София
Момичета, къде в Надежда има курсове по английски за възрастни, вечерно време?

Училища "Фарос" - жк. Надежда 2, ул. Дравски бой 14  Wink

# 346
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица

Училища "Фарос" - жк. Надежда 2, ул. Дравски бой 14  Wink

Ох, да, наистина, че имаше Фарос. От много време го знам, пък да не се сетя точно сега  Embarassed Благодаря ти!

# 347

Училище Планета
https://www.google.bg/maps/uv?hl=bg&pb=!1s0x40aa901933202637 … KHafnDwsQoioIaTAK

# 348
  • гр. София
Момичета, къде в Надежда (освен в Релакс и ОКИ Надежда) има народни танци? Видях подобна дискусия в по-стара тема, но не знам дали информацията все още е актуална. Simple Smile Ще се радвам да споделите Simple Smile

# 349
  • София
Има ли доволни от фитнеса WEST GYM НАДЕЖДА 2  Simple Smile bouquet

# 350
  • София
Здравейте, търся детски стоматолог, дали има в района?

# 351
Здравейте,
Моля препоръчайте ми един нормален закрит детски клуб в района, който да работи, когато времето е лошо. Днес се наложи да изляза с малката в дъжда, защото в къщи издивяваше буквално, но нито един клуб от тези, за които знам не работеше: нито "Палавници", нито другият до Северния парк, нито този до 24 ДКЦ. За "Била- та" знам, но ми е омръзвало там, а "Чочи" е на открито и за това не ставаше за днес. Къде водите децата, когато е лошо времето?

# 352
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Здравейте,
Моля препоръчайте ми един нормален закрит детски клуб в района, който да работи, когато времето е лошо. Днес се наложи да изляза с малката в дъжда, защото в къщи издивяваше буквално, но нито един клуб от тези, за които знам не работеше: нито "Палавници", нито другият до Северния парк, нито този до 24 ДКЦ. За "Била- та" знам, но ми е омръзвало там, а "Чочи" е на открито и за това не ставаше за днес. Къде водите децата, когато е лошо времето?

Чочи има и за лошо време - на втория етаж. Обаче не ми харесва затворената част, защото е задушно, има само един батут и повече занимания за по-големи(билярд, джага)

# 353
  • Сф
С метрото за  20 мин се стига до Мол Парадайз и за 10 до Мегамол, Люлин.Аз там убивам време;

# 354
  • София
Момичета, къде в Надежда (освен в Релакс и ОКИ Надежда) има народни танци? Видях подобна дискусия в по-стара тема, но не знам дали информацията все още е актуална. Simple Smile Ще се радвам да споделите Simple Smile
В училището за слепи хора - на минута-две от метростанция Ломско шосе стартира от октомври месец нова група за начинаещи. За напреднали е от 7.30 всеки вторник и четвъртък.
Клубът се казва МераДенс. Потърси ги в интернет. Аз от една година ходя и е много приятна обстановката. Заповядай.
Ако нещо друго те интересува - питай.

# 355
  • гр. София
В училището за слепи хора - на минута-две от метростанция Ломско шосе стартира от октомври месец нова група за начинаещи. За напреднали е от 7.30 всеки вторник и четвъртък.
Клубът се казва МераДенс. Потърси ги в интернет. Аз от една година ходя и е много приятна обстановката. Заповядай.
Ако нещо друго те интересува - питай.
Благодаря,  nonich Simple Smile

# 356
  • София
На моят мъник си му харесва навън в дъжда, аз също обичам. Стига да не вали прекалено силно, обличам го подобаващо и ходим да гледаме охлювчета навън. Вчера следобяд изкарахме така 1 час, валеше леко.

# 357
И моя малчо оня ден 30мин си игра с охлювчетата, но ръмеше само....иначе...еми мразя да вали, не харесвам есента...

# 358
Благодаря на всички за отзивите. Бях забравила за МОЛ- овете  Wink. И аз обичам дъжда, но малката едва проходи и не и се стои на едно място за дълго време. Ще трябва да обмисля варианти за студените месеци. Simple Smile

# 359
  • София
Мами, може ли да ми кажете в района има ли клубове за бойни изкуства? Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт