Тичане (3)

• 85 719
  • 782
  •   1
Отговори
# 180
Най добре е да мериш и да видиш, кое е най удобно за твоя крак.

# 181
Аз зимата съм с ветровка, блузка и клин, но задължително тичам с шал пред устата, че ме заболяват гърдите от студа иначе. Когато вали дъжд, си слагам и качулката на ветровката, зашубвам се хубаво и с този шал пред устата приличам на обирджия.  Grinning Сега тичам още по къси панталони.

# 182
Знам, че е най-добре, но тук няма къде да премеря, ще действам на сляпо. Пътуване се очертава чак в края на декември, а останах с едни конвърски, които така съм размазала, че се чудя как изобщо не са се разпаднали още  Laughing

# 183
Бягаш с конвърси???

# 184
Почти barefoot значи Wink

# 185
То по добре на бос край, отколкото с конвърси.

# 186
Благодаря за отговорите!

Може ли линк към някоя ветровка, от която сте доволни?

# 187
Не, бягах с маратонки за бягане на рибок, но едната се скъса. Ако конвърски ми вършеха работа, нямаше да питам за Мизуно. Та все пак някой има ли впечатления от марката?

# 188
Всички сме с различни крака и всеки има различни изисквания. Аз си намирам подходящи изключително трудно и е абсурд да купя нещо без да съм мерила.
Мизуно съм ги виждала на живо и мога само да кажа, че изглеждат добре, но нито един чифт не ми пасна на крака. След няколко дневно търсене се спрях на едни Найк, които са за кросфит, но стават за бягане на пътека.

# 189
Аз се завръщам към тренировките и бягането, сега се оглеждам за маратонки, че моите сдадоха багажа. Има ли някой с mizuno да сподели мнение, моля  Hug

Аз съм с четвърти чифт вече, идеално ми пасват. Пробвала съм и други марки, но усещането не е същото. Чорапките им също много са добри, усещането е много приятно.
Ако купуваш на сляпо в нета, добре е да се знае, че се поръчва с цял номер по-големи от нормалните обувки.

# 190
Моля Ви кажете нормално ли е да си чувствам маратонките за бягане високи Shocked Вече ден и половина съжалявам, че си купих Adidas Galactic Еlite М и се чудя какво правя Sad Въпроса е дали при всички го има това усещане, или да си търся други Praynig

# 191
Няма как да знаем, при условие че не сме ги пробвали Simple Smile
За това и казвам на онази мацка с въпроса за мизуно, да пробва и така да избере.

# 192
Браво на Гугъл за страхотните резултати, пък и на другите за личните постижения. 21км, просто ей така да си потичаш, е супер Simple Smile

Аз също съм с mizuno, но пробвах поне 3 от моделите им и само този ми пасна. Както вече е написано, с номер по-голям от при нормалните обувки. Доволна съм
Исках да си взема някакви Гор текс за мокрото, но още не съм намерила, пробвах едни саломон, ужасно ми бяха неудобни

# 193
Моля Ви кажете нормално ли е да си чувствам маратонките за бягане високи Shocked Вече ден и половина съжалявам, че си купих Adidas Galactic Еlite М и се чудя какво правя Sad Въпроса е дали при всички го има това усещане, или да си търся други Praynig

Миии не е нормално, ако не ти е удобно  Peace То затова има различни видове обувки - support, cushioning, barefoot, minimalistic. Ти не ги ли пробва? Как ги избра? Имаш ли възможност за подмяна - очевидно не са ти удобни. Ако има как - пробвай други и ги смени  Peace 

# 194
Браво на Google76 и на online! (дано не пропускам някого)
Google76, благодаря за споделеното. Теоритично ми е ясно какво трябва да направя, но сама не мисля, че мога да се справя. Confused Трябва ми точно треньор като Юли, но тук не знам как и къде да го намеря. В единствения ни фитнес тук на село треньорът не става за тази работа (тези дни пак имам среща с него, да видим дали съвсем ще го отпиша), а нямам възможност и време да ходя много далече. Освен да ида до БГ. Laughing

Аз онзи ден "тичах", гонейки се с хлапето на трева с моите "боси" (barefoot) сандали. Много добре беше. Може да се престраша тези дни наистина да ида да тичам. Rolling Eyes Времето е чудесно за целта.

Общи условия

Активация на акаунт