Тичане (3)

• 85 747
  • 782
  •   1
Отговори
# 210
Какво време си имаме в София - истински есенен подарък! Голям кеф ми е да тичам по нападалите есенни листа. А как само ухае сутрин рано! В парка всичко е в златисто и в комбинация с меката светлина на слънцето всички посоки са радост за очите. Аз си тичам редовно - както винаги се старая да направя към 40км на седмица. Такова удоволствие ми доставя напоследък да тичам - към края като излизам от парка ми едно такова леко, щастливо и ухилено Simple Smile)) Дано се задържи поне още малко топло. Не че няма да тичам и в студ и дъжд, ама сега просто е много яко.

Google76 не си признава, ама аз ще я издам. Стана първа на състезанието по планинско тичане! Само така, момиче!!!  bouquet
[/quote

Благодаря! Simple Smile  bouquet А ти защо не дойде? Ти и преди си го бягала това състезание. Аз чак сега го пробвах и ми се стори много приятно трасето. Simple Smile

# 211
svidni4ka, аз съм на същия принцип - по-бавно, по-дълго постепенно, редовно. Защо да рискуваш да си докараш някоя травма? Или още стрес за организма. Особено след раждане.

Google76, не дойдох, защото нещо не се чувствах ОК тези дни. Иначе трасето и на мен страшно ми харесва, дори понякога ходя на разходка там. Гледката горе към езерото е великолепна! Само кактусите още не съм намерила, но продължавам да ги търся Simple Smile)))) През зимата, ако не мога да катеря Витоша под някой лифт, ще ходя над Панчарево. Не е така самотно, на южен склон е - изглежда като добро място за тренировки за този период.

# 212
svidni4ka, аз съм на същия принцип - по-бавно, по-дълго постепенно, редовно. Защо да рискуваш да си докараш някоя травма? Или още стрес за организма. Особено след раждане.

Google76, не дойдох, защото нещо не се чувствах ОК тези дни. Иначе трасето и на мен страшно ми харесва, дори понякога ходя на разходка там. Гледката горе към езерото е великолепна! Само кактусите още не съм намерила, но продължавам да ги търся Simple Smile)))) През зимата, ако не мога да катеря Витоша под някой лифт, ще ходя над Панчарево. Не е така самотно, на южен склон е - изглежда като добро място за тренировки за този период.
Свиркай, може някой път да потичаме заедно. Simple Smile

# 213
Много ми харесва идеята!  Grinning

# 214
Здравейте! Имате ли идея на кои стадиони в София допускат външни хора да тичат свободно? И по което и да е време ли можеш да влезеш в стадиона или само през определен часови диапазон от деня? Чувала съм за "Раковски", но не знам как стоят нещата в действителност. Благодаря! bouquet

# 215
  • UK
Да побутна темата с едни 11км от тази сутрин  Grinning
Много е ветровито при нас и тичането срещу вятъра хич не беше приятно  Crossing Arms

# 216
Ограничила съм бягането на 5 км, тъй като бягам на пътека и изобщо не изпитвам това удоволствие, което изпитвам когато бягам навън. За сметка на това гледам да наблягам на скорост.

# 217
Моето бягане е също 5км. макар и навън , в тъмното съкращавам маршрута ,че ме хваща шубето оня ден успях по раничко да тичам и направих 8км.

# 218
При мен бягането върви както обикновено. Изминалата седмица направих малко над 60км в парка. Започнах да поздравявам тичащите из парка, които виждам по-често. Като резултат си намерих другарчета за тичане и сега направо не усещам как минавам по 15-18км като се разприказваме. Вярно, че темпото пада малко като тръгне приказката, ама сега през зимата мисля да го карам така - дълго и полека и ще редувам баирчета и слизания.

# 219
  • UK
Online, браво! Аз не мога да говоря и бягам  Embarassed
А на пътека само спринтове правя. Просто не мога да тичам на нея, толкова ми е скучно и противно, че вместо да ме разтовари, само се ядосвам още повече

# 220
 svidni4ka, ако не можеш да говориш докато тичаш, значи си даваш доста зор. Може би не е добре да тренираш често така, особено ако целта е разтоварване, добро здраве и по-дълга издържливост  Peace

И аз на пътека не се чувствам добре. Става ми скучно и започвам да се състезавам с тези наоколо. Ама те не знаят  Embarassed

# 221
  • UK
Нямах предвид, че не мога да говоря, защото ми пречи на дишането. Пречи ми на разтоварването  Mr. Green Затова винаги тичам сама, със слушалките и любима музика. Хората сме различни, имам няколко приятелки, които са в клубове по тичане, мен това би ме изнервило.
Аз и без музика не мога да тичам, пак в същия смисъл...не че физически не мога  Heart Eyes

# 222
Да, разбирам вече за какво говориш. И аз в известна степен съм така. Но понеже тичам почти всеки ден и за сега разнообразието ми харесва. За по-дълго тичане определено ми е по-добре с партньор. При първите 10км обаче сякаш наистина бих предпочела да съм сама. После километрите ми са по-тегави и разприказването ме разсейва. Бих слушала и музика, но нашият парк не се слави като много безопасен и държа да съм наясно с всичко, което се чува около мен. Иска ми се да опитам да тичам на стадион с гладка писта, да си надуя музиката в ушите и да поря въздуха. Обаче май няма подходящ такъв стадион в София newsm78

# 223
  • UK
Аз не живея в България и не съм наясно със стадионите. Последно, когато си бях в София тичах по алеята на Цар Борис, но аз живея там в Павлово и е идеално да се тича оттам до Руски паметник и обратно. Или направо нагоре към Бояна.
 И за да не е празен пост, отчитам едни току-що навъртяни 7.25км  Mr. Green Исках повече, но взе да вали много силно и се прибрах с подвита опашка хаха

# 224
Няма по-зареждащ старт на деня за мен от ранното сутрешно кросче. Обожавам чувството, действа ми толкова терапевтично... винаги сама, с хубава музика и цветни спортни дрешки  Laughing толкова е тонизиращо  ! Обикновено правя по 6км за 30 минути - 15 обиколки на стадион със средно темпо.

Общи условия

Активация на акаунт