Нашата сватба през 2015 - тема 8

• 33 835
  • 729
  •   1
Отговори
# 255
Гледам за бутониери говорите аз ще накича кумове,шафери,родители ,братя и сестри . Много ми идват да слагам и на баби и т.н. а и аз принципно не исках бутониери , но склоних. Ще бъдат от изкуснвени цветя ,заради августските жеги. Качила съм ги в албумчето не са кой зане какво . Младоженеца още спори с мен че няма да му пробивам костюма ако ще и земята да се отвори и хич не иска бутониера

# 256
Гледам за бутониери говорите аз ще накича кумове,шафери,родители ,братя и сестри . Много ми идват да слагам и на баби и т.н. а и аз принципно не исках бутониери , но склоних. Ще бъдат от изкуснвени цветя ,заради августските жеги. Качила съм ги в албумчето не са кой зане какво . Младоженеца още спори с мен че няма да му пробивам костюма ако ще и земята да се отвори и хич не иска бутониера

Нашите ще са на магнит и ще се избегне пробиването на материите.  За дамите ще е дискретна гривничка, тъй като едва ли ще подхождат на всеки тип официално облекло.

# 257
Даа, значи е по-добре изкуствени. Само трябва да ги измисля нашите.
Мисля да закичвам само родителите и кумувете.

# 258
Зая мерси за идеята , ще видя в джъмбо за кутии . Много ми се иска да я направя на два етажа с една по-голяма и една по-малка кутия . Като я измайсторя ще я снимам да я видите .
 Относно бутониерите , нашите ще са лимитирана  серия , само за кумовете , родителите и сестра ми . 100%  ще са от естествени цветя , като на жените колкото издържат толкова , мисля за тях да са гривнички .

# 259
Направо ме пребивате с цени за кутии, я вижте тук:
http://svatba-bg.info/svatbeni-aksesoari/kutii-za-pari-i-pojelania

Бутониерите ще са ми от изкуствени цветенца, за всички. Мама и снаха ми ще ги правят.

Изгубих медицинските  ooooh! В пристъп на лудост онзи ден, като подреждах за сватбата съм ги завряла някъде и ги няма. Дано ММ да ги намери, че не ми се занимава пак...

# 260
Алечка, аз точно от там си поръчах моята предния път, когато ти пусна сайта. И когато жената ми се обади, добре че попитах.
Кутията, която исках беше екрю, даже в албума си я бях качила. На въпроса ми "Нали е екрю?", отговора беше "А не,  бяла си е." Казвам как, в сайта е екрю. "В сайта може да е всякаква, аз ги правя според зависи от наличните ми кутии, сега екрю нямам". Shocked
За дантелата по кутията същото, за книгата за пожелания пак. Хем може да ми я направи както аз искам, хем не ставало точно така и не можело.  Rolling Eyes Иди я разбери.

И аз прецених, че ще дам 40 лв., няма да са това, което искам и после така или иначе ще ги купя пак, по-добре изобщо да не се занимавам и се отказах.

Стискам палци за медицинските!

# 261
pepi_mdi права си. Малко е тъмен. На мен ми харесва много, но затова му се чудя.  newsm78

I ♥ иска ми се чашите да са дизайнерски. На нашите са и като ги гледах през годините, винаги съм си мислила, че и моите ще са такива. За кутията и на нас ни каза така агентката, после ще си я ползваме за всички неща около сватбата. Може би затова се навих да има. Но всичко ми се вижда толкова скъпо, като дръпнем чертата направо не ми се мисли, каква ще е цифрата.
Ботониерите мисля да са изкуствени. Казаха ми, че с естествени цветя малко натежавали, а и искам да останат за спомен.

betyyyyy при нас казаха, че задължително чашите са от тях, а и свещите. За букета и булото съм чувала също, но аз мисля да не ги товаря с тях.

Марая подкрепям I ♥ няма повече какво да се тормозиш! Ще си невероятна булка. Винаги първият избор, на който си се спряла е верния. С годините се уверих

nati_toteva търси из ebay и aliexpress. Може да ти излязат безумно евтино, в сравненеие с тукашните цени

07Lucky и аз съм така. Ще се оправим. Аз някой дни съм супер отчаяна, други дни се надъхвам, че всичко ще е о.к.

*Шоколадче* аз съм ти фен!

Miss_Bingley аз смятам всички роднини да закичвам. Все близки ще са ми и някак не върви. Ще измисля някакъв по - евтин вариант

З_A_Я и свщите са уникални! И аз искам нещо подобно. Така като гледам, може ли направо на теб да платя да ми ги направиш Wink  Grinning

Алечка златна си, ще разгледам сайтчето. Не се притеснявай за документите. Сигурно се е залепил за някой друг документ. Случвало ми се е, успокой се и го потърси пак

# 262
Хм, странно. А тук? http://weddingbulgaria.com/%D1%81%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B1%D0%B5% … D0%B0%D1%80%D0%B8 Аз от тук си поръчах кутията и книгата.

Намерих медицинските, бях ги тикнала в нощното си шкафче?!?!

# 263
Добро утро Simple Smile

ЗА кутията за пари, при нас шаферката ми ще я прави. Утре или други ден ще скокна до Джъмбо да видя дали има хубави кутии и ще си купя, за да ѝ я дам да ми я украси.

Ние с мм решихме да нямаме бутуниери. Няма да закичваме никого. Ако мн се размрънка родата ще закича само родителите и кумовете.

Утре ще пробвам да поръчам неща от сайта, който Алечка беше пуснала. Надявам се да могат да ми ги направят в цветовете, които искам.

Сещам се че не съм ви показвала албума за снимките, довечера или утре ще го снимам и ще госложа в албумчето Simple Smile

ПП: Качих снимките.

Последна редакция: вт, 26 май 2015, 08:56 от * Miele*

# 264
Добро утро момичета  Simple Smile
За бутониерите: на нас още в магазина от който взехме костюма ни посъветваха като ги поръчваме дали било на флорист или от изкуствени да кажем,че ги искаме на щипка те си знаели,защото така се запазва плата. Дано съм била полезна.

# 265
И аз се чудя за бутониерите, може и да минем без тях, майка ми категорично каза че по роклята си нищо не желае да закичва. Аз да попитам по колко късметчета смятате да правите?  Аз мислех да са към 20тина то само след църковния брак ще се хвърлят. За кутия и на мен не ми се дават толкова много пари - просто е абсурдно, така че и аз минавам на варианта с Джъмбо пък с кумата ще мислим как ще я украсим, тя обича да се занимава с такива неща

# 266
Аз живея точно до Джъмбо. Мааалко по-късно ще скоча, за да видя кутиите. Ще снимам, за да покажа.

Това, което смятам да търся сега е в магазините за хоби се продават кутии от папие маше. Има бели кутии, които смятам, че използват за направата на тези, които купуваме. Въпросът е, че повечето са с натурален цвят или пък са много малки. Та ще видя дали ще намеря. Ако намеря, ще дам сигнал. Simple Smile

За бутониерите. На цветния пазар, ми каза нашата декораторка от ресторанта, че има "държачите" (ако така се казва). Тези, които аз видях на една сватба и се надявам да намеря, са с варианти за закачване тип брошка и тип кламер. Така, ако сакото има джобче или по-голям ревер, няма да се дупчи. Simple Smile
Тази или другата седмица ще мина и там да видя за какво иде реч и ще дам информация.

късметчетата коментирахме преди време и някой каза, че е хубаво да бъдат годините на булката, но нечетно. Аз мисля 29,защото седмицата преди сватбата ще навърша 28 Simple Smile  Пък и да се радват децата.

# 267
Аз знам, че правят късметчета=брой години на булката и да е нечетно число. Евентуално се правят +1, ако е четно. Аз съм на точните 25 и толкова ще правя, гостите ще са около 90. Горе долу покривам 1/3 от гостите, защото и такова неписано правило срещнах, ако е много голяма сватба(над 100). Църковен няма да има, ще хвърлям след изнесения ритуал. Наши приятели хвърляха въпреки църковния само след гражданското. Имам да търся бонбоните Детска радост, ако някой не знае, четох в магазините на Метро имало и в някои други.Това е старо инфо, но може да е полезно:
ЕТ "Мираж - Елка Динчева"     тел.: 02/9250208
Хранскомерс ЕООД    тел.: 088/8967719
ЕТ "Вист"    тел.: 02/9207001
Разнос София - окръг    тел.: 098/248485
МЕТРО - 1    тел.: 02/9762 333
МЕТРО - 2    тел.: 02/9334 113

За Бургас:
ЕТ "Контрактекспрес - 21"     тел.: 056/880861
РКС Бургас    тел.: 056/881129; 056/881131
МЕТРО    тел.: 056/857 132

Абе въобще ето им ги дистрибуторите по градове - все ще кажат къде има по магазините, нали те ги зареждат .. .
Ямбол
"Терум 2002" ЕООД    тел.: 046/661503
ЕТ "Мут - Янко Янев"    тел.: 046/661901
Разнос Ямбол - окръг    тел.: 098/519456

Сливен
ЕТ "Г. Чилингиров"    тел.: 044/623999
ЕТ "Ве Ве - Валентин Василев"    тел.: 0457/22231

Стара Загора
"Ивкомерс" ЕООД    тел.: 042/38396
МЕТРО    тел.: 042/613 113

Бургас
ЕТ "Контрактекспрес - 21"    тел.: 056/880861
РКС Бургас    тел.: 056/881129; 056/881131
МЕТРО    тел.: 056/857 132

София
ЕТ "Мираж - Елка Динчева"    тел.: 02/9250208
Хранскомерс ЕООД    тел.: 088/8967719
ЕТ "Вист"    тел.: 02/9207001
Разнос София - окръг    тел.: 098/248485
МЕТРО - 1    тел.: 02/9762 333
МЕТРО - 2    тел.: 02/9334 113

Пловдив
"Сани - 21" ЕООД    тел.: 032/959067; 032/963451
РКС Пловдив    тел.: 032/955100
МЕТРО    тел.: 032/605 109

Варна
ЕТ "Мутафо 68 - Антон Мутафов"    тел.: 052/504 955
МЕТРО    тел.: 052/588 113

Русе
МЕТРО    тел.: 082/885 200

Плевен
ЕТ "Бартек" - Тихомир Венков    тел.: 064/804458; 0888802124

Разград
"Шушнев" ЕООД    тел.: 084/661359

Пазарджик
ЕТ "Мечкаров"    тел.: 034/443915

Перник
СД "Вучко"    тел.: 076/604330

# 268
  • София
а от кума искам уреда за пържене на картофи само с една лъжичка мазнина  Joy
Силно ти препоръчвам да прочетеш отзивите в интернет, предполагам за фритюрника на тефал говориш. Аз преди няколко години много го исках, но в нета над 90% от коментарите са отрицателни и наши приятели си го купиха , сложили картофите, чакали ли ги да станат 40 мин.!!! и вкуса бил нещо като варени, но нищо общо с пържени, после върнаха уреда. Това е моето мнение , ти може да имаш други наблюдения  Peace
За бутониерите, кума и мъжа ми ще имат от естествени цветя, за кумата гривна от естествени цветя. Другите ще са изкуствени, като за мъжете на ревера, за жените гривни и ще закачаме само родителите, братя и сестра ми и нейното семейство. Аз даже съм ги харесала от една жена от Асеновград и мисля да и поръчам и кошницата и късметите, ама тя още не знае  hahaha Харесала съм тези с трите лилави розички:
http://olx.bg/ad/svatbeni-butonieri-za-raka-i-rever-ID5akOA.html

# 269
Добро утро Simple Smile

Първо да се похваля, а пък после ще се включа по темите Wink
Избрахме менюто! Супер е вкусно и за първи път с милото бяхме абсолютно категорични за едно и също!!! Много съм доволна - много вкусно готвят в тоя ресторант бее, направо да не повярва човек  Laughing
Декорацията я обсъдихме снощи с агентката и ще стане уникална!!! Като видях залата пак идеите просто започнаха да извират, а мацката само ги дооформяше. Много съм доволна! А и разположението на масите си наместих вече не само в главата!
Роклите на момичетата са страхотни! Точния цвят и много добре стои тази на сестра ми (само нея видях, че ми беше под ръка). Чакам с нетърпение да пристигне последната и да ги събера вкъщи трите за да ги видя заедно!!
Като цяло вчерашния ден беше изключително ползотворен.
Сега само натискам милото да ми помогне малко с музиката ама и той като други мъже (вече не помня кои от вас бяха казали за мъжете си - сори) казва, че затова плащал на ДЖ и нямало какво да се занимава с музиката. А аз просто искам да ми каже 10 песни, които иска да чуе. Нищо повече... Аз вече имам 7 в списъка НИКОГА!, 3 в моите ДА и трите главни. Обаче той се е заинатил...

Сега по темите дето си говорите:
Кутията за подаръци няма да е кутия, а ковчеже и то не малко - агенцията ми го дава под наем за 7 лв. Устройва ме идеално защото няма да се чудя после къде да го пазя от котарака Wink
Нашите чаши ги поръчах от сайт и ми излязоха около 50 лв. но ми влизат идеално до бокала и в темата и затова дадох малко повече.
Шампанското ще ми го прави братовчедката на милото, която се занимава много с декорации, но живее в Люксембург и няма как да помага повече. Сега се връща за няколко дни и ще се видим да й обясня какво искам.
Бутониери ще имам само за кумовете, шаферите и родителите ни. Шаферките ще са с букети подобни на моя. Тъй като няма да събирам родите вкъщи да ме взимат и тн. нямам кога да закичвам половината гости. Самите бутониери ще са хартиени като букетите и ще ми ги прави агенцията.
Късметчета ще взема 25 - на колкото съм и около 1/3 от гостите както ме посъветва агентката. Нямам идея как ги искам ама ще харесам нещо възможно най-близко до всичко друго. Разглеждам сайтове и все ще харесам до 15 август Wink
На мен ми остана да си харесам воал и жартиер. Другата седмица някъде ще отидем да купим костюм и ще остане само тортата.

И аз ви залях с текст - сори за което Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт