Нашата сватба през 2015 - тема 8

• 33 372
  • 729
  •   1
Отговори
# 690
Ами аз лично не мога да се съглася с това твърдение. Винаги ми е било странно, когато някой ми каже - Не се обиждай, какво толкова! Ами обиждам се, защото шегата е била за моя сметка и на мой гръб - ако е била на гърба на някой друг, тогава този друг да си го приема както иска.  В крайна сметка всеки приема нещата различно - едни се обиждат, други се смеят, трети го подминават, четвърти нещо друго. Няма как всички да реагират еднакво  Peace

Също така по-добре да си изливаме мислите тук вместо да се тормозим сами вътрешно - един пост лесно може да бъде пропуснат. И не на последно място - трябва да уважаваме различията си и да бъдем толерантни едни към други, нормално е с наближаване на датата да сме по-уязвими, по-притеснени и т.н. и т.н.  Hug

Това, обаче го подкрепям напълно. В крайна сметка няма нищо лошо в това човек да сподели нещо, за което има нужда да поговори, да срещне разбиране и подкрепа там, където никой не го познава и за неща, за които няма с кого да поговори в реалния живот  Hug

# 691
Цитат
също така по-добре да си изливаме мислите тук вместо да се тормозим сами вътрешно - един пост лесно може да бъде пропуснат. И не на последно място - трябва да уважаваме различията си и да бъдем толерантни едни към други, нормално е с наближаване на датата да сме по-уязвими, по-притеснени и т.н. и т.н.  Hug
+1
Кис сега видях роклята ти-чудна е,а и с воала е така завършена визията,много си хубава  Simple Smile

Цитат
Винаги ми е било странно, когато някой ми каже - Не се обиждай, какво толкова! Ами обиждам се, защото шегата е била за моя сметка и на мой гръб - ако е била на гърба на някой друг, тогава този друг да си го приема както иска.

именно и аз мисля също като теб  Simple Smile ама нали знаеш на чужд гръб и 100 тояги са малко,трудно е да се поставиш на мястото на другия,за мен беше съвсем нормално да се обидя и ми стана доста гадно,толкова сконфузно си замълчах,замълчах си само,защото не съм конфликтна личност,мразя споровете и съм много далеч от подобни изказвания тип детската градина-моето ще е по-хубаво от твоето  Simple Smile
както и да е-не съм искала на никого да дотягам със споделеното за гримове,рокли и за каквото и  да е било  Simple Smile[/color]

# 692
  • София
skailes Колко готини идеи,ако ме поканят на моминско,на което може би ще съм септември,ще ги открадна  Laughing

Вяра Много ми харесва,че ще сте нетрадиционни и че ще си го направите точно така,както вие си искате,без да се съобразявате с никой.  Peace

Всички сме различни,с различни характери,мисля,че идеята на групата е всеки да може да сподели каквото му е на сърцето,какво му е направило впечатление,какво го тревожи,какво го е зарадвало,какво го вълнува,разбира се що се отнася до сватбите  Simple Smile Мис истината е, че много добре те разбирам и на мен нямаше да ми стане приятно такова изказване,щом ви е кум би трябвало да те познава малко или много и да знае,че такова изречение би те засегнало.От друга страна ММ понякога такива шеги пуска,без да иска да каже нищо лошо или да обиди някого,но хората го вземат навътре  и се засягат  Rolling Eyes , идеята ми е, че може би вашият кум не се е усетил просто.Много съм съгласна с това за даването на определения,особено във форума,където изобщо не познаваш хората,с които комуникираш. Не виждам защо,когато някой иска да сподели нещо,което е си е важно за него и може би няма на кой да се оплаче освен във форума трябва да бъде определян,нападан и т.н . Това разбира се си е само моето скромно мнение  Simple Smile

Kiss - +1

Последна редакция: вт, 09 юни 2015, 00:23 от seangelova

# 693
Момичета, предлагам да престанем дружно с анализа, истерията и дъвченето на едни и същи фрази.

Ако ще коментираме сватбите ок, ако ще се припада за дреболии вярвам, че всяка има поне една близка дружка, на чието рамо да мънка с пълна сила.

Надявам се съм била правилно разбрана. Аз лично ще продължа да коментирам значимите неща и да съм съпричастна с подготовката на сватбите ни. Последните страници страници ми идват в повече и фокуса на темата започва да се опорочава, което от своя страна отблъсква....та да престанем предлам, а?!

Надям се всеки да осъзнае, че зад думите на всички участници има доза истина! Лека нощ Peace

# 694
Здравейте, чисто нова сгодена съм и много ми допадна темичката ви, та реших и аз да се включа при вас Simple Smile
Ние сме прясно сгодени, но пък решихме категорично сватбата да е края на това лято  Grinning
Тази седмица ще ходим по харесани ресторанти да видим за дата, дано успеем, защото сигурно повечето ще са заети. Дано имаме предимство и с броя гости - нямаме и 30 души, а ресторантите които сме харесали са с малки градини Simple Smile Много ми е притеснено дали ще успеем да се справим в този кратък срок, а и ми стана голяма каша в главата само за седмица  Grinning
ПС Честито на вече омъжените, пожелавам и уникални тържества на бъдещите булки! Дълги години семейно щастие ви пожелавам на всички!

# 695
Здравейте момичета , отдавна не съм писала , но всичко съм ви прочела Simple Smile Бях на други вълни , но не и на вълна сватба , но сега се съсредоточавам в/у нея , че готови са ми само едни покани  Rolling Eyes , които качих в албума . Другата седмица съм на кръщене в Асеновград и ще се възползвам да разгледам и дано намеря роля която да ми хареса и да е в моята ценова категория  Praynig . Тея дни ще гледаме и за чаши и халки Simple Smile Лека вечер от мен  и ви пожелавам един успешен и прекрасен Вторник Simple Smile

# 696
  • София
Здравейте, чисто нова сгодена съм и много ми допадна темичката ви, та реших и аз да се включа при вас Simple Smile
Ние сме прясно сгодени, но пък решихме категорично сватбата да е края на това лято  Grinning
Тази седмица ще ходим по харесани ресторанти да видим за дата, дано успеем, защото сигурно повечето ще са заети. Дано имаме предимство и с броя гости - нямаме и 30 души, а ресторантите които сме харесали са с малки градини Simple Smile Много ми е притеснено дали ще успеем да се справим в този кратък срок, а и ми стана голяма каша в главата само за седмица  Grinning
ПС Честито на вече омъжените, пожелавам и уникални тържества на бъдещите булки! Дълги години семейно щастие ви пожелавам на всички!

Честито   bouquet В кой град ще е сватбата : )

# 697
Мерси Simple Smile В София ще е Simple Smile

# 698
Аз имам много голям проблем кумувете тоест ще са куми 2 мои приятелки, понеже едвам бяхме намерили кумуве всеки отказва накрая се съгласи една приятелка с приятеля си, обаче се оказа така, че той трябва да замине в командировка по работа и избрах друга моя приятелка понеже няма кое момче. В гражданството казаха, че може, обаче проблема е, че ще има и църковен и незнам там дали ще може. Задължително ли трябва момче да извършва ритуала, не става ли едната кума да го извърши, а другата да седи отстрани или да го извърши някое момче, което не е кум или няма да стане. Защото остана малко до сватбата скоро трябва да занесеем документите, а няма да мога да намеря момче, защото аз едвам америх кумуве, а и всеки отказва. Който знае повече моля нека да каже. Благодаря предварително.

# 699
azzezell, честито и добре дошла!   bouquet Пожелавам ти незабравима сватба и бързо да се справите с организацията!

Рени, за църквата не знам, най- добре е да попитате на място. Не вярвам да е проблем да е някое момче, но до колкото знам трябва да е кръстен!

На моето моминско, освен някой от нещата, които спомена Скайлес, имахме една игра, в която на листче всяка пише по една част от тялото (смешна). Всяка си тегли листче и така трябва да се обръщат към нея до края на вечерта. Който нарече по име - пие шот. Аз бях  Буба  Joy . Подариха ми розов тиган, секси бельо и тениска с надпис (Keep calm and say I do отпред и Сандра - Бракувана отзад). Качвам снимки в албума.

# 700
azzezell честито и добре дошла!Ще помагаме с каквото можем.
ЗАЯ няма истерии,отдавна приключих темата.Момичетата си казаха мненията.
Спираме до тук и продължаваме с приятните и съществени неща Wink
skailes страхотни идеи за моминското и това с подаръчетата е супер
ние миналата година също играхме никога не съм-доста забавно се получи Simple Smile
момичета качих снимки на роклята в краен вид+воал
малко са тъмнички,но са в стая,нямаше как да се излиза на вън,защото мъжете бяха там  Simple Smile
Днес или утре ще се пробвам да направя розови мъфинчета за партито на момата,ако имате идеи за украси и рецепти споделете  Wink

# 701
Добро утро момичета,
От няколко дни само ви чета и не виждам къде да се включа. Аз и сега не виждам ама ей така да се отбележа Wink

Първото, което ми прави впечатления последните няколко страници е как с навлизането в сватбения сезон всички станаха малко по-докачливи. И всички ви разбирам идеално! Но момичета! здрави сме, заобиколени сме от семействата си и планираме как да влезем с гръм и трясък в споделения живот с мъжете, които обичаме! Не е ли това най-важното?
Всяка е напрегната заради едно и друго, но тук поне за мен е пристан - влизам за да се разсея малко, да споделя трепети и понякога да пооткрадна някоя хрумка. Полезни сме една на друга (добре де - полезни сте за мен) и мисля, че това е най-важното! Hug

После:
Честито на миналите тази седмица булки! Да сте изключително щастливи и винаги да се обичате!
Прекрасни момиски партита сте имали! Игрите са страхотни, а подаръците супер сладки!

Разгледах всички снимки и всичките са страхотни! Рали - сиаеш! Готовите рокли са прекрасни! Гримовете и на двете показали са много красиви! Аз лично съм за малко по-силен грим, но това е до човек и себеусещане Simple Smile

При мен няма ново. Утре съм при фризьорката. Не знам дали ще правим пробна прическа - ще си ме подстриже. При всяко положение ще обсъдим как да бъде визията. После ще се похваля.
Пристигна преди малко и последната шаферска рокля и в неделя събирам момичетата да пробват.
Чакам още и халките - като питах казаха, че очакват днес да ги получат най-накрая та да видим.

Стана по-дълго от очакваното ама ще ме прощавате Wink  Laughing

# 702
Здравейте момичета, разбрах се с мойта шивачка да ми ушие воала за 40 лева, само трябва да взема от тюла на роклята, за да намерим същия за воала. Обувките ще са при мен в петък.  Flutter

# 703
azzezell добре дошла  и спорна подготовка Grinning При нужда ще помагаме  Grinning

# 704

Здравей. Мога да ти препоръчам няколко ресторанта с красива градина на лични, ако искаш - тъй като и моята сватба ще е в градина с малко гости (40 човека).  Peace

Общи условия

Активация на акаунт