Ebay 95

• 59 544
  • 753
  •   1
Отговори
# 15
Да ама много трудно и скъпо е да преведеш до Германска банка и то под 20 лева,но се оправих с фирма посредник.Проблема се реши! Grinning

# 16
  • Бургас
Keisi-f -с коя фирма? Че и на мен ще ми се наложи...

# 17
  • Пловдив
Преводът до немска банка не е труден, но е наистина скъп.Затова и в първия пост сме писали да бъдете внимателни с немската платформа, там банковият превод е почти основен платежен метод.Ако се ползва онлайн преводач рискът е още по-голям.Фирмата -посредник ще е от полза наистина Simple Smile

# 18
Здравейте,исках да пусна обява в сайта ebay ,но това се оказа твърде сложно за мен ,моля Ви за помощ.Имам два въпроса.Единия е свързан с това как да определя цената. Как е по-добре с наддаване ,където не се знае какво ще стане или с фиксирана цена купи сега.Втория въпрос е за формиране на пощенските .Понеже при покупки ползвам превозвач и ми излиза че съм от Англия и оттам проблем да поставя цена и време за доставка.Какво трябва да направя и какво да променя какво от падащото меню да избера.Да променя ли своя адрес с Български или да оставя английския и да оставя безплатна доставка ,която да прибавя към крайната цена на купи сега ?Благодаря предварително.

# 19
Направи си проучване как се продава това, което искаш да продаваш. Дали на търг или на "Купи сега" няма как да знаеш в началото. С времето ще прецениш как да си пускаш нещата. Ще пробваш различни комбинации и ще прецениш кое е най-добре за теб. Може да пробваш като за начало с един търг за 5 дни да речем.
Смени си само регистрационния адрес да е български. Другия не го пипай. Цената за транспорт си я калкулираш преди да пуснеш обявата, от сайта на бг пощи. Начисляваш си всички разходи, които прецениш и сумираш.
Може и с безплатна доставка да пробваш, но си сметни хубаво транспорта и си го начисли към цената.
Общо взето всичко е въпрос на проба. Давай смело, спазвай правилата и много успешни сделки!  Grinning

# 20
  • Плевен
Здравейте,
Благодаря предварително ако някой реши да ми отговори Hug
Спечелих търг в иБей, изпратена ми е пратката до посредник и в момента пътува към БГ. Вчера ми писа продавача, че е объркал и е разменил моята стока с друга и е изпратил моята пратка към другия купувач, а неговата към мен. Помоли да изпратя пратката към другия купувач, за да не се препращат...Писах, че съм в БГ , проверих в сайта на БГ Пощи , но нямам идея колко би ми излязло да изпратя малка пратка до 1кг  newsm78, как трябва да го пусна това пакетче, как да снимам пощенските? Моля ако някой знае да пише Peace Благодаря!  Hug  bouquet

# 21
  • Пловдив
Здравейте,
Спечелих търг в иБей, изпратена ми е пратката до посредник и в момента пътува към БГ. Вчера ми писа продавача, че е объркал и е разменил моята стока с друга и е изпратил моята пратка към другия купувач, а неговата към мен. Помоли да изпратя пратката към другия купувач, за да не се препращат...Писах, че съм в БГ , проверих в сайта на БГ Пощи , но нямам идея колко би ми излязло да изпратя малка пратка до 1кг  newsm78, как трябва да го пусна това пакетче, как да снимам пощенските? Моля ако някой знае да пише Peace Благодаря!  Hug  bouquet

Препоръчана я пускаш пратката, аз пусках скоро до позната в Англия едно колие и един пръстен - излязоха ми около 6 лв някъде.Бележката от пощенските я снимаш както искаш - с камера, фотоапарат, телефон..нищо сложно няма.Прикачваш снимката като файл , за да се види и това е.

# 22
  • Плевен
Здравейте,

Препоръчана я пускаш пратката, аз пусках скоро до позната в Англия едно колие и един пръстен - излязоха ми около 6 лв някъде.Бележката от пощенските я снимаш както искаш - с камера, фотоапарат, телефон..нищо сложно няма.Прикачваш снимката като файл , за да се види и това е.
A цената на пратка до 1кг колко би била? Гледам в БГ Пощи има калкулатор, но няма опция да избера страна Англия  newsm78   Горгона  Hug Благодаря!

# 23
  • Пловдив
Не е Англия в списъка, а Великобритания и Северна Ирландия , така го търси.Ако пратката е съвсем дребна и лека , може да мине и като препоръчано писмо, моята така мина.

# 24
  • Плевен
Не е Англия в списъка, а Великобритания и Северна Ирландия , така го търси.Ако пратката е съвсем дребна и лека , може да мине и като препоръчано писмо, моята така мина.
Супер, Благодаря много!  Hug  bouquet

# 25
Здравейте,искам да си закупя таблет. Бихте ли сподели ли какви сте си закупили. Благодаря.

# 26
  • Бургас
Момичета, продавача ми даде висока цена за доставка по dhl, после се разбрахме да ми прати като обикновена пратка. Ще се плаща с банков превод през посредник. Обаче случайно натиснах подтвърждението на покупката с по-голямата сума -проблем ли ще е?

# 27
Момичета, за първи път пазарувам в сайта. Направих покупка без да се регистрирам и получих от E-bay следното писмо: You can use the access code EQ1BUFSU to track this order.
Кажете ми , моля, къде да въвеждам този код за проверка на движението на поръчката?

# 28
  • Пловдив
Момичета, продавача ми даде висока цена за доставка по dhl, после се разбрахме да ми прати като обикновена пратка. Ще се плаща с банков превод през посредник. Обаче случайно натиснах подтвърждението на покупката с по-голямата сума -проблем ли ще е?

Принципно, трябва да ти се пусне доставката, за която си платила.Пиши на продавача все пак.

Момичета, за първи път пазарувам в сайта. Направих покупка без да се регистрирам и получих от E-bay следното писмо: You can use the access code EQ1BUFSU to track this order.
Кажете ми , моля, къде да въвеждам този код за проверка на движението на поръчката?

Покупка без да се регистрираш къде? Няма как да си получила писмо от ибей, ако те не знаят на кой имейл да го изпратят.Да не би в PayPal  да нямаш регистрация?

# 29

Покупка без да се регистрираш къде? Няма как да си получила писмо от ибей, ако те не знаят на кой имейл да го изпратят.Да не би в PayPal  да нямаш регистрация?
[/quote]
Имаше опция за покупка без регистрация, въведох си данните, плащането от Paypal мина успешно и от E-bay и изпратиха писмо, с което потвърдиха поръчката и второ с въпросния код за проследяване. Някакви идеи къде да въведа този код?

Общи условия

Активация на акаунт