Ebay 95

• 59 500
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
Момичета, като е опитвам да си проследя пратката от близо седмица е все товаMALAYSIA, Processed Through Sort Facility, Your item was processed through a facility in MALAYSIA on January 18, 2016 at 10:16 am. The item is currently in transit to the destination.

# 646
  • Пловдив
Момичета, като е опитвам да си проследя пратката от близо седмица е все товаMALAYSIA, Processed Through Sort Facility, Your item was processed through a facility in MALAYSIA on January 18, 2016 at 10:16 am. The item is currently in transit to the destination.

Пратката пътува към БГ, имай търпение, ще се обнови статуса по някое време.

# 647
Здравейте,има ли към кого да се обърна за обща поръчки?
Никога не съм поръчвала , нямам пей пал и ще бъде хубаво, ако ме насочите към фирма или потребител правещ такива поръчки.
Благодаря.

# 648
  • Sofia
   Мама на...?, аз бих те посъветвала да си направиш регистрация в PayPal – наистина елементарно е и ще ти е от полза не само при пазаруване от Ebay. Peace Така ще си спестиш досадната занимавка и комисионната за посредниците. Peace Но ти си преценяваш, разбира се, не приемай мнението ми като вмешателство. Hug

# 649
  Мама на...?, аз бих те посъветвала да си направиш регистрация в PayPal – наистина елементарно е и ще ти е от полза не само при пазаруване от Ebay. Peace Така ще си спестиш досадната занимавка и комисионната за посредниците. Peace Но ти си преценяваш, разбира се, не приемай мнението ми като вмешателство. Hug
Регистрация за Пей пал не ме притеснява, никога не съм поръчвала от чужди сайтове и не съм сигурна, че ще се справя.
Търся едно мед. кремче и разбрах, че го има в Ибей.
И фирма за поръчки ще ми свърши работа, но не зная кои са.

# 650
  • Пловдив
Мама на...?, виж темата за превозвачите от UK, повече фирми извършват и индивидуално асистирано пазаруване срещу определен процент.Ebay не е обикновен онлайн магазин, а платформа с хиляди търговци от цял свят и общите поръчки не са вариант тук. Peace

# 651
Бързам, бързам да ви се похваля. Обадиха ми се от пощата да ходя да си взема върната пратка. Якето трябва да е, от Англия било. Сега да ви питам, дано да знаете. Пуснах диспута за връщане на якето в началото на декември. Продавача се съгласи, но т.к. якето така и не пристигна ибей отсъдиха да не ми връща пари. Аз говорих с тях казаха, че получи ли го ще преразгледат наново. Ако сега го пратя отново (със Спиди ще стигне до седмица максимум), дали ще изпусна някакви срокове? 2 месеца ще минат от началото на диспута.
Редактирам се, това било друга пратка, върната ми в окаяно състояние. Тук какво мога да направя? Една бяла блуза която е била мокрена, мухлясала и забоядисана

Последна редакция: ср, 27 яну 2016, 11:34 от карамелена

# 652
Здравейте имам едно питане- ако продавам в ибей стоки по-голям размер над 60-80 см трябва да ги пращам като колет нали?
някой знае ли долу-горе за какви парички става въпрос ако нещото до 1кг.

# 653
Лично мнение - приемаш тези 40%, продаваш в OLX ненужния дисплей, излизаш "на чисто" с парите и си поръчваш верния модел от друг търговец. Grinning

След като ми предложи 40, после 60%,  накрая ми върна цялата сума. Търсете си правата докрай! Поздрави  bouquet

# 654
  • Sofia
След като ми предложи 40, после 60%,  накрая ми върна цялата сума. Търсете си правата докрай! Поздрави  bouquet

Всъщност, тук не става въпрос за "гонене на права". Просто продавачът е постъпил джентълменски и по свое усмотрение е решил да ти върне цялата сума. Вероятно се е чувствал притиснат и от възможността да му оставиш негативен фийдбек, който има лоши последици за продавачите, доколкото съм запозната.

Ако беше стигнала до ескалиране на кейс и беше оставила на Ebay да решава казуса, както ти писах и по-назад, едва ли щяха да отсъдят в твоя полза, без да си върнала стоката. Peace Просто в случая си попаднала на готин продавач, който е счел, че за неговото собствено благо е по-добре да ти върне сумата (предполагам, че е била сравнително ниска) и да си спести негативната оценка. Wink

# 655
  • София
Здравейте имам едно питане- ако продавам в ибей стоки по-голям размер над 60-80 см трябва да ги пращам като колет нали?
някой знае ли долу-горе за какви парички става въпрос ако нещото до 1кг.

Ако ще пращаш чрез БП, виж тук за колети:
http://www.bgpost.bg/?cid=208&NewsId=372

Препоръката е задължителна, а зоните ги има като линк в горната част и най-долу на страницата.

След като ми предложи 40, после 60%,  накрая ми върна цялата сума. Търсете си правата докрай! Поздрави  bouquet

Ако действително не си му върнала стоката, не виждам повод за хвалба!

Последна редакция: ср, 27 яну 2016, 15:37 от daniabc

# 656
Nike 76,  100% рефънд и задържа стоката? "Браво"
Така не се прави търговия - лично мнение. Ако си редовен потребител в Ebay, утре може да се окажеш в положението на твоя продавач ... заради някой с твоето мислене.

# 657
МОга ли в ebay  да платя от 2 карти , ако в едната не ми достигат парите?

# 658
  • Бургас
Плащане може да се извърши само от една карта.Ако не ти стигат парите в едната карта трябва да избереш тази в която имаш достатъчно средства.

# 659
Плащане може да се извърши само от една карта.Ако не ти стигат парите в едната карта трябва да избереш тази в която имаш достатъчно средства.
мерси
 bouquet

Общи условия

Активация на акаунт