Ebay 95

• 59 479
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Да, моя грешка - Ctrl+V.

# 691
  • Пловдив
Ето отговора от продавача"Your country does not scan to keep up with tracking your item is most likley at your local post office waiting for you to pick up please bring yhis tracking number to your local post office. Tracking #:LK001425942US thank you" ,но нали трябва да пристгне на митницата или чрез куриер. И освен това как не може да се проследява ,да не сме в джунгла.
А сега какво да правя ?

Според проследяващия номер пратката ти пътува с Малоазийските пощи,а те са прочути с бавното си обслужване.Имай предвид , че в момента е и Китайската Нова година и нищо не работи поне още
седмица.

Движението се вижда тук:
http://www.17track.net/bg/track?nums=LK001425942US

# 692
Да,май наистина празнуват. Уж намерих малоазийските пощи във фейсбук и им писах,с моя перфектен английски дано ме отразят:Hi, i'm ebay customer,I'm waiting a package from US to Bulgaria. Since 18.01.2016 my package is in your post! What are you doing,or better-you are do nothing! My tracking number isLK001425942US, and I want to know when I will receive it!

# 693
Здравейте,
може ли да ми кажете как да набера номера за клиентско обслужване? Пробвах с 0044..... не се получава.
Иначе имам следния казус.
Спечелих 2 отделни търга от 1 продавач, всеки с шипинг по 3.50 паунда. По логика общо 7 паунда.
Помолих за комбиниран шипинг и продавачът ми изпрати фактура с транспорт 45 паунда!!!!!!!!!!!!!!!!
Помислих, че е пропуснал запетаята и помолих да оправи. В отговор ми писа, че ако забавя плащането ще увеличи шипинга на 117 Паунда!!!! И така щял да увеличава поетапно докато платя.
Отвори ми 2 кейса за неплатени продукти. Аз успях да разделя сама фактурите и платих отделно двете изделия, всяко с оригиналния шипинг от по 3.50 паунда.
В отговор той веднага направи пълен рифаунд и сега нито мога да повдигна кейс, изписва ми, че номера на стоката не е валиден, нито мога да му лепна фийдбак. Не мога и да го рипортна като продавач, защото отново изписва невалиден номер на сделка.
Едното изделие вече го е релистнал. Опитах оттам да докладвам за дублиран листинг, обаче системата ми иска да дам номер на дублираното изделие. Като въведа номера на това, което съм купила ми изписва, че такъв номер не съществува и пак в изходна позиция.
Идеи?

# 694
 Здравейте, да попитам и тук ако някой може да помогне...

В случая аз съм продавач в Ибей. Купувача ми даде оферта за предмета, приех я, пратих му инвойс и вече втори ден няма преведени пари. В обявата съм написала,че пращам предмета до 3 след плащане. Нали няма право да ме санкионират,че не съм пратила предмета след като не ми е платено?

Благодаря  bouquet

# 695
  • Пловдив
Здравейте, да попитам и тук ако някой може да помогне...

В случая аз съм продавач в Ибей. Купувача ми даде оферта за предмета, приех я, пратих му инвойс и вече втори ден няма преведени пари. В обявата съм написала,че пращам предмета до 3 след плащане. Нали няма право да ме санкионират,че не съм пратила предмета след като не ми е платено?

Благодаря  bouquet

Никой не праща без да му е платено  Peace

dobra
, кой е тоя тарикат, дай да го видим..

# 696
dobra, виж дали ще ти позволи да го докладваш през този линк

Освен това обжалвай двата отворени кейса за неплатена стока.

# 697
dobra, виж дали ще ти позволи да го докладваш през този линк

Освен това обжалвай двата отворени кейса за неплатена стока.
Благодаря МНОГО! През този линк успях да опиша ситуацията.
Неплатените кейсове се затвориха сами, веднага, след като платих.
Ето ТОЗИ е хубостника. С перфектен фийдбак. Сигурно е купен профил. Невъзможно с тези номера да няма даже неутрална оценка.

# 698
  • Русе
Здравейте, въпросът ми вероятно е глупав, но ... Сайта не ми позволява да платя с картата си - може ли, това, че валидността и е 03/2016 да е причината?

# 699
  • UK
Здравейте ,
За немския ибей има ли отделна тема?

# 700
  • Sofia
Здравейте ,

Не. Peace

# 701
Здравейте,сз така и не получих пратката си. Трябваше на 01.02,пуснах request от ибей ми дадоха срок до 10.02 днес ,ако не получа нищо да ескалирам. Пакета все още се намира в Малайзия,сега какво да правя?

# 702
  • UK
Здравейте ,

Не. Peace
Е разгеле Mr. Green че се намърдах в една тема,  а там ми размахаха пръст, че си има тема за ebay при питане по темата  Crazy
За Варна, някой , прави ли, общи поръчки от немския ибей?

# 703

Не мисля, че има възможност от тази платформа да се правят общи поръчки.

# 704
  • UK

Не мисля, че има възможност от тази платформа да се правят общи поръчки.
Не ви разбрах  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт