"Песен за огън и лед" 19 "Stick them with the pointy end"

• 34 752
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
И аз не съм убедена дали Регар е бил влюбен в Лиана. Той е бил болен на тема предсказания и т.н. Май я е използвал за да си нагласи нещата.
Версията с истинска любов добре звучи, но все пак сме във Вестерос.

# 586
Елария. Що си говорим за жени? newsm78 Mr. Green
Mr. Green Моя грешка съжалявам Grinning

А сцената с Джон как ви се стори ? : )

# 587
  • Варна

Пошла. Сериалните врани направиха тъп атентат срещу ЛК си, въпреки, че разбраха че той е взел правилното решение. А можеха просто да не го пуснат с диваците през Вала (И защо изобщо Джон и ко се появиха от северната страна на Вала. Crazy) Ще ми се да видя реакцията на Тормунд и диваците на това. Представям си какви ще ги надиплят ДиД. Joy

В книгите Вунвун беше побеснял, хората на кралицата се бяха наежили срещу диваците, Джон беше готов да дезертира и затова братята му със сълзи на очи трябваше да го спрат. Стори ми се епично.. Blush

П.П. Оберин Мартел, сложи си един аватар, че да ми радваш окото.. Grinning

Последна редакция: пн, 15 юни 2015, 15:09 от Хексе

# 588
Е как защо, да погледне Алисър от горе лошо и да има момент напрежение. Зритела да се чуди ще ги пуснат ли.

# 589
Не ми хареса как го подлъгаха (и нас също) като куче с кокал- имам предвид историята с Бенджен.
А също и основанието им да го убият в сериала не се разбира. Или аз поне не разбирам. Пуснаха диваците и като всичко утихна решават да го убият... След дъжд качулка. Ако беше дезертьор щеше да е друго.
На мен лично ми стана тъжно накрая, въпреки че знаех какво ще стане.
Това предполагам е една позитивна точка за ДиД Wink

# 590
Мненията ни напълно се припокриват явно Grinning Ще си дочета всички минали теми и ще се включа в дискусиите , защото предполагам , че повечето неща , които ми се въртят в главата вече сте ги обсъждали , а не искам да ставам досаден    Grinning
И още един въпрос , какво мислите ще се случи с Джон ? Всички знаем , че има няколко вариант .
1) Да го спасят преди да е умрял окончателно.
2) Мелисандра да го възкраси ( след като успяха да върнат Кейтлин 3 дни след смъртта и , и с прерязано гърло , надали 4те пробождания на Джон ще са особено голям проблем )
3) Да се варгне в Дух ?
4) Да стане Друг
5) Да е мъртъв наистина  Cry

# 591
И да ви кажа - дори за Бенджен не можаха да ме метнат...усетих,че примамват Джонито.

Чувствам се така все едно са ми взели нещо много скъпо и го тъпчат,мачкат и заплюват с мазни храчки пред очите ми ,пък причина да го правят - няма. smile3511

Клипчето с оня беззъбия,дето се обяснява за Станис - много се смях!Благодаря! Joy

П.П.Някой попадал ли е на онлайн книга Скандинавски митове и легенди,че нещо се зарибих?

# 592
Чакам чичо да измисли някакво възмездие. Да направи 2ма нови героя в книгите, които се казват Дан и Дейвид и да ги убие по възможно най-гадния начин ! Grinning Grinning

# 593
И още един въпрос , какво мислите ще се случи с Джон ? Всички знаем , че има няколко вариант .
Аз мисля, че изгарянето на Шайрийн ще има нещо общо с възкресението на Джон. В тази връзка мисля, че Мел ще го съживи. Даже, ако смея да се лъжа по лудостите на сериала, може би Мел ще преоткрие Азор Ахай у Джон и ще изостави Станис. И така той може да изгуби битката за Зимен хребет.
Но все пак това е повлияно от сериала. Ако не ни бяха показвали подобни неща сигурно друго щях да мисля.
Не искам да приема, че Мартин е толкова жесток, че да ни лиши от Джон още преди да е срещнал армията на бродниците.
В книгите той още не ги е виждал все пак.
Аз лично се надявам той да е омиротворителя накрая.

# 594
И аз мисля, че Джон ще преживее, като Шайрийн ще има нещо общо.
Джакен каза "Only death can pay for life", а и имаме един възкръснал- Сив Червей. Прецедент, един вид.  Laughing
Не търся логика в сериалните събития, защото това е пълна трагедия. Не съм доволна никак от развитието при Аря. Изкараха я Азуми някаква, докато в книгите всяко убийство връща Аря в момента на травматизиращото събитие, като тя го изживява, но в ролята на насилника. В случая това беше The Tickler. Уби го в хана пред Хрътката по същия начин, но в шоуто го смениха с Раф Сладура, защото Джакен блъсна Гъдела в Харенхал. Въобще се загуби психологичния профил на Аря, много я орязаха и изкривиха. Мейзи е страхотна обаче, остава ми любимка.

http://awoiaf.westeros.org/index.php/Tickler

О, видеото беше страшно смешно, да.
Как се окепазява герой за 2 епизода.

# 595
Според теориите които прочетох,базирани на скандинавските митове и съответно на прототипите на главните герои на Мартин сред пантеона,Джон,Мел,Денерис,Бран и Бродниците ще са от едната страна на грандиозния сблъсък,ръководени от Кървавия гарван. Thinking
И Мартин,дето е  казал какво мърморим феновете за шеста книга,след като ще има да ревем,докато я четем  Mr. Green

# 596
И кой е от другата страна?
Аз с удоволстие ще се заровя отново в скандинавските митове.

# 597
И аз това щях да питам.

Аа и друго много важно- Джон още не знае коя е майка му. Да умре преди да го е научил си е направо гадно!
И Мартин,дето е  казал какво мърморим феновете за шеста книга,след като ще има да ревем,докато я четем  Mr. Green

Ахх този лош човек Simple Smile Ами ще ревем, ама поне ще е логично...

# 598
Елария. Що си говорим за жени? newsm78 Mr. Green
Mr. Green Моя грешка съжалявам Grinning

ЗА да си оправите вкуса от сериала...
Скрит текст:
Напълно съгласна за Чарлийз като Серсей.

Моята Лиана е
Скрит текст:

За Змиите има толкова прекрасни испански (или дори турски) актриси, че ми иде да се изям  ooooh!

# 599
Аз с удоволстие ще се заровя отново в скандинавските митове.
Доколкото схванах - хората.Ще има яко прочистване.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Пак ще чета и ще споделя.
И понеже мрънках за ниската и трътлеста Денерис с леко кравешка физиономия,ето моята (само лилави лещички да й сложат):
Скрит текст:
Кийра Найтли:

Общи условия

Активация на акаунт