"Песен за огън и лед" 19 "Stick them with the pointy end"

• 34 785
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • Сидни
I really hope so! Shocked
това със Станис и цялата му сюжетна линия е пълна дивотия...не мога да си представя чичо да го сложи така като някакъв пълнеж. Дори да умре в даден момент, все пак цялата му история според мен трябва да има някакъв смисъл, нещо да произлезе от нея- я Леден дракон , ако щете...нещо...каквото и да е, а не изгорено дете.. Crossing Arms
при Джон не знам какво да мисля...явно наисина Мелисандра ще го съживи...ама какво, зомби?? ебати тъпотията!
абе искам си книгата...искам си Зимен хребет, Манс...писмото, Мандърли...Рикон...абе всичко си искам, липсват ми...нищо друго не мога и не искам да чета вече  Cry
Д&Д са проклети, най-чече, защото зарибиха толкова хора да прочетат книгите и сега  ooooh!

# 571
Кеван:„Ако Ерис се беше съгласил да я омъжи за Регар, колко смърт щеше да се избегне…“ Церсей можеше да е дала на принца синовете, които искаше, лъвове с виолетови очи и сребърни гриви… а с такава жена Регар може би нямаше и да погледне Лиана Старк. Северното момиче имаше дива красота, помнеше той, макар че колкото и ярко да гори една факла, не може да се сравни с изгряващото слънце.
 Grinning Моето гардже си е най-хубаво. Grinning
Aми Кеван е пристрастен, Нед също. Вероятно никога няма да разберем.
Но ето тук]http://awoiaf.westeros.org/images/thumb/d/d1/Rhaeg_lyanna-wi … nterfelll.jpg]тук изглежда страшно красива . Не знам ,не знам сигурно сте прави, но все пак аз си я предпочитам пред Церсей. Grinning

# 572
В GoT липсва всякаква логика в действията на повечето от героите...  И характерите на някои от най-интересните персонажи са променени ужасно. Точно това , което най-много харесвам в книгите го няма в сериала  Thinking Stop

# 573
  • Вестерос
Нормално, но пък има цици в изобилие   Joy Като на финала не беше достатъчна Церсей, но и доста по цици се размотаваха.

# 574
I really hope so! Shocked
това със Станис и цялата му сюжетна линия е пълна дивотия...не мога да си представя чичо да го сложи така като някакъв пълнеж.
При битката за КЧ беше част от първата атакуваща линия , от която винаги поне едно 90% не оцелява  Joy

П.П да, да  Joy Joy Joy

# 575
  • Сидни
Аз смятам, че Лиана е била красива, но не с някаква типична , сладникава красота, но е имала и присъствие, била  е интересна жена!
Църсито точно си я представям сладникава, като някоя чалга певица например...за една нощ  Joy

# 576
Хора, едно видео направо ми оправи деня.
Как ДиД обсъждат Станис в 5ти сезон Grinning Grinning
Голям смях:

# 577
 Laughing Именно. Лиана си я представям точно , като на снимката по-горе и ето тази може би  
Скрит текст:
А Церсей
Скрит текст:

A kлипа  Joy Joy

# 578
Така си предтавям аз Лиана и Церсей.

Лиана
Скрит текст:

Церсей
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 15 юни 2015, 14:36 от mushmulkata

# 579
  • Варна
Това е моята Церсей:

Скрит текст:

# 580
Въпрос на вкус , да Simple Smile
Лично на мен смятам, че най-много ми харесва Eliria Sand
Скрит текст:

# 581
  • Варна
Елария. Що си говорим за жени? newsm78 Mr. Green

# 582
  • Варна
Ахххх, тези двамата идиота, стигнаха нови висини в простотията си, направо нямам думи. Изключително жалък сезон (с изключение на серия 8 и то последните 20 минути) и нормално слаб последен епизод. Виждам добре сте се справили и в двете теми с минусите на последната серия, само да довмъкна още няколко :
- Какво се случва в Мирийн ? Варис изненадващо се появи( и то не където трябва) и ще управляват града с Тирион, + Джора и Даарио тръгнаха да търсят Денерис. Очаквам в следващия сезон тя да бъде отвлечена от дотраките и тези двамата да проведат тайна мисия да я спасят ?!!!
- В Дорн, Джайм иска да каже на дъщеря си, че и е баща, но тя вече знае и една хубава прегръдка - пълен фейк и сапунка. Просто целия сезон е пълен провал за Джайм като герой, както и за Бриен и двамата не правят нищо !
– В Бравоос, Аря убива не когото трябва и за да се изкупи вината и, нейния ментор се самоубива?!!!? Мда, доказаха че освен неповторими убийци, Безликите се оказаха и големи олигофрени !!
- Накрая на Север, след битката, Станис остана последния оцелял (може би трябваше да кастнат Брус Уилис за неговата роля), само и само да се срещне с Бриен !! Също не съм фен на Станис в книгата, но изкараха един от добрите пълководци във Вестерос, пълен дебил. Ролята му беше през целия сезон безумна, състояща се само в едно-напред към Уинтърфейл, независимо от това че губи хора, дезертират над половината му войска, нямат хранителни запаси, няма конница, унищожени са обсадните им машини,а той гори дъщеря си и продължава напред (явно е фен на Кубрат Пулев) !!!
Големите отсътващи - Кутрето, Тирелите, Рууз Болтън, за тях нищо не се разбра.

Единственото хубаво, което мога да изтъкна е че въпреки безумията, повечето основни  сюжетни линии са горе-долу по книгата. Може да е било и изискване на Джордж, за да няма много спойлери от Ветрове те на Зимата, която очаквам със сигурност преди 6-ти сезон.

# 583
  • Сидни
еее стига де, Чарлииз е прекалено яка за Церсей #Crazy

# 584
  • Варна
еее стига де, Чарлииз е прекалено яка за Церсей #Crazy

Церсей е безспорна красавица. Санса, която е любител на хубавите неща я намира за особено красива, дори когато е вече на възраст.
Коя е НАЙ- хубава не може да се определи така или иначе . Въпрос на предпочитания.

Общи условия

Активация на акаунт