Bleda vtora cherta

• 11 730
  • 50
  •   1
Отговори
# 15
Ама аз никаква втора дори и бледа  черна не виждам  Rolling Eyes

# 16
Снимката е моя да, теста го направих снощи към 22:30 нека отбележа,че съм снимала със светкавица може би за това не се вижда много Simple Smile

# 17
Теста към 10 вечерта е тотално нереален, прави се с първа сутрешна урина ако не знаеш, най добре пусни кръвен и така ще знаеш бременна ли си или не , явно не знаеш как се правят уринните тестове  Close

# 18
  • Бургас
Dados, не хвърляй толкова категорични мнения в пространството.

1/ Чертичката от снимката е розовееща. Изпарителните са безцветни.

2/ Това, че ти не виждаш чертата, не ти дава право да твърдиш толкова категорично, че я няма!

3/ Тестове за бременност могат да се правят по всяко време през деня. Друг е въпросът, че преди закъснение има опасност да е фалшиво отрицателен, ако не е направен с първа сутрешна урина. Просто е ... сутрин хормонът е най-концентриран.

Tonipav95, ако снимката от темата е Ваша, според мен сте бременна. Тихичко честито. Пожелавам Ви лека и спокойна бременност.  Hug

# 19
Dados, не хвърляй толкова категорични мнения в пространството.

1/ Чертичката от снимката е розовееща. Изпарителните са безцветни.

2/ Това, че ти не виждаш чертата, не ти дава право да твърдиш толкова категорично, че я няма!

3/ Тестове за бременност могат да се правят по всяко време през деня. Друг е въпросът, че преди закъснение има опасност да е фалшиво отрицателен, ако не е направен с първа сутрешна урина. Просто е ... сутрин хормонът е най-концентриран.

Tonipav95, ако снимката от темата е Ваша, според мен сте бременна. Тихичко честито. Пожелавам Ви лека и спокойна бременност.  Hug

+1 Подкрепям с две ръце! моите тестове бяха късно вечерта и пак си бяха положителни!

# 20
Благодаря Ви момичета за мненията  newsm51

# 21
Според мен си бременна. Но за да си сигурна, както са ти казали момичетата, направи си кръвен тест. Ако отидеш сега на гинеколог, може и нищо да не се види (а може и да се види сакчето). Успех ти желая!

# 22
Според мен това си е положителен тест. Тихичко честито.   bouquet

# 23
Винаги съм се чудила какъв е смисълът на теми като тази. Нито някой може да види тестовете, нито да знае нормална бременност ли е, или да речем извънматочна.

Що за ексхибиционизъм е това? Толкова ли си нямате приятелки да си им показвате тестове и да си честитите на воля? Или е важно някакви тотално непознати моми да повтарят безброй пъти - "тихичко честито"?

# 24
Tanq111 Виж сега като като не искаш да се ''чудиш'' и  четеш коментари от сорта на ''бременна ли съм '' не чети изобщо темата за ''бледа черта''. Не всеки има приятелки които да има опит а сайта според мен е за обмяна на информация опит и прочие Peace.На последно място дори и непознати да сме в сайта ни сплотява една единствена цел детенце.Това че момичетата са честитили показва тяхната подкрепа и радост за момичето.Да ти кажа ли твоя коментар какво показва КОМПЛЕКСИ и то много.НЕ те познавам,не ти знам историята,може и да си свестен човек.Да казваш кои има приятелки и кои не и как се''ЧУДИШ'' че повтаряме ''тихичко честито'' е наша работа.Тия заключения и изводи си ги прави на мозък.

# 25
Съжалявам нова съм ама не можах да подмина има доста  такива хорица.

# 26
Теста към 10 вечерта е тотално нереален, прави се с първа сутрешна урина ако не знаеш, най добре пусни кръвен и така ще знаеш бременна ли си или не , явно не знаеш как се правят уринните тестове  Close

Явно и ти не знаеш, щом раздаваш такива категорично и "тотално нереални" мнения.

Винаги съм се чудила какъв е смисълът на теми като тази.

Не ги чети, като ти е чудно. Аман от кисели лелки.

Тестът изглежда да е положителен, стискам палци Simple Smile

# 27
И на мен ми изглежда положителен.   bouquet

# 28
здр искам да помоля и аз за савет този месец трябваше да ми доиде на 14.10 а ми доиде чак на 22.10 а през тези дни без цикал си направих два теста и какво една черта силно червена а друга бледа но тестовете бяxа от 1.75 блуе дреамс obiknoveni.nesaм xодила на гинеколог защото нямax никакви признаци на бременност когато ми доиде се замислих и отидоx и си купиx

още един тест и пак положителен  Simple Smile тогава пак нищо не направиx защото сам проста така да се каже защото помислиx че теста ме  лаже..след 3-дни обилен цикал идва моя приятелка и ми казва че си е направила един тест но неиният показал отрицателен и че сам бременна и след 3 те дена цикал отивам и си купувам два теста за бременност само че от 1 лв и ми показаха отрицателни и двата а другите които са от 1.75 ми показаxа положителни нямам признаци на бременност само един пат след цикал сам поварнала и това беше нито глад нито спa незнам затова ви моля за савет ...3 теста положителни два тесат отрицателни... newsm78 newsm78 newsm78 Cry Cry

# 29
Здр, закъснява ми вече 1 седмица. Правих си 2 теста и 2-та са положителни. Днес бях на гинеколог, но ми  каза, че е много рано и нищо няма да се види на ултарзвук за това и тои  ми направи уринен тест, но при него беше негативен. Каза ми да отида в четвъртък пак и ще направим още един тест и ще ми вземе кръв. До тук добре, но това чакане до четвъртък ще ме побърка тотално. Също така каза, че тестовете понякога са положителени и когато става въпрос за киста, но в такъв случаи би трябвало и неговия да покаже 2 чертички или ?
Моля ако някои знае нещо по въпроса да пише, защото се притеснявам, а адски много искам да си имам бебче и да не е киста или нещо друго.  smile3518 smile3518

Общи условия

Активация на акаунт