Bleda vtora cherta

• 11 737
  • 50
  •   1
Отговори
# 45
  • София
С каква апаратура те гледа лекаря и надежден ли е самия той?
Защо не отидеш и при друг за мнение?
Дано не е това!

# 46
  • Пловдив
С видеозон , ня знам колко е модерен ,но и въшна и вагинална ехография ми правиха и не видяха нищо. Каза да изчакам, доктора е надежден, поне аз му вярвам изцяло , а мисля, че и много други майки. Сега чакам да ми дойде часа за четвъртък, но си записах час за сряда при друг лекар, не само за второ мнение , а основно защото много се притеснявам.

# 47
  • София
Стискам палци всичко да е наред!

# 48
и аз ти стискам палци дано всичко ти е наред и да си имаш едно бебче.Пожелавам ти го от все сърце защото и аз искам много бебе но сажеление нямам овулация.Бади благословена нека господ бог  да баде с тебе вярваи и ще ти баде защото бог казва искаите и ще ви се даде тарсете и ще намерите ..амин...бъди благословена в името на исус мила  Wink Wink

# 49
  • Пловдив
Благодаря. Аз не издържах и отифох отново на лекар. И така за момента всичко е наред, страховете ми не се оправдаха. Изписаха ми лекарства за неприятните симптоми поради,които мислех за лошо развитие. Надявам се всичко от тук нататък да е наред и , както аз така и всяка една жена да има поне едно здраво детенце , пожелавам го на всички.

# 50
амин мила нека бог да чуе твойте молби към него.. Hug Hug Hug Praynig Praynig Peace

Общи условия

Активация на акаунт