Bleda vtora cherta

• 11 729
  • 50
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Полинка,смени си доктора,ще ти прави уринарни тестове???Не е нормален честно.
Според мен има голям шанс да си бременна,освен това 2 седмици закъснение с вагинален ерограф се вижда сакче,да няма още ембрион,няма пулс,няма гаранции,но се вижда сакче,а това си е бременност.Аз и двата п ъти на трети четвърти ден закъснение ходех и ми виждаха сакчетата,които след няколко седмици вече бяха с пулс.Освен това кръвен тест можеше и сега да ти направи.Хич не го чакай,а отиди на друг гинеколог или си плати един кръвен тест в която и да е лаборатория,за да си сигурна какво става!

# 31
Полинка,смени си доктора,ще ти прави уринарни тестове???Не е нормален честно.
Според мен има голям шанс да си бременна,освен това 2 седмици закъснение с вагинален ерограф се вижда сакче,да няма още ембрион,няма пулс,няма гаранции,но се вижда сакче,а това си е бременност.Аз и двата п ъти на трети четвърти ден закъснение ходех и ми виждаха сакчетата,които след няколко седмици вече бяха с пулс.Освен това кръвен тест можеше и сега да ти направи.Хич не го чакай,а отиди на друг гинеколог или си плати един кръвен тест в която и да е лаборатория,за да си сигурна какво става!

Благодаря ти за отговора. Записах си още един час за утре сутринта в 8 при друг док. Преди малко си направих още един тест и тои е положителен с бледа втора чертичка, но все пак я има. Просто сам в шах и мат. Проблема е че живея в Германия и крвните тестове са в определени дни. 

# 32
  • София
Стискам палци всичко да е наред!Пиши после,дно е бременност,при толкова положителни тестове...

# 33
Стискам палци всичко да е наред!Пиши после,дно е бременност,при толкова положителни тестове...

Не се стърпях и отидох при друг лекар сега. Прави ми пак уринен тест, които беше отрицателен, но ме гледа и на ултрашал и каза, че лигавицата ми е уголемена, но не може да каже още на 100%, че съм бременна, каза да изчакам. Но все пак имам чувството, че има бебче в мен.

# 34
  • София
Стискам палци!!!Дано!!!

# 35
Момичета,два часа се мъча....!!!Кажете на този индианец-как да си качи снимка от теста ????  newsm78 newsm78 Rolling Eyes #2gunfire

# 36
  • София
Качи я в някой сайт и дай линк ще е най-лесно.

# 37
Момичета,два часа се мъча....!!!Кажете на този индианец-как да си качи снимка от теста ????  newsm78 newsm78 Rolling Eyes #2gunfire

Когато отвориш прозореца, за да пишеш нов отговор, горе в ляво, под бутоните за промяна на шрифта за наклонен има бутон "Вмъкни изображение". Така качваш снимка  Peace

# 38
http://prikachi.com/images.php?f=images/125/8434125t.jpg&sendlinks=1           Та след неистова борба... Simple Smile Ето го моя тест,той си имаше бледа чертичка,аз като я видях и се шашнах!Докато се сетя да снимм-той пожълтя и сега не се вижда..... Въпросът ми е луда ли съм?Вие виждате ли я?  newsm78  #Crazy

Последна редакция: чт, 29 окт 2015, 18:05 от cvetenceto_

# 39
  • София
Снимката е размазана,аз лично не виждам втора черта.

# 40
Нищо не се вижда от тази снимка. Моя съвет е да повториш теста  Peace

# 41
Толкова ги мразя тези тестове!Не си заслужават парите.Отивам в понеделник на кръвен,ако не ми е дошло!

Благодаря за отговорите,момичета Simple Smile

# 42
  • Пловдив
Здравейте, реших да не отварям нова тема ,защото моя случайе подобен. Последния ми цикъл беше на 20.09. На 20.10. все още нямах М и направих тест Shuar Check , който беше с една черта. На 27.10. все още няма М и си направих тест Престо ,който показа втора черта малко по-бледа от контролната. Притесних се ,защото през този месец направих бъбречна криза и пих два вида антибиотик,като предупредих, че правим опити и е възможно да съм бременна и съобразиха по техните думи АБ. Въпреки това умрях от притеснение, на 29.10. Си направих и другия тест Престо,който показа абсолютно същото като първия , втора черта малко по-бледа от контролната. По -късно отидох на лекар, които ме прегледа на ехограф , включително и вагинален и каза,че бременност не вижда. Посъветва ме да изчакам една седмица и ако все още няма М да отида отново. Единственото хубаво в случая е ,че при евентуална бременност АБ няма да са й повлияли. Честно казано съжалявам,че не направих кръвни тестове, а сега трябва да изчакам понеделника. За сега си взех още един ShuarCheck за утре сутрин.
Вече притеснението ми е дали не е извънматочна бременност....

# 43
  • София
Престо не са никак,ама никак точни,и на мен ми показа веднъж бледа втора черта,ама не беше бременност.Вземи един Sure chec и с първа сутрешна урина го направи.

# 44
  • Пловдив
Направих, същия резултат.
Днес направих кръвен тест 1366. Сега вече много ме тресе да не е извънматочна бременност .

Общи условия

Активация на акаунт