Да помогнем на съфорумка - Мама Цоцоланка

• 127 880
  • 758
  •   1
Отговори
# 135
  • bad@ss
Кураж!

Аз не получих потвърдителен мейл от пейпал, но вярвам, че транзакцията е успешна. При мен изписа Diana при операцията.

# 136
Маме! С теб съм.  Heart Eyes

# 137
  • София
Маме, силни прегръдки и положителна енергия от мен!  Hug
Запази оптимизма, куража и желанието си за борба! Няма
как борбата да не е успешна, особено с бг-мамите до теб!  Simple Smile Heart Eyes
Ще помогна с каквото мога!   bouquet

# 138
Здравейте, мили хора!

Днес получих поръчаните опаковки Ламинин и Ламинин омега. Благодарение на вас имам осигурена хранителна добавка за 4-5 месеца напред. Благодаря ви от сърце!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Пия ги по схема....

Днес се занимавах с хубави емоции около бала. Утре очаквам матурата и знам, че всичко ще е наред с нея.

Бих искала на всеки лично да благодаря за подкрепата и помощта - Бог да ви върне стократно добрината! Все още доброто е живо! Обичам ви!!!!!! Hug Hug Hug

# 139
  • Русе
Маме, имаш ли нужда от още нещо? Парички или каквото и да е? за бала? За другите деца?

И тук ти казвам: ти си невероятна късметлийка с всички тези приятели. Просто няма как да не оздравееш с толкова искрени пожелания и молитви!  Hug Hug Hug Hug Hug

# 140
Пожелавам ти успех на детето на матурите, весело изкарване на абитуриентския бал, на теб да дочакаш внуци  bouquet

# 141
Мамо Цоцоланке, бързо оздравяване!  Hug

Благодаря ви , ами аз изпратих от сащ не знам дали PayPal изглежда по различен начин , но написах мейл адреса и не ми показа нейното име , а само че съм изпратила конкретната сума и утре ще е налична . Надявам се наистина да получи скромната ни помощ . Другата седмица ще получа пари и ще пратя пак . Ох сега видях че са ми пратили мейл и в него пише името й - Диана , значи правилно съм пратила . Прегръдки от Сащ и дано лечението да ти помага .
При пейпал, би трябвало паричките да се получат веднага (до 1-2 минути).
Това излиза след транзакцията:
Скрит текст:

# 142
  • SHOOT ME 10 $
Мама Цоцоланка
Явявай ни се всеки ден с по няколко думички , да виждаме ,че си добре .
Имаме нужда ...  Sob

# 143
Балерина , на мен ми изписа че парите ще са available on may 22 . Тоест отнема 1 ден , най- вероятно защото съм в сащ и сайта изглежда малко по- различно . Както и да е получих мейл с потвърждение че са преведени точно на нея . Така че съм сигурна че ще ги получи Simple Smile скоро ще преведа пак , не познавам потребителката и от скоро пиша във форума не съм запозната , но ако наистина има 4 деца - това е геройство . Пожелавам успех на матурата и весел абитуриентски бал . Децата са най- големият ни стимул за живот.

# 144
  • София
... скоро ще преведа пак , не познавам потребителката и от скоро пиша във форума не съм запозната , но ако наистина има 4 деца - това е геройство . Пожелавам успех на матурата и весел абитуриентски бал . Децата са най- големият ни стимул за живот.
Да, Диди има 4 прекрасни деца и невероятно любящ и грижовен съпруг, който работи здраво, за да се грижи за семейството си. Пак ще се повторя, че се радвам, че толкова хора се отзоваха и с радост отново биха помогнали финансово, защото семейство Гошеви са изключително стойностни и благородни хора. Деца като Вили, Рая, Йоан и Сами са нашето бъдеще! От такива деца нашата изстрадала страна има отчайваща необходимост, за да запазим нашите изконни ценности и добродетели!

# 145
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Маме ... здраве, здраве, здраве  Hug Ще го имаш - вярвам в това Simple Smile
Успех и късмет на днешното ДЗИ на абитуриента  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 146
и аз не съм редовен член на форума и не познавам добре Мама Цоцоланка, но след прочетеното от вас не можах да подмина. Искрено се надявам да премине през това изпитание бързо и всичко да се нареди. Единственото за което съжалявам, е че не можах да помогна с повече. Кураж   bouquet

# 147
Мама Цоцоланка, обсъди с лекуващият те лекар вариантите за включване на повече добавки. Ще помагаме, не се притеснявай за цени Simple Smile. Химията трябва да се "гони", това е важното сега.

# 148
Маме, сигурна съм, че никой от нас не би имал против да си помогнете с тези пари и за нещо странично, то здравето идва с щастието и свободния дух Hug  Не мислете сега точно за пари и разходи. Пак ще преведем, защото всички ние имаме нужда от толкова хубави хора като вашето семейство, особено сега, когато всички казват, че българинът е станал обезверен, злобен, единак, егоист, аз искрено се радвам, че има хора като вас - борбени, силни, усмихнати, добри! Изкарайте си хубаво престоящия празник на детето, всички сме с теб, скоро знам, че ще ни пишеш, че си го преборила, няма как с подобна сила като твоята да не го надвиеш  Heart Eyes

# 149
  • София
Маме, сигурна съм, че никой от нас не би имал против да си помогнете с тези пари и за нещо странично, то здравето идва с щастието и свободния дух Hug  Не мислете сега точно за пари и разходи. Пак ще преведем, защото всички ние имаме нужда от толкова хубави хора като вашето семейство, особено сега, когато всички казват, че българинът е станал обезверен, злобен, единак, егоист, аз искрено се радвам, че има хора като вас - борбени, силни, усмихнати, добри! Изкарайте си хубаво престоящия празник на детето, всички сме с теб, скоро знам, че ще ни пишеш, че си го преборила, няма как с подобна сила като твоята да не го надвиеш  Heart Eyes
Peace Точно това исках да й кажа на Мамето!

Общи условия

Активация на акаунт