Да помогнем на съфорумка - Мама Цоцоланка

• 127 380
  • 758
  •   1
Отговори
# 75
  • ГОре на черешата...
Митко, и за теб -   bouquet!

# 76
  • SHOOT ME 10 $
mari_eta
Благодаря
а това е за Мамчето

# 77
Скъпи, мили приятели......

От сърце благодаря за всички мили думи, които прочетох за себе си!!!!!
От сърце благодаря за парите, които постъпват по сметката ми и в пей пал.......

Бше написано за отчет....До този момент са се събрали малко под 2000лв.
Приятели, това е огромна сума за мен. За Ламинина ми казаха, че е хубаво да се пие поне 5 месеца. Заедно с него пия и Ламинин омега - препарат, който увеличава действието на Ламинин. И двата препарата са на цена около 75 лв. Преди малко поръчах по 3 опаковки от всеки. Утре ще са при мен. Всяка опаковка е за около 7 до 10 дни - според зависи каква е схемата. Вие ми осигурихте едно допълнително подсилване на организма между 2 химиотерапии. Благодаря ви!!!! Уверявам ви, че парите ще бъдат използвани за моето лечение, здраве и възстановяване!!!!!!!

Химиотерапиите са ми през 21 дни, следващата е на 2 и 3 юни. Първо са кръвните изследвания и след това - ако са добри - се назначава химиотерапия. Преди химиотерапията ми се влива 2 часа едно лекарство, което е точно за моя лимфом - Мабтера. Казват, че то  е много добро, защото унищожава само туморните клетки, без да засяга здравите. За него стойностите на черния дроб трябва да са ми добри.

Поддържам алкална диета, купуваме всеки ден сурово козе мляко, пия и билки, сега и тази хранителна добавка приемам и мога да кажа, че на този етап се чувствам добре. Миналата седмица бях уморена, но тя бе седмица след химиотерапия. Тази седмица, и особено днес - чувствам, че имам сили. Старая се всеки ден да съм на разходка, да съм активна.

Не си позволявам никакви лоши мисли, вярвам силно, че с Божията сила аз ще изляза победител! Вярвам в Доброто, вярвам в победата, вярвам, че ще дочакам и правнуци!!!!!!

Благодаря ви много за подкрепата, за насърченията, това ми дава допълнително сили и кураж, че ще се излекувам напълно!!!!! Благодаря ви, че сте до мен!!!!! Обичам ви!!!!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Да, от ноември месец - когато ми казаха, че имам рак - не съм много активна във форума......Не само по емоционална причина, но имаше един период, в който и физически ми бе невъзможно и трудно да върша каквото и да било. Вие също ми липсвате!!!!!!!

п.п. замислям се върху ника си....отслабнах над 40кг.....дали съм вече Цоцоланка?????? Mr. Green Обичам си ника!!!!!!

# 78
  • ГОре на черешата...
Маме, ти си Цоцоланка - преливаш от любов и добро, така че си е съвсем на мястото!
Ще бъде всичко, което е в мислите ти Peace Heart Eyes Hug!

# 79
Диде, кураж. При толкова много любов около теб, няма съмнение, че злото ще избяга с подвита опашка.
Всички тук ще ти помогнем с каквото можем.  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

П.П./ И в никакъв случай не си сменяй ника - той е емблематичен за форума.  Wink

# 80
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Цоцоланке, нали знаеш, че и да си смениш ника, все мама Цоцоланка ще си останеш!  Hug
Радвам се, че са се събрали пари, ако има нужда и още ще съберем и съм сигурна, че ще се оправиш и внуци и правнуци ще гледаш, поне 16 броя!  Mr. Green

# 81
  • Mars Hotel
Чак сега виждам темата. Маме, ти си силна жена и ще се справиш и с това.  Hug Радвам се, че се чувстваш добре и че от поста ти се усеща оптимизъм. Ще помогна с каквото мога, а на теб и семейството ти пожелавам всичко най-прекрасно.   bouquet

# 82
  • София
Мама Цоцоланка, успех в лечението! Ти си силна и има много доброта в теб! Ще победиш болестта! Изпращам ти много положителна енергия!  Praynig  

# 83
  • София
Мама Цоцоланка, от мен прегръдка  Hug  за много сила и вяра, с пожелание за бързо оздравяване

# 84
Мила Мама Цоцоланка, имаш и моята подкрепа сега и за в бъдеще. Уверена съм, че ще се справиш, толкова много хора вярваме в това, а и ти самата си пълна с надежда. Това е прекрасно!
Ще се помоля и аз за твоето скорошно оздравяване и ще те подкрепя и финансово.
Желая много сили както на теб, така и на твоето семейство. Не губи вярата, надеждата и любовта си!  Hug

# 85
Ех, Дидка! Hug
Ще се справиш, сигурна съм!
А ние всички ще помагаме с каквото можем!  bouquet

Mариетка,   bouquet

# 86
  • ГОре на черешата...
Ох, не мога да се сдържа - Камъчеееее Hug  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 87
Маме, доколкото разбирам лечението ще е продължително, не чувствай никакво неудобство, когато тази сума се изчерпа да ни кажеш, за да изпратим пак. Сигурна съм,че всички заедно ще победим гадната болест и всичко ще е наред, ще видиш Hug Не си сама, да знаеш, можеше да е всяка една от нас, ще те подкрепяме, до деня, в който влезеш и напишеш- здрава съм!

# 88
  • Ænima/Albuquerque
Маме, ти можеш, защото си силна! По-силна от всяка една пречка, дето тоя живот може да ти изпречи! В мое лице имаш приятел.

# 89
  • София
Не си сама, да знаеш, можеше да е всяка една от нас, ще те подкрепяме, до деня, в който влезеш и напишеш- здрава съм!
По-добре от това не бих могла да го кажа.  Hug
Цоцоланке.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт