Да помогнем на съфорумка - Мама Цоцоланка

• 127 077
  • 758
  •   1
Отговори
# 420
  • Другата България
Да, да, имах предвид независимо от 50 нагоре.
Но и 50 дават право на пенсия, просто коефициентът е най - малкия възможен. Peace

# 421
  • Варна
50 % влиза, стига да не се касае за социална пенсия; трябва да имаш определен трудов и осигурителен стаж, в зависимост от възрастта. Всичко е написано в линка, който пуснах по-горе. Peace

# 422
Баща ми не получи пенсия с 49% и след това обжалва.

А помогна ли му това обжалване? Защото и мен ме съветват да обжалвам тези 50%, защото са подигравка и аз не знам какво да правя......

chockolina, Merri_An, благодаря ви, чувствам се успокоена вече!  Heart Eyes Hug

# 423
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да, помогна му, при това решението беше за три години. Затова те и посъветвах да обжалваш Peace. За съжаление обаче пак ще се наложи да почакаш докато ти дадат дата за нова комисия.

# 424
Да, помогна му, при това решението беше за три години. Затова те и посъветвах да обжалваш Peace. За съжаление обаче пак ще се наложи да почакаш докато ти дадат дата за нова комисия.

За да получа по-добра сума трябва да ми дадат над 71% - а това не знам дали ще стане....Според мен - трудно.....

# 425
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да, сумата се определя по някаква формула от стажа, вида на заболяването и процентите инвалидност. При баща ми беше сърдечно-съдово и пенсията възлизаше на 360 лв.

# 426
  • Другата България
Да, сумата се определя по някаква формула от стажа, вида на заболяването и процентите инвалидност. При баща ми беше сърдечно-съдово и пенсията възлизаше на 360 лв.
Точно, и се умножава с един коефициент, който при 50% те процента е най - нисък. За съжаление.

# 427
Щастлива съм, че мога да почерпя!!!!!!! Две в едно!

Рожден ден - 42години и Годишнина от сватбата - 23 години!!!!!!

Скрит текст:

Здраве, здраве и само здраве ви желая!!!!!!!

# 428
  bouquet  Сърдечни пожелания за здраве и дълголетие, да дочакате заедно дузина внуци и поне две дузини правнуци, все така в любов, хармония и подкрепа   bouquet

# 429
Честит рожден ден! Още дълги години да черпиш и да посрещаш гости за рождени дни! Много здраве за теб!  Heart Eyes

# 430
  • София
Честит Рожден Ден Маме!   bouquet 

Здраве,здраве,много здраве ти желая!
Нека предстоят щастливи дни за теб и прекрасното ти семейство и да празнувате заедно златна сватба! Hug

# 431
Честит рожден ден - много здраве ти желая и само поводи за радост и усмивки!
Честита годишнина, също така! Бъдете все такова хубаво и сплотено семейство, обичайте се винаги!   bouquet

# 432
  • Пловдив
Честит празник,Мама Цоцоланка! Бъди здрава и много щастлива с прекрасното ти семейство!   bouquet

# 433
  • Телиш/Плевен
Честит рожден ден и честита годишнина, Маме! baloni
Да сте живи и здрави цялото прекрасно семейство! Hug

# 434
Честит рожден ден, Маме   bouquet
Здраве, здраве и пак здраве ти пожелавам, на теб и цялото ти семейство  Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт