бременност

• 1 939
  • 5
  •   1
Отговори
здравейте мами искам да ви попитам кога след раждане може пак да се забременее

Последна редакция: вт, 19 май 2015, 15:20 от Vanq Marinova

# 1

Още след първата овулация. Месец-два може би.

# 2

Още след първата овулация. Месец-два може би.
,защото на 16 март родих по рано от термина ми и детето ми по4ина и си искаме друго детенце

# 3
  • Враца
Поне 6 месеца трябва да изчакаш преди да правите нови опити. Не ти ли го обясниха в болницата това? Най - вероятно има и причина за случилото се, намери я и я отстрани преди следваща бременност. Успех ти желая и съжалявам за това през което си минала.

# 4
Поне 6 месеца трябва да изчакаш преди да правите нови опити. Не ти ли го обясниха в болницата това? Най - вероятно има и причина за случилото се, намери я и я отстрани преди следваща бременност. Успех ти желая и съжалявам за това през което си минала.
нищо не са ми казали кога да правиме опити за беб4е,на 3 месец прокарвях штото ми бе6е отлепена плацентата и до 16 март никакви проблеми,на 16 март полу4их болки и отидох лежах няколко 4аса в болницата и ми спукаха водите нито сам имала високо кръно нито ништо даже  тоновете на детето ми не се губеха а и ми пускаха системи за предизвикжане на контракците

# 5
Отиди на преглед при гинеколог. Обясни всичко, нека те прегледа. Лекарят ще прецени кога. Организмът ти има нужда от възстановяване. Ако бързаш, излагаш на опастност и следващата бременност, ако тялото ти не е готово да я износи. Съболезнования за загубата ви.

Общи условия

Активация на акаунт