Парфюмни размисли и страсти - 190

• 86 808
  • 735
  •   1
Отговори
# 375
  • Germany
Девойки и младежи, моля за съвет  Praynig
След две седмици съм поканена на фирмено неофициално парти в клуб под мотото NO MAN NO CRY  Mr. Green
с тази водеща песен
Давайте идеи кой парфюм отива на това парче и на това мото  Thinking

# 376
От днес до 25-ти има -20% на парфюми и козметика в Debenhams. Simple Smile
Само на определени неща обаче, не на всичко. Peace
Възможно е. Аз не видях да пише някакви ограничения и за това предположих, че включва всичко. https://instagram.com/p/38Uv7CDzqR/

# 377
Цитат
debenhamsbulgariaТази седмица в Debenhams - спестете 20% ДДС за мъжки, дамски и детски дрехи и аксесоари, както и за избрани продукти в козметика и парфюмерия! До 24 юни!

# 378
както и за избрани продукти в козметика и парфюмерия! До 24 юни!
Това съвсем случайно са го пропуснали на картинката. Mr. Green

kovatcheva, на знам защо, но първото, за което се сетих е нещо на Narciso Rodriguez.

# 379
Момичета, има ли разновидности на Водата на чудесата, с разлики в аромата?
Има, но са лимитки, това например му липсва пипера. Много съжалявам, че го размених преди време.
http://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Eau-des-Merveilles-Con … llation-3176.html
Останалите лимитки не познавам.

# 380
Момичета, има ли разновидности на Водата на чудесата, с разлики в аромата?
Има, но са лимитки, това например му липсва пипера. Много съжалявам, че го размених преди време.
http://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Eau-des-Merveilles-Con … llation-3176.html
Останалите лимитки не познавам.
Да и аз харесвам много точно тази версия, обикновения не мога да го нося точно заради пипера.

# 381
  • София
Някакви мнения за този аромат на Шисейдо http://www.fragrantica.com/perfume/Shiseido/Zen-for-Men-White-He … dition-11036.html Как са откъм трайност техните аромати?, Не съм ползвала нищо на тая марка до сега.

Pipi_ - Макар и с доза закъснение, ето и моето мнение по питането ти.

Shiseido Zen for Men White Heat Edition е чудесен избор за жегите, защото е най-вече свеж, чист, зелен.
Не е сложен, но не е и нужно, защото целта му е да даде искряща свежет в топлите дни и той се справя добре. Старта му е буквално режещ, благодарение на подчератните цитруси, но после поумеква и завива към зелени нотки. Като трайност - прилична е за такъв тип по-леки и летни парюфми- някъде около 5 часа, а шелйфа - приличен, като в развитието си е по-тих и близък до кожата.
Ако трябва да съм честен, Zen for Men ми допада повече като цяло, но ако трябва да избера един от двата за ползване в жегите, бих избрал White Heat Edition, заради изчистената и свежа композиция.
Някои може да го намерят за семпъл, скучен, но според мен, за летен парфюм е прекрасен.

Докато сме на тази свежарска тема, по питането 
Мнения за водата на Serge Lutens, моля? А за Laine de Verre?

Много ми допада L’Eau Serge Lutens, защото го усещам като глъдка свежа и кристална вода насред пустиня - зелен, свеж, изчистен, позитивен.
Подарих го на сестра ми наскоро, защото тя си пада по такив тип чисти и минималистични аромати и тя остана очарована. Страхотен избор за лято. Смятам, че L’Eau е добър пример за хубаво представени алдехиди.
Но това е моето мнение де, за други може да е обикновен и плосък парфюм.

# 382
Девойки и младежи, моля за съвет  Praynig
След две седмици съм поканена на фирмено неофициално парти в клуб под мотото NO MAN NO CRY  Mr. Green
с тази водеща песен
Давайте идеи кой парфюм отива на това парче и на това мото  Thinking

Не знам защо, но това което ми идва на ум докато го слушам са две неща -Serge lutens feminite du bois  и histoires de parfums moulin rouge 1889   Crazy

# 383
Някакви мнения за този аромат на Шисейдо http://www.fragrantica.com/perfume/Shiseido/Zen-for-Men-White-He … dition-11036.html Как са откъм трайност техните аромати?, Не съм ползвала нищо на тая марка до сега.

Pipi_ - Макар и с доза закъснение, ето и моето мнение по питането ти.

Shiseido Zen for Men White Heat Edition е чудесен избор за жегите, защото е най-вече свеж, чист, зелен.
Не е сложен, но не е и нужно, защото целта му е да даде искряща свежет в топлите дни и той се справя добре. Старта му е буквално режещ, благодарение на подчератните цитруси, но после поумеква и завива към зелени нотки. Като трайност - прилична е за такъв тип по-леки и летни парюфми- някъде около 5 часа, а шелйфа - приличен, като в развитието си е по-тих и близък до кожата.
Ако трябва да съм честен, Zen for Men ми допада повече като цяло, но ако трябва да избера един от двата за ползване в жегите, бих избрал White Heat Edition, заради изчистената и свежа композиция.
Някои може да го намерят за семпъл, скучен, но според мен, за летен парфюм е прекрасен.

Докато сме на тази свежарска тема, по питането 
Мнения за водата на Serge Lutens, моля? А за Laine de Verre?

Много ми допада L’Eau Serge Lutens, защото го усещам като глъдка свежа и кристална вода насред пустиня - зелен, свеж, изчистен, позитивен.
Подарих го на сестра ми наскоро, защото тя си пада по такив тип чисти и минималистични аромати и тя остана очарована. Страхотен избор за лято. Смятам, че L’Eau е добър пример за хубаво представени алдехиди.
Но това е моето мнение де, за други може да е обикновен и плосък парфюм.

Благодаря за мнението, Deetron.  Hug

# 384
  • София

Благодаря за мнението, Deetron.  Hug

Pipi_  Simple Smile То аз не не написах кой знае какво в конкретика, но парфюма е наличен из реалните магазини за тест, така че може да го откриеш нейде и свериш дали отговоря на очакванията и вкуса ти.

Като говорим за свежи летни парфюми, бих искал да напиша 2 думи и за Mancera Wave Musk  for women and men

http://www.fragrantica.com/perfume/Mancera/Wave-Musk-15207.html

Доста позитивни впечатления остави първата ми среща с въпросната марка - Mancera. По-рано споменах, че имам пробички за тест, няма да се повтарям пак излишно, така че направо към същината.
Ако Том Форд Сахара Ноар с едно пръсване в миг ни отвежда в църква, то Mancera Wave Musk на секундата ни пренася на брега на морето  Heart Eyes
Фантастичен морски аромат! Не ми е голям опита с класни морски аромати, като тоталния ми фаворит до сега беше L`Erbolario Fiore dell'Onda, сега към него добавям и Mancera Wave Musk.
Разликата между двата е, че докато Fiore dell'Onda доставя аромата на морски пясък, камъни галени от вълните, Wave Musk дава усещане за море, пречупено през аромата на нероли...което допълнително го зарежда с доза витална свежест и сапунена чистота.
Wave Musk, подобно на Fiore dell'Onda е чисто морски аромат и няма някакво сложно развитие, но определно е невероятен аромат.
Знам, че описанието ми е малко абстрактно, но така ми се струва, че най-точно бих могъл да го опиша.
Ако Fiore dell'Onda синтезира аромата на море, през призмата на морската вълна, която се плъзга по пясъка и скалите, и оставя едно свежо, хладно, солено и буквално усещане на току що намокрен морски камък, Wave Musk ни доставя морето от втория ред   Grinning
Или иначе казано, Wave Musk излъчва аромата на море, но в момента, когато сме по-назад от самия плаж и пясък, когато има около нас вече има храсти, свежа зелена трева или каквто и да е зеленинка... Simple Smile

Последна редакция: пн, 15 юни 2015, 23:54 от Deetron

# 385
Deetron, дамският го познавам, но мъжкият не съм тествала никога. Тук в момента не го намирам никъде /убеждават ме, че е лимитирана серия и никъде го няма/. Както и да е, твоето ревю ме убеди да го взема.
Поздрави!  Peace

# 386
Здравейте, някой спомена наскоро ето това: Artemisia Penhaligon`s for women
Може ли малко повече за този аромат и за марката, моля!

# 387
  • София
Девойки и младежи, моля за съвет  Praynig
След две седмици съм поканена на фирмено неофициално парти в клуб под мотото NO MAN NO CRY  Mr. Green
с тази водеща песен
Давайте идеи кой парфюм отива на това парче и на това мото  Thinking

kovatcheva - То цял труд 200 страници може да се напише по темата "NO MAN NO CRY", а ти искаш ей така парфюм да изберем  Mr. Green
Поне моя мъжки прочит на "NO MAN NO CRY" говори за три думи - свобода, сила, щастие   Mr. Green
В този ред на мисли, смятам, че всяка жена би трябвало да сложи този любим парфюм от своята колекция, който смята за най-провокативен, нестандартен, бунтарски, изразителен, и който носи рядко, но сега за повода би носила с радост, без да се притеснява кой какво ще си помисли  Simple Smile

Мисля си, че 1826 Histoires de Parfums for women би ти отивал иделно  Simple Smile
Друг, който ми хрува ей така е La Petite Robe Noire Eau de Toilette  Simple Smile

# 388
Здравейте, някой спомена наскоро ето това: Artemisia Penhaligon`s for women
Може ли малко повече за този аромат и за марката, моля!

Артемизия е сладък, пудрен аромат. Напомня бебешка пудра, ухае на бадеми, ванилия, муск, такива работи. Прилича доста на този: http://www.fragrantica.com/perfume/The-Different-Company/Pure-eVe-12344.html , но е доста по-тих и леко по-цветен от Pure Eve.

Аз лично не можах да се впечатля от нито един от ароматите на Penhaligon's досега. Тествах и един от последните им, ето този: http://www.fragrantica.com/perfume/Penhaligon-s/Vaara-18719.html , но ми се стори твърде розест и воднист. Нямаше и помен от мед, кориандър, дюля, които са в състава.

# 389
Vrabcho, благодаря, ще си поръчам мострички да пробвам, няма да стрелям на сляпо.

Общи условия

Активация на акаунт