Парфюмни размисли и страсти - 190

• 86 769
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Благодаря за новата тема!   bouquet Парфюм не нося когато отивам на плаж, на фитнес, често когато съм на дълъг път, когато съм болна или просто нямам настроение. Като се замисля и вкъщи не нося парфюм, когато излизам и случайно забравя да се напръскам, после ми е криво и се чувствам "гола". За щастие това се случва супер рядко  Mr. Green Коментираните молекули за пръв път ги чувам  Blush , а парфюм без аромат ми е върха на безсмислицата  Laughing

# 46
Благодаря за новата тема   bouquet
По темата - парфюми обикновено  нося в зависимост от настроението- понякога всички парфюми ме дразнят и предпочитам да съм по без такъв, понякога ми се носят няколко неща едновременно и все се чудя кое точно да сложа. Иначе и аз когато съм болна не слагам парфюм, а когато  ще съм с малки деца или не слагам или гледам да е някакъв много лек, като например Claire de musc на СЛ или Hiris  на Hermes. Молекулите и не парфюма на JHG   за съжаление не ги познавам.
А извън темата да попитам дали в София се предлагат някъде Parfumerie generale, по специално ме интересуват Musc maori ,Aomassai  и iris taizo  и дали знаете долу горе на какви цени вървят?

# 47
Парфюм почти не нося, когато съм си вкъщи, освен ако не пробвам нещо. При малко бебе и на интервю ходя с Не парфюма.

Ексцентричната молекула, не помня коя беше, миришеше на вода, доколкото същата мирише. Laughing

# 48
  • София
Благодаря за новата тема!   bouquet
И аз не нося парфюм само когато съм болна, иначе и в къщи слагам и на плаж малко зад ушите.  Simple Smile Имам и много харесвам Не парфюма. При мен се усеща добре и е доста траен.  Peace

# 49
Много добро ревю на ЕМ 1 на Натали в Аромастилницата. Съжалявам, че наскоро бях съвсем наблизо до бутикът, в който се предлагат, и не се отбих да ги тествам.

# 50
  • София
Благодаря за темата   bouquet

И на мен почти не ми се случва да изляза без парфюм, само в много редки случаи забравям Laughing

Имам едно питане, сещате ли се за мъжки парфюм който да е подобен на Chanel Cristalle Eau Verte? Не че пречи мъжа да си носи и Кристал о Верт-а, но ако открия някой подобен, но мъжки, бих го снабдила с него  Simple Smile

Последна редакция: ср, 20 май 2015, 19:17 от I walk alone

# 51
Интересна тема.   bouquet
Не се парфюмирам като повечето посочили на плаж и когато съм болна. Също и ако детето е болно.  Sad
Дори да съм сама в къщи пак си слагам парфюм за мен си и за настроение.  Grinning
Не знам каква е идеята за аромат без аромат.  newsm78

# 52
Проверих ги тези молекули, iso e super се използва в много парфюми.
Познавам го от Непарфюма, долових го и в Каламити Джей, а в много топло време изби и в Градската кралица и удави цялата композиция. Не е чак да не мирише на нищо.

Линкът е итересен.  Peace
Перлите на Лалик са 80% Iso E Super. Хм....
http://en.wikipedia.org/wiki/Iso_E_Super

# 53
  • София
Слагам парфюм винаги, когато се сетя. Най-често пропускам, когато съм зарината с работа.

На тренировка предпочитам да съм без парфюм, в залата идва една красива дама, която винаги ухае на  Коромандел или нещо много подобно на него, не е приятно... в един момент кислородът бива превзет от пачули, какао и т.н.

# 54
Почти няма момент, в който да съм без парфюм. Май само на плажа не слагам и то мисля не, защото не искам, а защото не знам какво би отивало и не би ме задушавало на тази жега Simple Smile

Момичета, извън конкретната тема, спешно търся отзиви за Аква на Роберто Кавали, защото ми го предлагат на много добра цена, а нямам време да отида да го пробвам. Трябва да реша до утре. Става ли за лятото? Обичам плътни и трайни аромати, но в никакъв случай не усмъртяващи, особено за лятото. Не обичам акватици, а четох, че въпреки името си, този не е такъв и именно затова ме привлече. Гледах отзивите във Фрагрантика, ами противоречиви са, та не знам...  Crazy

Последна редакция: ср, 20 май 2015, 22:24 от Venel82

# 55
Парфюм не слагам,когато пътувам на дълъг път.Често ми се е случвало да ми се гади от моя собствен и имам едно наум,така намразих няколко парфюма,не понасям и околните(особено в автобус) да са буквално окъпани..

# 56
  • The Evergreen State
Парфюм ползвам като излизам някъде, обикновено рано сутрин преди да тръгна за работа, не подновявам през деня или вечерта. През уикенда ако излизам също слагам помалко.

Нямам правило да не ползвам парфюм в определени ситуации като посещение в болницата, при бебе, като съм болна, на плажа, на интервю, на ваканция, на планина и т.н. (по принцип ползвам много малко обаче, само по едно пръс зад ушите и това ми е за целия ден).

Не слагам като ходя на спорт, също и ако не съм имала възможност да вема душ, смятам че парфюма е много по-красив на чиста кожа. Не харесвам като усетя и на друг парфюм примесен с друго освен чиста кожа.

# 57
Здравейте, момичета да се отчета. Преди малко си получих парфюмите. В крайна сметка поръчах S Ferragamo F for Fascinating Night и така бленуваният Dupont pour Femme. Благодаря на Бижу за предупреждението да не се стряскам при първото пръсване с Dupont. Въпреки, че едва пръснах ... уплаших се Laughing Много силен се оказа, но сега като че ли започна да поутихва. С нетърпение чакам да се покажат пачули, мускус, амбра и мъх. Другият е доста по лек, сладък в началото, но постепенно сладостта изчезва и става доста приятен. 

# 58
 Hug
Парфюм не слагам когато пътувам,спортувам,отивам при болен,когато съм на плаж.Ако в къщи някой или аз сме болни също не.Никога поторно с цел освежаване и задължително преди лягане
http://www.amazon.de/Cartier-Baiser-Vol%C3%A9-Eau-Parfum/dp/B005 … p;keywords=cartie
Купих го за рожденият ден на най-милата ми приятелка. Heart Eyes

# 59
Парфюм не слагам когато хукна да купувам нов разбира се.Ако цял ден съм в къщи също,иначе и да забравя излизайки в чантата винаги има нещо скритичко за такива случаи.Не парфюма на Жулиета  нещо ми е странен,не мога да го отразя някак си.Сложих го на ММ и много интересен ми се стори,на моята кожа не пасва.Сега съм влюбена в Sadanne Slumberhouse for women and men.Много ме радва ,започва с едни ягоди после на животно ми удря ,но когато се успокои става едно чудо.Искам го.

Общи условия

Активация на акаунт