Парфюмни размисли и страсти - 190

• 86 775
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
  • София
kovatcheva -   bouquet
Моля ти се! Как ти хрумна такива думи за срам да пишеш след мен??? То аз трябва да се чувствам засрамен и да не си вясвам носа тук поне година, след като подвех 2 момичета да си вземат парфюми по споделени впечатления тук...
Много литри класни парфюми имам да издуша, докато се доближа до твоя опит и винаги приказни описания...Hug

Та, имам проба от Boss Number One и ще споделя впечатления.
Абсолютно точно си описала парфюма - шапка свалям! Дето се вика, ако нямах пробата - бих го накликал на мига, ноооооо тестовете при мен са противоречиви.
Наистина носи духа на по-старите мъжки аромати - има характер, има сила и тежест, улегнал и зрял...
Мъховете, дървесината, канелата - ммм - да! Обаче, понякога има едно обаче Mr. Green, при мен, иначе любимата медна нотка се развива странно, да не кажа неприятно...
Ще е силно да кажа, че отива на котешко пишкано, но да кажем, че не е меда, който очаквах и съм усещал от десетки други аромати, които ми стоят добре. Много е странно - предполагам, че на повечето от вас се случвала ситуация, в която помирисвате даден парфюм от кожата ви и доволно извиквате в екстаз - ох жесток е! Тествате след секунда - и ужас! Някаква нотка нахално ви разваля радостта  Twisted Evil Пак душкате-отново кеф! Ново душкане-ужас!
Ето това усещам от Boss Number One - харесва ми, че носи особен характер, както kovatcheva хубаво го е сравнила с Body Kouros, макар за мен е по-близо до Kouros, не толкова до Body Kouros, но може и спомените ми за тези парфюми да ме подвеждат...Та хем ме пленява, хем тази медна нотка ме отказва...
Подозирам, че в мен е проблема и най-вероятно химията не се получава за жалост...
Не мога точно да го обясня, защото не звучи логично да пиша колко ми харесва като цяло, но само една нотка ме отказва...Но това са ми реалните впечателния - силен парфюм от Хуго Бос, особено за тези, при които медната нотка в него се разкрива хубаво.  Simple Smile

Последна редакция: чт, 09 юли 2015, 02:13 от Deetron

# 661
  • Велико Търново
Лу, veka, благодаря ви  bouquet Ще пробвам на кожа/аз, като цяло съм почитател на Герлен и не бих пренебрегнала нов техен продукт/, от блотер не мога да придобия представа Wink

# 662
Момичета и момчета,здравейте.Може ли някъде да се намери Aramis в София newsm78?

# 663
Момичета и момчета,здравейте.Може ли някъде да се намери Aramis в София newsm78?
Най-добре да пробваш в бутиците на Estee Lauder.

Някой може ли да опише накратко Bottega Veneta Eau Legere? Дали се намира за тест в BZ или Sephora? В голяма чуденка съм за поръчка на сляпо. newsm78

# 664
  • на морето
Deetron, и аз се радвам, че споделяме едно и също мнение за парфюма на Dupont.  В интерес на истината се колебаех между Dupont Oud et Santal  и Dupont Oud Oriental. При мен обаче Santal по-бързо утихна, докато Oriental се разви прекрасно. Днес тествах и другия аромат от серията , а именно Dupont Oud et Rose. Пресните ми впечатления са много силно, режещо начало, агресивен сблъсък. След 15 мин ароматът се укроти, страстите се успокоиха, но аз рози не усетих. Много подправки и лека база ванилия. Реших да го тествам в по-студено време, понеже днес тук е много горещо и съм установила, че ароматите се видоизменят в такова време.
Във връзка с това искам да похваля L'Agent Agent Provocateur for women. Определено вече ще го ползвам лятото. В търсене на устойчив летен аромат реших да го изпробвам днес, като бях доста скептично настроена, мислех, че си е зимен аромат. Ами то като разцъфнаха едни зюмбюли, поне при мен, а на заден план рози. Леко опушен и балсамов. Никакъв натрапчив тамян. И все пак доста екстравагантен и непредсказуем. Веднага се сприятелихме и харесахме за лятото.
Не съм отявлен фен на марката, но ако някой може да ми препоръча някой друг аромат на  Agent Provocateur, ще му бъда благодарна. Hug Харесвам по-странни и изчанчени парфюми, с нестандартно развитие. Laughing

# 665

Много благодаря   bouquet

# 666
  • София

Много благодаря   bouquet

А от днес до края на седмицата има и 20% отстъпка  Blush
Преди малко получих някакво любовно съобщение  Wink

# 667
  • Стара Загора

Някой може ли да опише накратко Bottega Veneta Eau Legere? Дали се намира за тест в BZ или Sephora? В голяма чуденка съм за поръчка на сляпо. newsm78
Аз и друг път съм споделяла, че за мен лежерната Ботега е аромат на виолетки, от тези лилави бонбонки, лееко киселички, но приятно, примесен с мъхове, придаващи една тръпчивост и хлад, същевременно нежен и елегантен, нищо белоцветно не усещам при мен.

# 668
А с каква дълготрайност е и как го усещаш в жегите? Много е странно това с виолетките. Simple Smile

# 669
  • Стара Загора
А с каква дълготрайност е и как го усещаш в жегите? Много е странно това с виолетките. Simple Smile
Около 6-7 часа ми трае, ама аз пръскам по 5-6-7 пъти, вкл. и в сгъвките на лактите. Добре ми е в жегите, точно тази кисела нотка ми действа разхлаждащо. Ами, да, "убий ме", но виолетки усещам, това е личното ми, субективно усещане.

# 670
Марто, ползвал съм този https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSYMlK64cnz … 2hAjRu_UJ7qsU9zb9   Също е хубав, но по- тръпчив, по- плътен. Сега съм на този http://starcorp.bg/files/138305648883390.jpg   Но съм хвърлил око и на този  http://www.google.bg/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&so … =1436547723415823

# 671
За Bottega Veneta Eau Legere - това е един от най-харесваните от мен парфюми (имам над 60, и много скъпи, и бюджетни).
Не мога да описвам парфюмите по ноти, но мога да кажа, че това е много, много красив аромат. Изключително елегантен, с леко хладна елегантност, с характер, но без да се натрапва, но с присъствие. При мен няма бели цветя, цитруси, вилетки. Усещам леко опушени подправки, съвсем малко скъпа кожа, муск... Красив, много красив, благороден и скъп аромат.
Но това е моето лично мнение и субективно усещане, най-добре е, разбира се, да се пробва.
Да не забравя - събира комплименти и от мъже, и от жени. Много траен, с умерена проекция.

# 672
Много, много обичам Bottega Veneta, но не харесвам  Bottega Veneta Eau Legere. В него в допълнение има нещо зелено, което го прави по-свеж, но и по... как да кажа, обикновен от  Bottega Venetа, който намирам за един от най-елегантните аромати, които познавам. Ето тази елегантност в Eau Legere е изместена от свежест, която я прави всекидневен парфюм. Според мен е отнета от хубостта на първообраза с това разводняване на аромата.

# 673
 Да попитам парфюмите от www.enzo.bg хубови ли са,поръчвал ли е някой оттам и доволен ли е? Ако сте в бг откъде предпочитате да пазарувате качествени парфюми?

# 674
Да попитам парфюмите от www.enzo.bg хубови ли са,поръчвал ли е някой оттам и доволен ли е? Ако сте в бг откъде предпочитате да пазарувате качествени парфюми?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=856378.msg31140068#msg31140068

Общи условия

Активация на акаунт