Парфюмни размисли и страсти - 190

• 86 771
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Съвсем ни побъркаха с тези намаления Grinning! Днес си купих Ninfeo mio от John Lewis само защото беше намален на 39 лири и веднагически почнах да се чудя дали не пропуснах намаление тук в the Circle например? Или те май нямаха намаления сега? Твърдо смятам да си дам вече почивка от покупки!

Здравейте!
Искам да попитам дали някой има Paco Rabanne Invictus ?
Или пък Tom Ford Noir?
кой от двата е за предпочитане? Нямам наблюдения върху мъжки аромати , но трябва да избера.

Много харесвам Invictus - стои прекрасно върху един мой близък. Винаги ме изпълва топло чувство, когато го помириша върху него.

# 706
  • Бургас
Аз още не съм се възползвала от намалението в Beauty Zone, но от известно време съм влюбена в Jour d`Hermes Absolu - прекрасен е, просто не мога да повярвам, че съм го пропуснала до сега  Simple Smile Пробвала съм Jour d'Hermes и тъй като не ме впечатли чак толкова, че да го купя, после не съм обърнала внимание на Absolu....но ще поправя грешката си може би утре  Grinning
Познавайки себе си, подозирам, че след това силно ще пожелая Elixir des Merveilles Hermes, защото няма да мога да устоя и на него, особено като се захлади леко навън.  Simple Smile
И встрани от тези красоти, някой пробвал ли е и ако може да сподели впечатления от следните аромати:
http://www.fragrantica.com/perfume/Lalique/Lalique-2540.html /имам няколко парфюма на марката, но този не ми е познат/;
http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Guerlain-Aqua-Allego … Soleia-14177.html и
http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Aqua-Allegoria-Pamplelune-57.html
Не се ориентирам съвсем точно по пирамидите на ароматите, а по-скоро, когато се сравнят с дадена категория. Миналият път, когато питах за Aqua Allegoria Flora Nymphea, много ми помогнахте, за което благодаря  Hug Поръчах си мостра и в последствие се отказах от покупката, защото впечатленията ми съвпаднаха с коментарите на Бижу, Денси и още една съфорумка.
Ще бъда благодарна ако някой сподели мнение за тези три аромата!  Praynig

# 707
Здравейте някой да е ползвал LALIQUE WHITE .Мисля да го вземам , никъде го няма ,но всеки го хвали .Само в ензо го има и още няколко места .Какъв му е аромата някой да има наблюдения .

# 708
  • София
KDS, аз също много харесвам Jour d`Hermes Absolu.Прекрасен е, издържа доста дълго и в най-голяма жега, докато Jour d'Hermes някакси се губи или изчезва на моята кожа.Твърде вероятно ще придобия Абсолю съвсем скоро,но ме плаши факта,че не мога да го нося в дамска чанта - много тежи  Laughing.

Guerlain Aqua Allegoria Lys Soleia Guerlain for women го има в Дъглас и БЗ и можеш спокойно да го тестваш.Аромат на плаж в стила на Бронзовата богиня, но за съжаление при мен е адски нетраен и това е единствената причина да не го купя.

От Crazy days си тръгнах с много неща,но ароматната придобивка е Нилските градини.

# 709
KDS, ако се вярва на отзивите за Венера козметикс, че е надежден сайт, там цената на Жур абсолю е такава, каквато никакво намаление в Бюти зоните не може да ти предложи.
https://fragrances.bg/hermes-jour-d-hermes-absolu-edp-85ml-for-w … =Hermes&C=BGN

# 710
  • София
Здравейте,
Знаете ли дали мога да съчетая 20-те % отстъпка с талон + 10% отстъпка за рожден ден?

# 711
  • някъде там
Съвсем ни побъркаха с тези намаления Grinning! Днес си купих Ninfeo mio от John Lewis само защото беше намален на 39 лири и веднагически почнах да се чудя дали не пропуснах намаление тук в the Circle например? Или те май нямаха намаления сега? Твърдо смятам да си дам вече почивка от покупки!

Здравейте!
Искам да попитам дали някой има Paco Rabanne Invictus ?
Или пък Tom Ford Noir?
кой от двата е за предпочитане? Нямам наблюдения върху мъжки аромати , но трябва да избера.

Много харесвам Invictus - стои прекрасно върху един мой близък. Винаги ме изпълва топло чувство, когато го помириша върху него.

Факт , вече е закупен и връчен , строи страхотно на кожата....

# 712
Здравейте,
Знаете ли дали мога да съчетая 20-те % отстъпка с талон + 10% отстъпка за рожден ден?
Имаш рожден ден ли? А честито!

Здравейте някой да е ползвал LALIQUE WHITE .Мисля да го вземам , никъде го няма ,но всеки го хвали .Само в ензо го има и още няколко места .Какъв му е аромата някой да има наблюдения .
Lalique White е наистина много приятен парфюм - свеж, леко подправъчен и някак си придава добро настроение. Обаче при мен трайността беше 3-4 часа като го пробвах, което ми се стори малко, и затова не го купих въпреки добрата цена. Ако го видя пак някъде за тест ще му дам втори шанс, но както казваш е трудно откриваем.

# 713
Здравейте,

Lalique White е наистина много приятен парфюм - свеж, леко подправъчен и някак си придава добро настроение. Обаче при мен трайността беше 3-4 часа като го пробвах, което ми се стори малко, и затова не го купих въпреки добрата цена. Ако го видя пак някъде за тест ще му дам втори шанс, но както казваш е трудно откриваем.
В ензо го има 51 лв и мисля да го поръчвам влезнал ми е в главата само и не мога да го избия .Досега съм ползвал само АЗЗАРО почти всичко и мисля да сменя лятото с lalique дано остана доволен търся нещо цитрусово , а точно този го има .

# 714
Дами, снощи жена ми се прибра с Пантерата на Картие- тестван на кожа. Да не ставам груб или циничен, но цял ден ходя като бастун, и все тия феромони ми мътят мозъка. Що за аромат е това, направо ме подлудява. Тествала е правоъгълната бутилка, с шарката вътре. Четох им съдържанието и на двете, но тази в релефната бутилка ми се струва по- тежка, защото освен гарденията има и кожа и още други. Предполагам, че едната е лятна, другата зимна. Ориентирайте ме. А коя е по- нова.

# 715
Дами, снощи жена ми се прибра с Пантерата на Картие- тестван на кожа. Да не ставам груб или циничен, но цял ден ходя като бастун, и все тия феромони ми мътят мозъка. Що за аромат е това, направо ме подлудява. Тествала е правоъгълната бутилка, с шарката вътре. Четох им съдържанието и на двете, но тази в релефната бутилка ми се струва по- тежка, защото освен гарденията има и кожа и още други. Предполагам, че едната е лятна, другата зимна. Ориентирайте ме. А коя е по- нова.
sando тази с кожата ще да е зимната 100%

# 716
Точно това си помислих. Страхотна е тая Пантера, страхотна. Коша с прането, банята, от там коридора, като се прибрах тая вечер всичко миришееее, да не казвам на какво.

# 717
  • София
Здравейте,
Вече се информирах на място и споделям за тези, които също не знаят- комбинират се двете отстъпки и ползвах -30%. Heart Eyes

ScorpionKing, благодаря, но днес нямам рожден ден. Предстои.

# 718
  • София
Здравейте,

В ензо го има 51 лв и мисля да го поръчвам влезнал ми е в главата само и не мога да го избия .Досега съм ползвал само АЗЗАРО почти всичко и мисля да сменя лятото с lalique дано остана доволен търся нещо цитрусово , а точно този го има .
В parfumi-shop.net го има за 41 лв  Peace http://www.parfumi-shop.net/bg/ezine/show/lalique-white-m-m-.php
Пуснахте ми пак муха в главата с този White  Laughing И понеже обожавам и мъжкия Encre noir, накрая ще излезе, че харесвам само мъжки парфюми на Lalique  Crazy

# 719
  • на терасата

След този пост вече зная кой ще новият форумски парфюмен хит  Hug
Хм, трбява да се пробват по-обстойно тези Пантери щом така действат на мъжете Wink

Общи условия

Активация на акаунт