Парфюмни размисли и страсти - 190

• 86 812
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
  • Germany
Благодаря на всички! seemly, благодаря ти специално, че ми го показа в parfumdreams, освен че е на страхотна цена идва и с Guerlain Terracotta Make-up Pinsel четка за грим  Heart Eyes Офертата важи за всяка покупка на Герлен.
Без парфюм съм само като забравя да си сложа, или ако ще тествам нещо извън дома. Няколко пъти се хващам, че съм тръгнала без парфюм, а никога нямам нищо в чантата, срам голям! Другата ми срамна скорошна изцепка беше, както си вървя по улицата и виждам блотер на земята. Инстиктивно се наведох, взех го и започнах да го мириша  Crazy Crazy Embarassed Embarassed Много ме беше срам, като се усетих какво правя и как ли изглеждам отстрани  hahaha
На плаж си слагам парфюм винаги в косата, обичам да го усещам, като го носи вятъра около мен. Два са парфюмите, които стоят добре на плажа при мен - виолетовият ангел и лютите чушки. Усещам си ги през цялото време и винаги ми носят удоволствие и няколко пъти съм получавала комплименти на плажа за парфюм  Mr. Green

# 241
  • Belgium
Никога не ползвам парфюм на плаж и въобще когато ще се излагам на силно слънце. Могат да се получат такива красиви, никога немахаеми, пигментни петна от алкохола по шията или деколтето, че по-добре е страшно да се внимава.

Напълно подкрепям. Никога не нося парфюм на плажа. Той може да направи реакция дори с пигмента на боядисаната коса под жарките лъчи на слънцето.

Обичам да си ухая на плажното олио, а Биодерма Бронз, което ползвам напоследък си ухае идеално.  Heart Eyes

# 242
  • София
Мен ме нападат всякакви летящи насекоми - мухи, оси, пчели..., когато съм с парфюм сред природата. Дори  сух дезедорант не ползвам.

# 243
  • Canada
Разпалихте ми любопитството с този Код. Гледам му пирамидата, няма нищо общо с първоначалния Код, който въобще не ми хареса. До колко се усеща кафето в него?
Сега видях, че е излязъл Code Turquoise. За него имате ли отзиви? http://www.fragrantica.com/perfume/Giorgio-Armani/Armani-Code-Tu … -Women-30323.html

Честно казано, не усещам никакво кафе . За мен е приятна и балансирана комбинация от цитрус, ванилия, дърво и подправки.

# 244
Да въобще не се усеща кафе в Кода.

# 245
Втори път си развалям удоволствието с Teazzurra. Бях забравила, че съм го пробвала. Мирише ми на зелената Омниа, но точно нотката която не понасям, в Teazzurra е подсилена многократно.  Rolling Eyes

# 246
Благодаря! Hug Жалко за кафето. Зимата пробвах новия Опиум и си го харесах, но само за първите 15 минути. След това кафето изчезна. Уж търсих нещо друго с кафе, но така и не намерих. Sad

# 247
  • Бургас
Something new, ето тук се усеща доста кафе: http://www.fragrantica.com/perfume/Pierre-Balmain/Balmya-de-Balmain-3813.html; композицията обаче е доста нестандартна. Като цяло интересен аромат, но не допада на всеки. Няма нищо общо с Черния Опиум, по-скоро усещам някакви общи черти с Ноа на Кашарел, където също има кафе.  Peace

# 248
Да, Балмията е много интересен аромат. В състава има капучино и то се усеща в средните нотки и при определен климат, в по-топло и влажно, поне при мен. Не знам обаче дали още се намира по сайтовете.

# 249
Разпалихте ми любопитството с този Код. Гледам му пирамидата, няма нищо общо с първоначалния Код, който въобще не ми хареса. До колко се усеща кафето в него?
Сега видях, че е излязъл Code Turquoise. За него имате ли отзиви? http://www.fragrantica.com/perfume/Giorgio-Armani/Armani-Code-Tu … -Women-30323.html

Честно казано, не усещам никакво кафе . За мен е приятна и балансирана комбинация от цитрус, ванилия, дърво и подправки.
Какви подправки усещаш? На мен ми се набива ароматът на чубрица, по-точно шарена сол, с която си поръсвах филията като дете. Crazy

# 250
Ще го потърся този Balmya. Не ми се искаше да го поръчвам на сляпо, но едва ли го има по магазините. Благодаря за предложението. Simple Smile

# 251
Balmya EdP е по-добрия вариант, ако все още се намира. .

# 252
# 253
Здравейте парфюмни, имам един малко странен въпрос - как се нарича съставката, която ухае на току що обелена краставица? Харесах си отново, странна работа, Мусонските градини, само, че някъде по средата на развитието на аромата, на моята кожа избива тази краставица, която не мога да понасям в парфюм (срещала съм я и в др. аромати, които не съм харесала точно заради това), и се чудя дали мога да я изтърпя или да си взема пак Нилските градини?  newsm78

# 254
Аз лично смятам, че съставката се нарича краставица... Joy
А относно това дали да търпиш Мусоните, те основно ухаят на диня и нещо водно (което ти може би интерпретираш като краставица). Ако тази нотка не ти харесва, няма нужда да търпиш, вземи си нещо, което ти харесва   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт