Парфюмни размисли и страсти - 190

• 86 777
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
Новия на Ермес Жур Гардения. Той е от намираемите лесно, иначе най-хубавата Гардения за мен е Ексклузива на Шанел, мек и лек, но и много нетраен.
Нали писахте,че този на Ерме е отровен  Grinning,не искам да се отравям,не искам да е задушаващ, а този на шанел във Варна мога ли да го намеря.......в тези магазини на центъра,които предлагат марката....

# 571
Nunkata33,
опитвала ли си Elizabeth Taylor Gardenia?
http://www.fragrantica.com/perfume/Elizabeth-Taylor/Gardenia-1708.html

# 572
Не,но изглежда много добре........като съставки ми хареса.... дали в БЗ или Дъглас го има и на каква цена е ако знаеш Simple Smile  bouquet

# 573
Не е скъп, ок. 40 лв по спомен е и е чиста студена некреместа гардения.

# 574
Не е скъп, ок. 40 лв по спомен е и е чиста студена некреместа гардения.
А колко е траен знаеш ли и продават ли го в БЗ или Дъглас...

# 575
  • София
Една чудесна чиста гардения, много близка до тази. Няма го тук обаче, от чуждите сайтове се поръчва.

# 576
Една чудесна чиста гардения, много близка до тази. Няма го тук обаче, от чуждите сайтове се поръчва.
Много  е хубава сигурно,но не ми се поръчва от сайт,дали на есте лаудер го няма тук Simple Smile

# 577
Nunkata, аз ти препоръчвам Van Cleеf & Arpels Gardenia Petale. Чудесен е, дори аз бих го носила, а не съм фен на гарденията и изобщо на белите цветя. Има го в Бюни Зоун и е около 130 лв. за 45 мл. Питай за ексклузивната колекция на бранда, не за редовната.
Ето линк: http://www.fragrantica.com/perfume/Van-Cleef-Arpels/Collection-E … -Petale-6462.html

# 578
Nunkata, аз ти препоръчвам Van Cleеf & Arpels Gardenia Petale. Чудесен е, дори аз бих го носила, а не съм фен на гарденията и изобщо на белите цветя. Има го в Бюни Зоун и е около 130 лв. за 45 мл. Питай за ексклузивната колекция на бранда, не за редовната.

Благодаря ти ще го пробвам Simple Smile благодаря на всички   bouquet

# 579
nunkata333, после да споделиш коя гардения си харесала  Peace

# 580
# 581
Да, задължително,но мисля,че този парфюм последния,който ми препоръчаха ще ми хареса най-много........ще видим.....както е това намаление сега в БЗ и Дъглас ще се купи май нещо  Simple Smile Heart Eyes

# 582
Да, задължително,но мисля,че този парфюм последния,който ми препоръчаха ще ми хареса най-много........ще видим.....както е това намаление сега в БЗ и Дъглас ще се купи май нещо  Simple Smile Heart Eyes
А в пантерите усеща ли се гарденията повечко,че като гледам доста съставки има,сигурно е хубав парфюм де..... и него ще пробвам,обаче е май много сладък......с тези ягоди.Дано да не се объркам от толкова много избор,защото сигурно всичките си заслужават......

# 583
  • София
Много  е хубава сигурно,но не ми се поръчва от сайт,дали на есте лаудер го няма тук Simple Smile
Не очаквам да го намериш, а и най-вероятно цената няма да ти хареса Simple Smile

# 584
Не очаквам да го намериш, а и най-вероятно цената няма да ти хареса Simple Smile
Не,не сигурно е много хубав парфюм,но не ми се дават много пари,сигурно и малко по-евтините ще ми харесат  Grinning  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт